FIV 258

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kitta eu teoretic incep pe 16 cu Suprefactul(depinde de cum stau hormonii)as fi zi 21 Cm , voi inspira Suprefact 3 saptamani de 6 ori ep zi la 3 ore si apoi voi incepe cu Progynova si gata, (banuiesc ca tratamentul de-l fac eu acum este unul cat de cat asemanator cu al unui transfer cu embryos criogentatzi). Deci pe undeva pe la sf lui ianuarie 24-25 cam asa ar fi Et (evident daca vom avea cu ce, pt ca facem eggsharing si daca tipa aia inimoasa de s-a oferit sa ne ajute are la punctie doar 7 ovocite se opreste toata procedura pentru noi, si isi primeste ea cele 7..Daca insa are 8 sau peste facem jumi-juma (legea belgiana stipuleaza ca pentru ca o incercare cu donator anonim sau de tipul egg-sharing sa aibe sanse de succes trebuie ca acceptorul sa primeasca minimum 4 ovocite -3, 2,1 nu se doneaza)Bon eu acum visez ca fata va avea 20 si eu primesc 10...................Oricum, dpdv psihic e mult mai diferit decat cum imi imagineam, ma gandeam ca imi va fi greu dar nu, din contra, parca abia astept ziua punctiei (desi vb aia n-am eu treaba)vorbesc cu al meu despre 'ovocitele mele'-pt cine stie, vedeti, n-am scapat de obsesie-deci pana acum e ca si cum as face eu tot, e ca o procedura normala..Of sa vedem ce va fi......

Miki Mercicuri de sustinere, tu ce mai faci?

La Multi Ani si de la noi de Sfantul Nicolae si sper sa va aduca Mosul anul asta fericire iubire si sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Oanademunck iti doresc din suflet sa reusesti de data asta!Iti tin pumnii stransi de tot si Doamne ajuta!

Mirela draga, sa treci cu bine peste aspiratie si sa dea DD ca embrionasii congelati vor fi mai rezistenti si mai lipiciosi si va fi bine pana la capat!!!

---------------------------------------

"Omul are nevoie de Dumnezeu. Altfel, ramane fara speranta."

Mergi la inceput

Dragaica bine ca a trecut bine si transferul...imi imaginez ca erati coplesiti de emotii...si, este si normal...Oricum sansele tale sunt foarte mari, 2 blasto atat de rezistenti si de frumosi, plu acupunctura aia care face minuni, trebuie sa iasa bine si sa-ti aduca mosul un beta mare mare!!!

Brunadria fata draga.Mai ai putin de asteptat si vii cu vestea cea mare!

Mergi la inceput

Urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica! O zi minunata si sa va impliniti visul de a va strange puiul/puii in brate!!! si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

oanademunck si io am avut neplaceri din cauza candida. mai ales cand am inceput cu dexametazona si anticonceptionalele. am luat zilnic 2 lingurite de iaurt in care am pasirat catei de usturoi. Eu iau asta si impotriva racelii. usturoiul a puturos rau da face minuni! te pup drago! am citit vestile bune si ma bucur nespus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am intrat sa urez La multi ani de Sf. Nicolae, ce-ati primit in ghetute???/

Bubu a fost emotionant mai ales cand ni i-a aratat pe monitor cum se aseaza in burtica , am intrebat daca au ochi albastri , embriologul mi-a zis ca EA are ochi albastri iar EL ochi caprui

