**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
LA MULTI ANI pt cei care s-au serbat ieri!

Noi suntem bine, fara febra si varsaturi. Am dat analize si asteptam rezultatul.
Al meu sot si-a pregatit nu una, ci 4 perechi de incaltari ca sa primeasca mai multe de la Mos. doar ca eu nu am avut cum sa ies la cumparaturi [sambata am fost singurele acasa, sotul-plecat in alt oras], si nu a primit nimic , numai eu cu Bia am fost cumintele

giova felicitari pt locul 2!!! ca bine zici, ca la noi la nimenea, de rasul gainilor

flosideea, giova merci de urari!

luana frumos zmeurelul!

corinadana bine ai venit!

icmanu despre zona vinetie mi-a zis pediatra cand avea Bia cateva sapt. cica e normal sa fie mai inchisa la culoare si trece de la sine dar nu mai stiu in cat timp

noce sa folositi cu placere micky mouseul. si eu la fel patesc cu jucariile, putine si preturi mari

ungaras papusa Mariei o avem si noi, exact acelasi model. Mi-a dat-o sotul cand am nascut, asa ca are aceeasi varsta cu Bia

Am admirat si cadourile zmericilor

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Avem si noi pozici noi

PS [b]giova
ce m-a amuzat Marco cum il cauta pe Mos la usa, asa faceam si eu cand eram mica, da' ce "filam" usa sa-l prind

---------------

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Uliiasi, noi cand mergem duminica la biserica stam afara si il impartasim pe Filip tot afara. Iese parintele din cand in cand pe usa de la altar si impartaseste copiii. Daca mergem la alta biserica unde nu iese parintele intram doar la impartasanie. In rest, stam afara, Filip sta in carut, nu stam chiar toata slujba, juma de ora-o ora.

In timpul saptamanii, cand e goala biserica, intru cu el sa-l inchin, numai ca la noi la biserica nu e voie cu carutul ca faci mizerie Asa ca ori iau copilul in brate si las carutul afara, ori, intram cu carutul in pronaos, chiar langa usa de la intrare si nu inaintam.

Indemnul Lasati copiii sa vina la mine se pare ca nu se adresa preotilor, cel putin nu astora de la noi.

La mall am fost cu el imbracat in cosmonaut si cand am intrat l-am dezbracat in partea de sus. I-as fi da cosmonautl jos de tot, dar a zis tati ca-i urat sa umblam cu el in body si in strampi Data viitoare ii pun pantalonasi si bluzita subtire pe sub cosmonaut.

Iar cu imbracatul afara, si eu il imbrac fix cum ma imbrac eu, iar copilul doarme linistit, deci cred ca se simte bine.

Mami lui Filip, 1 august 2009
Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna,
tocmai ne-am intors si noi de la o scurta plimbarica. Vad ca desi e criza anul asta, mosul a adus foarte multe cadouri. Inseamna ca mos Craciun va fi si mai bogat
Noi am fost aseara in Real si l-am gasit pe noul ren al lui Mos Craciun. Uitati-va aici.
In rest suntem bine.
Moniland si eu mi-am propus sa incep de azi cura de slabire. O sa vad cat o sa tin ca nu vreau sa fie afectata Maya, mai ales ca alaptez la san si atat.
ma duc ca am o fetita mataita acum. revin...

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

In sfarsit a adormit Balazs,incerc sa scriu cateva randuri.....De cateva zile se deplaseaza rostogalindu-se,am pus o saltea pe jos,sa nu-mi cada din pat,insa in ateva minute ajunge in orice colt a camerei.....Noaptea se trezeste tot de 3 ori si sta la tzitzi cate 30-40 de minute.....nu suge,ci il foloseste drept suzeta.....daca indraznesc sa ma misc,sa ma intorc pe cealalta parte,pt.ca mo dor toate helea,ma cauta,si pana nu-l trag la tzitzi,nu se linistesteAlinutza,tot vroiam sa te intreb,accepta Eric intr-un final lapticul congelat?Ai incercat sa amesteci cu lapte proaspat????Noah,s-a trezit......ma bag mai tarziu la vizionat poze.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Lorelay ar vrea mosul un asa ren frumos.

Noce imi dai voie sa te contrazic in legatura cu hainutele,legat de calitatea lor, tot ziceai ca ai fost in noul mall,la C&A gasesti haine foarte frumoase,la preturi acceptabile, la LC Waikiki au niste haine superbe plus celelalte marci pentru copii.Intradevar au pretul mai mare ca in afara ca doar suntem mai "bogati" dar calitatea e aceeasi.
Eu v-am zis din cand in cand mai dau o raita prin Ruse,si acolo sunt preturile mai mici,iar marcile lor Bertoni si Chipolino mult mai ieftine.

Alinuta am pus poze cu scaunul de masa,e Bertoni Mambo,leaganul l-am strans,e pt cand va sta bebe bine in fund dar promit ca diseara ii fac o poza.

De imbracat eu chiar nu il imbrac gros,cosmonautul o singura data i l-am dat,cand mergem in mall ii scot vesta sau geaca de pe el si caciula.

