La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumim pt complimente.Astept motul sa-i mai tai din par(a 4-a oara pe anul asta)ca ii intra parul in ochisori.Daca era dupa mine ii lasam parul lung si ii faceam codite,dar ta-su e impotriva.:))),ca-i baiatul lui..:)))Initial nu mai voiam sa-i fac nici un mot,nimic(ii facem si ziua tot atunci pe 19),pt ca nu am starea necesara,dar nu vreau sa-l tratez ca pe un copil bolnav si mai mult,nu vreau sa-l privez de nimic,de micile bucurii,de absolut nimic,doar ca sunt eu suparata si nu am starea necesara.Cumva vom face sa-i facem si ziua,pt ca e primul lui anisor si pt ca merita.
Am fost ieri la vot,am umblat tot orasul sa votez,ca m-am mutat,dar n-am schimbat si CI-ul.Sper sa nu revina iar comunistii la putere,ca nu am uitat nici cat de greu a fost cand au fost ei la putere,nici cum plecau oamenii pe capete la munca afara,la capsuni,nici mineriadele,nici nimic.Si eu nu cred in pomeni si nici in ce promite Geoana,pt ca nu are de unde da locuri de munca,pensii mari,salarii mari...el promite,dar nu s-a uitat si in visterie sa vada ca suntem la fundul sacului,care de fapt e gol.:(Soacra-mea e profesoara,i-au scazut salariul,orele suplimentare nu i le mai platesc,dirigentia nu i-o mai platesc,biblioteca nu,dar le face oricum pt ca ii face placere.
Eu l-as fi votat pe Obama,dar nu e la noi..si nu ma dau in vant nici dupa Base,dar decat Geoana,mai bine Basescu.
In rest,la noi nu a venit Mosu'pt ca ne-a prins pe picior gresit cu finantele acum si din pacate nu i-am luat decat ce avea nevoie..servetele umede,borcanase pt drum,din astea.Norocul meu e ca e micut si nu stie..si nici nu are pretentii.
Mie mi-a mai trecut raceala,David e ok pt moment,desi de dim imi parea ca are nasul infundat.Sper doar sa mi se fi parut ca am stat o sapt pe langa el,ca nu aveam incotro si sper sa fi scapat si de data aceasta.
Am inceput sa-i dau si eu fructe pasate cu furculita sau date pe razatoare(marul in special),legumele si carnea inca i le pasez.Ii mai dau biscuitei pt bebei si mai rontaie pe ei,pana le da drumul pe jos.
Sambata am terminat si curatenia de Craciun,desi pana la Craciun sigur mai bagam o tura de curatenie generala.Tot sambata am facut si bradutul,dar David nu e interesat de el,a venit,l-a mangaiat si a plecat.Mai rau e ca are treaba cu rufele la uscat,alea sunt problema la noi,ca trage de ele si tot timpul trebuie sa fiu pe langa el,sa nu traga uscatorul cu tot cu rufe peste el.(masina de spalat cu uscator e o inventie extraordinara si te scapa de haine atarnate prin casa,dar cand am luat-o pe asta nu m-am gandit ca voi avea copii f repede si ca e mult mai utila decat una normala)Nu se duce la prize,la el in camera oricum sunt niste prize faine,in care nu se poate electrocuta.Eu nu stiam,dar cand a venit electricianul la noi(cand s-a stricat atunci instalatia electrica)a vazut si mi-a zis,ca vbeam de copii si prize.(din ce-a zis el,pot baga si cuiul si nu patesc nimic,dar tot n-am curaj sa incerc:)))) )David e interesat de telefoane mobile,pe al meu l-a ros si balit,ca abia ii mai merg tastele,aud prost..e innebunit dupa telecomenzile de la tv,de snurul de la pantalonii mei,mai ales snurul roz:)))),de tot ce am eu in mana,de nasturii de la pulovarul meu de casa,ca sunt mari si galbeni.S-a dus si la prizele de la el din camera,dar nu a bagat mana,a pus mana pe acolo,i-am tot zis nu e voie si l-am luat de acolo si nu se mai duce.In bucatarie nu-l prea las si oricum,sunt mereu pe langa el,nu-l las nesupravegheat,prin urmare vad unde se duce si ce face.Daca totusi il las singur,il pun in patutul lui si se joaca.Frica mea cea mare sunt usile alea mari de la dressing si oglinzile de la el.Mi-e sa nu-si prinda manutele pe acolo,ca mi le-am prins eu si am zis ca nu mai am degete..si sper sa nu tranteasca vreo jucarie in oglinzi si sa le sparga..nu mi-e de oglinzi,mi-e sa nu se raneasca el.
Cam atat despre noi.Ma pregatesc sufleteste pt drum,ca ma ia groaza cand ma gandesc la ultimul drum facut si la cat a urlat David si de cate ori am oprit..
O zi frumoasa va dorim.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor in dimineata asta rasturnare de situatie, se pare ca a castigat Base , nu imi place in mod special, dar nu il suport pe Geoana, promite marea cu sarea DEGEABA si nu stie cum sa cumpere oamenii cu fulare, frichete, mere, zahar....etc.

Multumesc de raspunsuri fetelor.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Bebelusi nu mai fii asa vesela ca pe bune situatia nu e si nu va fi roz.Nici mie nu mi place Geoana, dar sa stii ca si Hitler a fost ales tot democratic.Si ceea ce e comun si la PSD si la PDL e ca fura , numai ca PDL a promovat ceva in plus: incompetenta.Si asta ne va duce de rapa.
Dc rezultatele raman asa ...a fost cantecul nostru--al familiei mele-- de lebada in tara asta.Pt ca in jurul meu este atata incompetenta incat ma sufoc.Bulgaria are un ministru al finantelor scolit la Harvard si cu doctorat in situatii de criza economica, mister Pogea a terminat nu stiu ce metalurgie, a falimentat un intreg combinat la Hunedoara.In afara de patima oamenilor si ideile fixe raman faptele si zau ca noi ca natie mergem inapoi.Sunt promovati doar incompetenti si doar pe criterii politice.
Imi este atat de ciuda ca nu a intrat Crin in turul2, il batea la fundul gol.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Si nu mai polemizez pe aeasta tema , mai ales aici, dar noi chiar traim mai rau si e dureros.Nu era asa de dramatic sa existe o schimbare...am citit si eu si Radu aseara cum insusi adm acestui forum era foarte vehement si nu mi se parea corect, pt ca toate banerele care umpleau paginile le-au adus bani...in fine.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

daca iese base noi vindem tot si ne mutam in africa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Irina, inteleg ce spui, si la noi mama e invatatoare si tata pensionar si e vai de ei dpdv financiar. Mie nu-mi place nici Base si nici Geoana si mi-e o sila de toata porcaria asta care se numeste vot si campanie electorala , incat nu ma poate bucura niciun rezultat de la vot. Trist.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Porumbita, am vazut pozele de la ziua lui Robert. Tare frumos a fost, au fost multi copilasi cu care sa se joace sarbatoritul La multi ani, inca o data! Sa fie sanatos si sa sarbatoriti inca 100 de zile onomastice impreuna!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Ce ne va manca este incompetenta si ideea unui castig rapid si facil....offf parintii mei is terminati , desi nu au votat nici unul in primul tur cu Geoana .Tata plangea acum.Cu tot respectul , dc va iesi va iesi , se va respecta decizia si ne supunem majoritatii dar am imbatranit in astia 5 ani...
Eu ma rog sa nu schimbe constitutia si sa-l "voteze" si Andrei tot pe Basescu.Atat!

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina nu vreau sa discutam politica aici dar daca vorbim de scoli ce sa mai spun de Vanghelie si ala de la Constanta ca nici nu mai stiu cum il cheama, etc....nici unul nu are pregatiri speciale nici de o parte si nici de cealalta, dar sa fim seriosi au fost la putere PSDistii si de 2 ori am vrut sa ii dam jos si acum se pare ca revenim. Si sotul meu este bugetar, doar ca are salariul atat de mic incat mai mic de atat nu se poate, asa ca pentru el s-ar putea sa fie mai bine cu noua lege. Eu de exemplu iau 85% acum, inainte as fi luat 6 mil. Nu mi se pare normal sa zica Geoana la confruntare ca cea mai buna fapta pe care a facut-o a fost ca nu a dat-o afara din cadsa pe soacra-sa de 75 de ani....am crezut ca mor cand l-am auzit......

Mie mi se pare ca Base este raul cel mai mic dintre ei doi si cu asta am incheiat subiectul pe tema asta.

Vladut s-a trezit dimineata tocmai la ora 08,00 a papat laptele si a mai dormit o ora, nu imi venea sa cred, e prima dimineata in care am mancat si eu linistita si m-am spalat linistita.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Nici unul dintre cei mentionati nu a fost ministrru.Pipitele insa da...

nu conteaza...am raspuns la nervi, nu vreau sa apar psd nu asta e ideea mea, nu i apar pe hotii aia nici pe Geoana ca e vai de capul lui si-a facut-o singur pe alocuri, inca personal cred ca OMUL B este un om cel putin dificil, sa nu spun ca medical sfideaza oleaca patologicul--Dark a fost f exacta, si imi e FRICA de acest gen de oameni care vor si vor sa fie DOAR ei.Asta e ceea ce simt.Imi e frica de genul de dictator infasurat democratic si ma repet de INCOMPETENTA promovata la nivel inalt.

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput