La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
IRINA.C spune:
Ce imi e mie este ca bugetarii nu-si vor primi salariile in ian 2010 pt ca pn acum pe tot parcursul anului s-au platit numai cu bani din imprumuturile de la fond si s-a marsat pe ele doar doar....noi suntem f afectati, eu sunt platita de Ministerul sanatatii iar Radu de al Agriculturii.Mama mea de ex care este economista --a terminat ASE-- la un institut al cercetarii care tine de Ministerul Mediului a primit ultimii bani reprezentand un procent mic al lichidarii din aprilie acum 1 luna jumate--6 mil vechi mai exact, banii pe somaj ai lui tata intarziind 4 zile luna asta.Cel putin la noi e dramatic, sa va zic culmea imprumutului: noi am imprumutat 3 mil de la tata pn pe 12 iar ieri tata a imprumutat de la noi 1 mil pt ca nu mai aveau nimic si azi au venit ceva rude fiind Nicolae.
Nici nu stiu ce sa zic dar pt bugetari situatia este NEAGRA
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
miereamara spune:
Da, e neagra rau situatia, si mama e in aceeasi situatie, invatatoare la tara.....era f suparata.
Ziceti ca a iesit Geoana? nu stiu ce sa spun, nu prea am urmarit situatia, dar zau dc era vreunul mai breaz, parca nici Basescu nu ma mai incanta, prea multe gafe a facut de-a lungul carierei de presedinte.
Si eu am blocat accesul la bucatarie si hol, practic living-roomul este safe, face ce vrea, nici nu ma obosesc sa ma uit dupa el (adica stau linistita cu spatele), dormitorul la fel, biroul nu, acolo nu are voie si nici pe hol, iar in bai doar cu supraveghere pt ca prima oprire este la vasul de toaleta unde baga mana:)) tb sa securizez baia, am tot amanat.
Televizorul noi l-am suspendat pe peretele entertainement center-ului, ca sa va faceti o idee, avem chestia asta
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=11072950
si nu mai ajunge la el, in schimb ajunge la computerul de dedesupt (pt ca tv-ul e pe post de monitor la un computer, noi nu avem cablu, urmarim totul prin computer), aaa...si a trebuit sa lipim toate butoanele de volum cu banda adeziva pt ca le dadea la maxim de ne bubuiau creierii)
Bebelusi, eu amestec galbenusul de ou cu toate felurile de piureri, preferatul este avocado cu ou, morcov si iaurt.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
IRA_LIZA spune:
Uitai sa va povestesc: mai nou, protestam explicit aruncand jucariile peste marginea tarcului!!!
Asa k, daca avem treaba prin casa si ignoram unele chiuieli, ne trezim k -zduff!- bubuie pe parchet cate o jucarie. In plus, azi-dimineatza m-am trezit in momentul in care mi-a aterizat in cap un plush in forma de halba (aveam prin casa prostia asta de jucarie si nush cum a ajuns in patul Elizei).
Incerc sa o fac sa bea din canitza, insa e dificil: e canutza anti-scurgere si bebe tre' sa traga din mustiucul ala al ei, insa ea il rontzaie pe urma zvarle canitza pe unde are chef. 
Ira, mamica Elizei
Selene_Bunny spune:
miere, noi avem putina mobila in apartamentul asta inchiriat. Daria a fost foarte interesata de fire si de cabluri, insa, de atata atentionat "nu e voie, se supara tati si ne cearta", nu mai are nicio treaba cu ele. Au ramas telecomenzile, mouse-urile, laptopurile, telefoanele mobile si papucii de casa. Mai ales papucii de casa. In rest, chestiile mai periculoase, gen scule, trusa mea de cusut, sunt inchise in camara, iar camara e pe hol. Deci nu are acces. Si nici in bucatarie nu are, la vesela, de exemplu.
Acum, imi ia din mana orice vede ca e interesant pentru mine, carnetelul, pixul, cutia de medicamente, paharul... Dar nu ma stresez...
Telefonul mobil mi l-a stricat, dar am altul nou, in cutie.
Din sertare scoate hainele, cand prinde, si-a inchis sertarul peste degete de vreo doua ori, asta e.
bebelusi, legume nefierte mananca si Daria deja. Adica rontaie morcov. Si mar curatat mananca singura. Peste de maximum doua ori pe saptamana, din cauza posibilei contaminari cu mercur. Cantitativ, eu tai o bucata de file in doua si fierb o jumatate. Ou, eu ii fac supa cu galuscute sau cu zdrente, ca la astea se foloseste ou, sau amestec oul cu piure, sau ii pun galbenusul sfaramat in supa de legume.
IRINA, asa si mama, e profesoara, si pe profesori i-au bagat fortat in concediu fara plata, o sa ia salariul mai putin cu 3 milioane, ceea ce e f. mult pentru ea.
Si n-a iesit niciun Geoana, inca.
De pe B1TV: Basescu 50,4%, Geoana 49,6%
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
Selene_Bunny spune:
A, si Daria spune Maya (asa o cheama pe cumnata), baia si caca. Pe langa mama, tata, baba, papa, apa, nadji (multumesc), cum-cum (catel) si o gramada de bebeluseasca, ca nu-i tace gurita de dimineata si pana seara.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
anca_ spune:
bebelusi, eu ii dau legume nefierte, mai exact morcov (sunt aici niste morcovi mici, asa de vreo 3-4cm) si telina (nu radacina, tulpina, fara frunze, in ro nu am vazut de asta). Ii plac si mai roade din cand in cand. I-am mai dat rosie si ardei. Ardeiul ii place f mult.
Peste i-am dat, dar rar, depinde de care ii dai, regulile sunt ca si in sarcina, de evitat pestele cu mult mercur. Iar ou, ii dau galbenus, o data pe saptamana, de obicei amestecat cu iaurt, sau cu avocado, ca astea sunt mancarurile lui preferate.
IRA_LIZA spune:
Dom'le, au pus astia de la Antena 3 o melodie de generic la povestea cu alegerile de zici k suntem cel putin in Lord Of The Rings!
Ech, daca o iesi pe bune Geoana poate ne termoizoleaza si noua blocu', k sunem aproape vecini cu sediul PSD de pe Ion Ionescu de la Brad. In rest, pace & virtute...
Ira, mamica Elizei
DarkBendis spune:
Eu i-am dat chiar azi galbenus de ou - amestecat cu piure-un de legume+pasta. O data e saptamana e zi de ou. Tot azi am zs ca mai incerc cu mamaliguta... tot nu-i place. Seamana cu tat-su (mamaliga si drobul sunt singurele mancaruri romanesti pe care le-a incercat si care nu i-au placut). O alta combinatie de succes cu ou e galbenusul fiert dat pe razatoare si amestecat cu piure-un de spanac... si i-am mai dat galbenus de ou amestecat cu pasta carbonara ... numai dupa ce a mancat tot (lins castronelul de mult ce i-a placut) mi-am adus aminte ca pasta carbonara are si carnita in ea si nu ar fi trebuit sa amestec oul cu carnea ...
Alegerile... ufff... eu nu am putut vota caci pasaportul romanesc mi-e expirat. Dar zau ca nu stiu pe cine as fi putut vota...Basescu nu-mi prea place, Geoana nici atat... Se repeta oare Alegeri 2000 cand romanii au avut de ales intre un comunist si un nebun 
? 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"