Revin pe seara ca plange.

poze noi
http://community.webshots.com/album/575827170SghZuB?start=0

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

Vad si eu ca Mosu' a fost destul de darnic mai ales cu zmeurelele ..e clar ca meritau .

Giova tu zici de preturi in LEI la CD si fotografii?
Lu-ana sunteti tare frumosi..aveti si un dintzuc?
Uliiasi ce bradut cochet aveti..sa va fie de bine..poate we viitor il cumparam si noi si il impodobim...super cadourile pentru toti
Ungaras lasa ca va distrati voi de Craciun..si in 3 iese un party cool.
Giova cum mai e piciorusul lui Edi? Ce vaccin ati facut?
Corinadana bine ati venit
Icmanu super cadourile..se vede ca ati fost f cuminti. Multe lunite inainte .
Alina super preturile la for pentru foto..la noi cred ca fiind mai nou treaba asta cu albumul digital e mai scump.
Noce nici eu nu iti dau dreptate..noi avem hainute multe din Romania, de la magazine de renume dar si no name "made in romania" si nu a iesit nici o ata, nici o capsa nu a cazut. ba bumbacul e f fun calitativ si am gasit modele super. De kk sunt cele "made in china" dar acelea de oriunde le-ai lua sunt de kko. Daca le cumperi cu un ochi atent si critic gasesti o multime f f frumoase.
Moni sa ne spui cum merge dieta? Pe care o incerci?
Alinutza, da si mie mi se pare un tarif rezon. Apropo de pozele de la botez? Ne-ai aratat si nu am vazut eu? Nu cred...deci baga cateva
Inutsa e superba Bia
Lorelay ce ren deosebit ..
Pooh asa face si Eva, am puso si eu pe jos azi si ce mai se rostogolea...in curand nu o sa ii mai prindem

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca uite aici poze facute de tipul asta:
http://bteodor.blogspot.com/2009_09_01_archive.html
vad ca a mai scos din cele cu bebele. 75 lei Cd-ul cu pozele prelucrate. se mai adauga transportul la domiciliu, cate ore sta si cati subiecti fotografiaza. la tipa asta cu bebele a stat 6 ore, a si mancat acolo, bb avea 2 sapt. eu sper sa terminam in max. 2 ore ca as innebuni sa stea atat. acum depinde si de copii.
I-am facut vaccinul de 4 luni, am fost in urma cu el, si e cel gratuit.
Inutsa ma bucur ca e mai bine Bia. ce haios a fost sotul tau.
da, Marco era asa adormit, ca a trecut pe langa papuci si a mers la usa, nu stiu ce a inteles el.
frumoase pozele cu ochioasa mica.
lorelay frumos foc renul mosului. se pare ca s-a inteles cu iubitul ei:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-12-06/10:16:48
Pooh mai ce smecher e bebelinul asta al tau.
Anemona e dulce foc omul tau de zapada. eu i-am luat din carrefour costumasul de ren.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

lorelay viitorul ren zici? hai ca e simpatic rau renul asta, da'tare mi-i ca o sa-i pape toate dulciurile din cadourile Mosului. si da, semanati

pooh felicitari pt realizarile lui Balasz!

anemona bb tau e om de zapada? ce cracila haios

giova si voi cu renul? e clar, ramane Mosul fara nica in desaga

blanca multam!

Si Biluta-miticuta incepe sa fie miscacioasa rau. Se rostogoleste de pe spate pe burta si invers , si in rostogolirile astea se mai si invarte, asa ca o pun la un capat si o gasesc in altul

---------------

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Multumim frumos si pupam toate zmeuricile frumoase!

Noi ocupati, nu imi mai ajunge ziua pentru nimic. Ne-apucaram sa planificam si botezul, prin ianuarie, sa temrinam cu constructiile lasate balta cand am nascut io inainte de vreme, mai am si companie acum. Apropos, mama si-a gasit linistea, urmareste pe internet tot felul de seriale romanesti. Io ma amuz grozav cand trec pe langa ea. Ieri era gata sa mearga la consulat la vot, hehe... Pepitul creste frumos (si inima mea cand ma uit la el), e un copil tare linistit si intelept.

Alinutza, ce fericire pe Eric sa te aiba toata ziua doar pentru el! Relash placut!

Am tot admirat la papusele frumusele si aici si pe mail. Dulci cum nu se poate, toti!

Motana, astea lamaze sunt ok, dar n-au nu stiu ce deosebit. Sunt atatea alte optiuni mai rezonabile la pret. Bright stars sunt foarte faine. Tiny love, mr bruin, infantino, astea sunt doar ce-am observat, mai sunt, toate faine si ok la pret. Al meu cel mai mult o iubeste pe Sophia, o musca de kur ziua toata, si cartuliile alb-negru.

Corina, bine ai venit! Francesca se anunta la fel de dulce si frumoasa precum Raluca!

Daca ati stii de cate ori n-am vazut situatia bebe in brate, carucior gol, impins chinuit! De-asta am si renuntat la ideea de carutz deocamdata. Nu cred c-as avea oricum rabdare sa ma bag la cumparaturi cu carutzul...

Gata, mi-a amortit mana si mai trebuie sa dau si pe la alte subiecte... Va pup si va citesc!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput