Ardeii copti - Fetelor din afara Ro

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by tunad


Incearca si tocanita cu(de) ardei copt, merita.



Da reteta nu ne-o zici?


Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

intrebare ptr dcm...daca fixez pe broil, mai trebuie sa fixez si gradele?daca da la cate grade se fac ardeii?pana acum, nu am folosit broilul deloc, nici nu prea gatesc ,dar mi s-a facut o pofta de mor si nu pare nici greu...scuze de ignoranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Vorba lu' Ariadne, cei mai simpli sunt aia de cumparat. Soacra-mea s-a lasat de sportul asta de a-i coace si mai nou cumpara, se gasesc la conserve de 9lbs, 8 dolari cutia, sunt foarte buni, foarte mari si perfect intregi, Dobrova scrie pe cutie.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Ok, fetele, am o intrebare...am gasit ardei care seamana cu aia din Romania, se numesc Anaheim Peppers...dar nu stu daca sunt buni. Or fii iuti? Si astia de la Walmart n-or fii nebuni sa ma lase sa gust unul...
Stiti cum e aici, o gramada de ardei...nici nu stii pe care sa alegi.

PS. Va multumesc din suflet pentru idea cu coptul...ABIA ASTEPT sa fac...

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Nu prea-s buni, sunt ceva mai iuti, aici ii folosesc mai mult in retetele mexicane, dupa care tre sa bei multa apa. In plus de asta, eu stiam ca sunt verzi, iar la cuptor ies mai buni cei rosii, sunt mai dulcegi si mai grasuni. Cauta red bell pepper sau fresno pepper (cam ca cei kapia de pe la noi). Bell pepper o sa gasesti si de alte culori, portocaliu, verde sau galben.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Buna, fetelor, si mie imi plac foarte mult ardeii copti. Intr-adevar, si in Romania cei mai gustosi ardei copti se fac cu ardei rosii, grosi (grei) sau chiar gogosari, eu nici nu coc decat ardei rosii, imi plac dulci. Dar indiferent cum ii coaceti (pe plita sau in cuptor), nu-i muiati in apa dupa ce ii luati de pe foc, isi pierd tot gustul. Puneti-i intr-un vas (castron, oala, etc.) acoperit si presarati putina sare peste ei. Dupa 20 de minute "se aburesc" si se vor curata foarte usor. Eu dupa ce ii coc si ii curat de coaja, le scot cotorul si toate semintele si ii tai fasii (cat sa bagi o data in gura). In acest fel imi face placere sa-i mananc ("baietii" mei nici nu vor sa manance daca nu sunt curatati de seminte), nu-mi place sa simt cate o samanta prin gura si nici sa-i mananc stresata sa nu inghit vreun sambure. Pofta buna!

Mergi la inceput