**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Legat de vaccinuri..noi am facut la 2 luni Infarixul Hexa si dr ne-a zis ca cumparam pentru 4 luni Infarixul Penta insa acesta din urma nu se mai gasea pe piata..a fost un gol, nimeni nu il mai aducea...si cand i-am spus asta dr a zis ca e ok sa facem si Pentaximul sau il facem pe cel de la cabinet, cel gratuit, in cazul in care nu gasesc Penta.....am avut insa noroc ca a reaparut in farmacii. Asa ca nu stiu ce sa zic daca nu e voie sa faci alt vaccin cumparat sau nu..

Oricum de ex. Infarixul Penta si Pentaximul contin exact aceleasi valente..doar firma producatoare e alta.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Motana ce frumoasa e papusica ta ,vreau si eu o fetita ,adica si o fetita ca nu renunt la baiatul meu

si noi ne trezim de ceva timp de o mie de ori noaptea, sper sa treaca faza ca nu mai pot. Nici cand era mititel nu se trezea asa des

credeti ca daca bag pere la congelator are ceva? ca am gasit unele super bune si parca vad ca mai tarziu gasesc doar dalea ca de piatra fara gust

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacriedith spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corinna1982

Neata!

Noi luni facem 4 luni si ar trebui sa facem vaccinul. Problema este ca cica nu l-au primit. La 2 luni nu am facut decat unul ca unul cica nu il primise pe celalalt... Innebunesc!!! Daca stiam, il cumparam si gata!!! Acum stau cu jumate de vaccin si cine stie cand il vom face si pe cel de 4 luni. Mai este vreo situatie in tara sa nu primeasca vaccinul medicul de familie? Ce ma sfatuiti?

Am cumparat si noi catelusul vorbitor din Carrefour... sa vedem daca ii place bebelinei. Acum e la mama- vineri seara am si eu program de somn..

Am vazut multe zmeurici bolnavici. Sanatate multa!!!

Fetele care ati avut probleme cu coliceii, ce probiotice ati dat si au functionat? Stiu ca ati vb dar nu am retinut .

Uliiasi si a mea se trezeste f des noaptea(a avut o perioada ff scurta cand s-a doar de 3 ori). Insa a mea nici nu deschide ochii, se foieste, da din cap si sta cu gura deschisa. Daca as putea sa stau cu mana lipita de suzi sa i-o tin ar fi f bine. Apropo de dat din cap...fi-mea e cheala la ceafa de atat dat din cap.

La fel am patit si io si daca se intampla ceva pe cine sa tragi la raspundere eu m-am saturat pana in gat de sistemul asta rominesc. de colici i-am dat sab simplex si mi-a raspuns f bine imediat da gazele afara cat despre bonisan si ceai baby calm ii face durerea si mai mare de ce? nush iar de dat din cap si el e chel de atata frecat capul de pat nush cred ca asa fac ei la varsta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Si Filip se trezeste noaptea, noi credem ca e de la patut cu care nu se mai obisnuieste odata. Oare e o faza prin care trec acum la 4 luni sau asa urmeaza sa se intample de acum incolo? Sper ca nu.
Oricum e periculos si cu mancatul noaptea des sa nu se invete asa. Cunosc un baietel de 3 ani care mananca si acum noaptea de 3 ori si de tzitzi s-a lasat, trebuie sa ii faca parintii formula de 3 ori pe noapte.

Meleea, cred ca poti sa bagi o para la congelator de azi pe maine si sa o dezgheti maine sa vezi cum e.

Eu vreau sa congelez dovleac pentru Filip, dar deocamdata il mancam noi cu spor

Mami lui Filip, 1 august 2009
Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Nu stiu ce-i cu mine, tot la Odisee intru de fiecare data
Tare greu reusesc sa mai bag un ochi si pe-aici, cred ca s-a comprimat timpul, zau asa, ca parca alta data abia asteptam sa treaca Stau si ma uit si la Teodora (de Iulia nu mai zic), si ma intreb cand a trecut atata vreme.
Acum suntem in febra cadourilor de mosi Iulia asteapta zapada, ca nu stiu de unde a auzit ea ca mosul vine doar cand e zapada Acum trebuie sa-i scot din cap asta, ca Mosul vine oricum, la toti copiii. I-a scris si o scrisoare care incepe cam asa: " Draga mosule, pe mine ma cheama Iulia, am 3 anisori si nu o bat pe Teodora!" Vrea o bucatarie, o papusa cu olita si biberon si o canuta cu pai pentru ea. Nici nu e pretentioasa fiica-mea
Asa ca dorintele i-au fost ascultate. La Teodora vine mosul cu un jumper si o jucarioara pentru carucior.
Uitati aici un filmulet. Am pus-o in altul, nu acesta e al ei, doar asa de fantezie Inca e prea micuta sa stie sa sara dar peste o luna asa parca vad cum o sa topaie.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ne-am intors acasa de la concurs si mall. marco a fost pe locul2. poate chiar ajungea pe primul, dar la mijlocul distantei a incetinit si vorbea cu prietenul Mihnea...fiecare de pe culoarul lui. ce stiu ei de concurs si competitie...mai ales ca au fost majoritatea din grupa lor.
Au fost premiati toti copiii, nu s-a facut clasament...dar tare frumos a fost...i-aM FACUT galerie la greu...imi aminteam de concursurile la care participa sorella...fain a fost. Edi tare cumintel...a stat treaz, a dormit...toata lumea se uita la el si-l admira cum dormea in scoica.

De acolo am plecat la mall cu Mihnea si parintii lui, ei la joaca noi la papa KFC si pe urma acasa. Mi-a adormit pe masina, dar s-a trezit cand l-a adus Clau in casa.

Sunt necajita, caci in graba de azi dim. am uitat aparatul si camera de filmat acasa. Noroc ca au facut ceilalti parinti poze si a filmat dir. gradinitei, asa ca sper sa aiba si Marco ceva poze.

Edi a avut o noapte ok, fara febra sau alte reactii de la vaccin.

revin dupa ce-i dau sa pape.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Bravo, Marco!!!

Mami lui Filip, 1 august 2009
Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

tot eu
a adormit bebe strumf, asa ca nu-i stric somnicul.

Uliiasi sa folositi sanatosi jumperul.
Inutsa vremea asta prea calda e de vina. sa speram ca trece repede si-si revine zmeurica.
iubita, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Blanca si eu am avut sapt. trecuta o intalnire cu un fotograf tot pt. niste sedinte foto. le vroiam inainte de Craciun, dar cred ca le amanam pe 6 ianuarie cand face marco 4 anisori....macar sa fie cu un scop aceasta sedinta.
abia asteptam pozele, cred ca vor iesi bestiale, cu asa model.
si la noi vine cu fonduri, lumini, blitzuri,, m-a innebunit....numai sa stea copiii si sa reziste.
La voi cate ore a stat?
Motana uauu ce dulcica este Daria...o printesa de fetitza numai buna de smotocit.
Corinna si mie mi-a zis dr. ca nuare acum cel de hepatita, care se face la 2 si 6 luni. si daca nu-l va primi pana le la mijl. lui ian. imi zice sa-l cumpar. cica este si separat, dar poti sa-l cumperi si tu pe pentaxim parca sau infarix...nu stiu care. Inainte nu prea se puteau combina, caci astea gratuite nu erau a-celulare ca astea de acum. acum e ok, firma producatoare difera.
Bebe chel la ceafa si noi avem. si-i cada parul intr-o veselie. e plin cearceaful cu firicele mici si subtiri.
Blanca albume dintr-astea se fac de cel putin 4 ani...cand ne-am casatorit noi atunci le-am vazut, in 2006. de cand zic ca aleg si eu pozele sa facem unul cu nunta si nu mai reusesc. sunt intr-adevar bestiale si de efect. poate a mai scazut si pretul la ele de atunci.
Corinna pai acum 3 ani era 15 mil. un album mare, nu mai stiu cate poze si 2 mai mici pt. poze. aasta era oferta fotografului de aici, care au fost la nunta. albumele erau cu coperti din piele. sa nu mai fii scazut pretul? naspa....
ti-am scris si mai sus, vezi ca poti cumpara numai cel de hepatita, care nu l-ai facut la 2 luni. dr. il are pe cel pt. poliomielita.
Noce si eu ma gandeam sa congelez dovleac, dar tanti din piata mi-a zis ca il pot pastra o luna la loc uscat...cica rezista. parca as incerca asa decat sa-l congelez. Lui Marco tare i-a placut asta si cred ca si lui Edi.
Multumim frumos. tare mandrii am fost si emotionanti in acelasi timp...mai mai ca plangeam acolo de fericire. Noroc ca erau prea multi prin jur si mi-a fost rusine.
Micaalsa pai nici nu vrea multe Iulia. cand ma gandesc cate cere Marco...ma ia durerea de cap. Foarte tare scrisoarea catre mos.
Ce faina e Teodora in jumperul ala. tu de care i-ai luat? banuiesc ca FP din America, nu?

gata, merg sa vad si eu ce scot din congelator sa fac de papa pt. maine, acum daca mi-a venit sotul acasa...trebuie sa mai si gatesc.
si o sambata frumoasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Giova, felicitari pt. Marco. Din primavara si eu o duc la innot, de-abia asteapta.
Eu i-am luat la Teo cel Rainforest. E mai colorat, cu mai multe jucarele si scaunul se roteste la 360 grade, se poate misca mai in voie cu el. Aseara au venit la noi finii si finuta mica, care are 6 luni acum, a sarit in jumper cred ca 2 ore De-abia astept sa-i prinda gustul si Teo

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

am comandat si eu jolly jumperul. e frumos cel de la Fisher price, dar ii cam limiteaza miscarile si se poate folosi si pana la 11 kg si 80 cm. si mai costa si enormmmm.
asa ca , daca fetele sunt multumite de jumperul asta, sotul e mega ultra incantat...l-am comandat, e chiar ieftin.

_

Mergi la inceput