Fetelor eu am o durere de cap de inebunesc, nu pot sa stau toata ziua la orizontala, nu stiu ce am sa ma fac pana pe 16
Astazi trebuie sa fac o supa de pui ceva ca nu se mai poate, aseara a gatit sotu, pentru prima data, altceva decat cartofi prajiti.
A facut piure de cartofi cu piept de pui la grill, piureul era plin de cocoloase ca nu-i zdrobise bine iar piept de pui era prea condimentat am mancat cat am putut, i-am spus ca e delicios (ma intreba din minut in minut daca-i bun) si gata.
Voi cum faceti, gatiti, va ridicati macar pentru o ora din pat?????
De la centru mi-a zis sa-mi continui viata normal doar sa evit eforturile fizice, relatiile sexuale pentru o saptamana, fara stres, multa apa........cam atat.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Oana DOAMNE AJUTA sa fie cu ochisori de data asta. Tin pumnii!! Ti-am trimis un mail acum cateva sapt, cred ca nu l-ai primit. Eu ce sa fac, mi-am mai gasit o "balarie" , NK in nr mare. Ieri am tras un ropot de plans pt ca nici un tratam nu pot face, IVIG este f f scump 1500$/luna, Intralipid nu cred ca am voie pt ca am colesterolul mare si cortizonii nu prea isi fac efectul in NK si dc ii iau in cantit mare si pe per lunga pot da malformatii la bb. Deci.... sunt varza de Bruxelles

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Dragaica = 2-3 zile incerca sa nu te ridici mai mult de 15-20 minute din pat/o data - te poti ridica cu pauze intre de cate ori sinti nevoia - asa cat sa mergi la baie, cat sa manaci si cam atat. Dupa - o sa vezi te mai lasa si durerea de ovare si o sa fie mai bine. Tinem pumnii stransi, stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Dragaica in legatura cu statul la pat cred ca 2 zile sunt de ajuns(eu asa am facut). Dr mi-a zis ca prima zi de la ET sa stau in pat apoi 3-4 zile sa am grija iar apoi pot sa fac orice ,chiar putem avea si relatii sexuale - i-am zis ca daca noi femeile putem suferi atata in urma unei proceduri nu strica sa sufere putin si sotul de abstinenta
Eu am stat la pat in Ungaria 2 zile apoi pe drum dar incepand cu Z4 am spalat ,am intins rufe ,am calcat si uite s-a prins.
La primele 3 Fiv-uri am stat in pat si nimik la al 4-lea am stat doar 5 zile si s-a prins ,la asta al 5lea FIV ti-am zis cum am facut.Eu zic ca mai mult e chestie de soarta daca e sa se prinda se prinde dar sa nu cadem nici in extrema cealalta sa te apuci sa cari greutati.Eu imi continui viata ca inainte dar ma feresc sa car greutati,adica tot ce tine de incordat muschii abdominali;asa mi-a recomandat Dr K.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Dragaica in legatura cu statul la pat cred ca 2 zile sunt de ajuns(eu asa am facut). Dr mi-a zis ca prima zi de la ET sa stau in pat apoi 3-4 zile sa am grija iar apoi pot sa fac orice ,chiar putem avea si relatii sexuale - i-am zis ca daca noi femeile putem suferi atata in urma unei proceduri nu strica sa sufere putin si sotul de abstinenta
Eu am stat la pat in Ungaria 2 zile apoi pe drum dar incepand cu Z4 am spalat ,am intins rufe ,am calcat si uite s-a prins.
La primele 3 Fiv-uri am stat in pat si nimik la al 4-lea am stat doar 5 zile si s-a prins ,la asta al 5lea FIV ti-am zis cum am facut.Eu zic ca mai mult e chestie de soarta daca e sa se prinda se prinde dar sa nu cadem nici in extrema cealalta sa te apuci sa cari greutati.Eu imi continui viata ca inainte dar ma feresc sa car greutati,adica tot ce tine de incordat muschii abdominali;asa mi-a recomandat Dr K.
Bafta multa!

Multumesc de raspuns , ieri am stat toata ziua in pat, azi m-am mai ridicat putin, nu reusesc sa stau non-stop intinsa, ma doare cumplit capu.
Oricum de maine sunt singura acasa si o sa trebuiasca sa ma misc, sa-mi pun de mancare, etc......o sa incerc sa ma comport normal ca doar nu sunt bolnava

dana bebe multumesc

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput