FIV 258
Raspunsuri - Pagina 6
miki-miki spune:
Oana tin pumni sa iasa de data aceasta
Fetelor care e doza cea mai mare de medrol/prednison care se poate lua in sarcina? Mi s-a recomandat 16 mg de medrol pt NK si mi se pare f mult.
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brunadria
multumesc draga mea... incurand ai si tu bebei la purtator si o sa fie bine |
mama, la mine sarcina s a oprit din evolutie de ceva timp, iar luni ma duc la spital pt a incepe procedurile unei aspiratii, caci nu s-a eliminat pe cale naturala nici pana acum, cu toate ca am intrerupt tratamentul de 2 saptamani.
sper ca in ianuarie sa fiu apta pt FET, mai am 2 pui de z3, abia astept sa ii iau acasa.
pup si bafta multa
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Gata........am adus bebeii acasa , din 8 embrioni de 8 celule in ziua a 3 a au ramas 3 in ziua a 5 a, 2 de calitate A+ si 1 de A-.......am decis sa punem invingatorii. A fost emotionant, i-am vazut cu s-au asezat in uter, nu mai tin minte de cate ori am zis "Doamne ajuta" in alea 15 minute, am fost si la acupunctura, de la emotii imi crescuse pulsul......mi-au bagat la ace in cap ziceai ca-s arici Acum sunt in varful patului si dau comanda la barbat Mi-e foame de lup si nu stiu ce sa pap? http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Bravo Dragaico draga,
deci a venit Mos Nicolae!!!!!
Sa fie cu ochi si sigur vei reusi, se simte asta peste mari si tari sa stii.
Ce papi? de qualite, fructe, legume proaspete, carnita la gratar sau fiarta sau la cuptor, out, branzica (din lapte pasteurizat), iaurturi simple (nu cu fructe sau dulci, sucuri de fructe prospete.
nu te speria daca vei fi balonata in continuare, la inceput asa e, dupa cateva saptamani se normalizeaza treaba.
stai si tu cateva zile mai linistita, bineinteles cu plimbari usoare, mai un film bun, mai o carte ceva si sigur va fi bine sa stii. Sa nu faci efort si sa nu cari grautati, evita sa stai in sezut prea mult timp, ai sa vezi nu-i asa greu.
hai sa nu fii stresata si nic-un efort sa nu ti se para mare pentru puii tai!!!
Bafta si Doamne Ajuta!!!!!
te pup si tin pumnii!!!
castelana fericita 22+
KITTA spune:
LA MULTI ANI NICOLETELORsi sa gasiti ghetutele pline de mici bucurii chiar daca cele mari se mai lasa asteptate inca.
Fetelor, nu uitati de intalnirea de marti dupa ora 17, fiecare cum poate sa ajunga la Restaurantul italienesc BONGIORNO vis-a-vis de Orange-ul din Piata Victorie, de fapt pe Bulevardul Ana Ipatescu spre Romana. Da-ti PM pentru confirmare Sheriteica sa stim cate locuri rezervam sau rezervam tot retsaurantul
Oanademuckeu zic ca poti incepe tratamentul contra candidei pe perioada AC-urilor ca nu are nimic. Practic cand intri pe linia FIV-ului - ianuarie?
alina_ro spune:
bubu,
da, ai inteles tu bine, numai ca s-a terminat si la mine povestea cu finalul pe care nu ni-l dorim. facusem ET am in acelasi timp cu
viss, marmotita si andra.
sotul are azoo, a facut punctie si biopsie bilaterala si s-au gasit in total f. putini, sub 50, toti imobili. La mine au fost din 9 ovocite, 7 mature, asa ca s-a facut ICSI la cele 7 si unul singur s-a fertilizat. Pe care l-am transferat in z3, avea 8 celule si arata bine. Dar nu a fost sa fie.
fetele,
nu prea stim ce sa facem in continuare. va rog sa imi spuneti la cat timp stiri ca se poate face o a doua biopsie la sot si ce sanse sa mai gasim ceva sunt. acum era dupa aproape 3 luni de puregon, napraznic, omega 3, spermotrend, vit. C.
ma multumesc mult. v-am citit si va citesc mereu, dar scriu mai rar.
vis, marmotita, andra, mirela, imi pare tare rau.
bru, dragaica, succes si sa veniti cu beta mari.
bubu
BuburuzaL spune:
citat din mesajul lui georgalexia Neata fete dragi. Vin si eu cu noutati!!!! Ieri am avut punctia, am 14 oute acum asteptam sa vedem cate se fecundeaza. M-am procopsit cu o "frumoasa" hiperstimulare dar totul e ok acum, ma dor putin ovarele si atat. Brunadria mi s-a propus si mie dublu transfer (ET Z3 si blasto z5 sau z6), mi-au explicat ca asa imi cresc sansele cu 50%. inca nu ne-am hotarat ce vom face. toate fetele |
Draga mea, cu 14 oute, stai foarte bine! Sa dea DD sa fie de calitate si sa obtii cei mai buni embrioni, frumosi si lipiciosi. Putina odihna si multe lichide si trece si hiperstimularea asta nesuferita...Sincera sa fiu, pana acum nu stiam de dulbtu Ey, dar am sa ma informez mai mult. Asa, la prima vedere, mi se pare o chestie buna...Pot sa te intreb de ce stai pe ganduri?Nu stii cati vei transfera sau exista alte dezavantaje, pe langa faptul ca iti maresti sansele? Pup draguta si multa bafta!
---------------------------------------
"Omul are nevoie de Dumnezeu. Altfel, ramane fara speranta."
mirela2 spune:
citat din mesajul lui alina_ro bubu, da, ai inteles tu bine, numai ca s-a terminat si la mine povestea cu finalul pe care nu ni-l dorim. facusem ET am in acelasi timp cu viss, marmotita si andra. sotul are azoo, a facut punctie si biopsie bilaterala si s-au gasit in total f. putini, sub 50, toti imobili. La mine au fost din 9 ovocite, 7 mature, asa ca s-a facut ICSI la cele 7 si unul singur s-a fertilizat. Pe care l-am transferat in z3, avea 8 celule si arata bine. Dar nu a fost sa fie. fetele, nu prea stim ce sa facem in continuare. va rog sa imi spuneti la cat timp stiri ca se poate face o a doua biopsie la sot si ce sanse sa mai gasim ceva sunt. acum era dupa aproape 3 luni de puregon, napraznic, omega 3, spermotrend, vit. C. ma multumesc mult. v-am citit si va citesc mereu, dar scriu mai rar. vis, marmotita, andra, mirela, imi pare tare rau. bru, dragaica, succes si sa veniti cu beta mari. bubu |
pup alina
BuburuzaL spune:
citat din mesajul lui alina_ro bubu, da, ai inteles tu bine, numai ca s-a terminat si la mine povestea cu finalul pe care nu ni-l dorim. facusem ET am in acelasi timp cu viss, marmotita si andra. sotul are azoo, a facut punctie si biopsie bilaterala si s-au gasit in total f. putini, sub 50, toti imobili. La mine au fost din 9 ovocite, 7 mature, asa ca s-a facut ICSI la cele 7 si unul singur s-a fertilizat. Pe care l-am transferat in z3, avea 8 celule si arata bine. Dar nu a fost sa fie. fetele, nu prea stim ce sa facem in continuare. va rog sa imi spuneti la cat timp stiri ca se poate face o a doua biopsie la sot si ce sanse sa mai gasim ceva sunt. acum era dupa aproape 3 luni de puregon, napraznic, omega 3, spermotrend, vit. C. ma multumesc mult. v-am citit si va citesc mereu, dar scriu mai rar. vis, marmotita, andra, mirela, imi pare tare rau. bru, dragaica, succes si sa veniti cu beta mari. bubu |
Alina_ro imi pare nespus de rau pentru tine si pentru ca esti nevoita sa suporti asa un stres...stiu cat este de greu, mai ales ca am si eu doua esecuri la activ, si nu gasesc explicatia. Si la noi problema este tot la sot, tot azoospermie -datorata lipsei congenitale a canalelor - si tot prin biopsie am reusit sa gasim gigei... destui si buni da...totusi...nimic. De aceea spun ca inteleg cat iti este e greu...Din pacate nu siu la cat timp poti face urmatoarea biopsie, dar sunt langa tine si te sustin. Multa bafta in continuare!
---------------------------------------
"Omul are nevoie de Dumnezeu. Altfel, ramane fara speranta."
miki-miki spune:
citat din mesajul lui alina_ro fetele, nu prea stim ce sa facem in continuare. va rog sa imi spuneti la cat timp stiri ca se poate face o a doua biopsie la sot si ce sanse sa mai gasim ceva sunt. acum era dupa aproape 3 luni de puregon, napraznic, omega 3, spermotrend, vit. C. |
Dupa min 6 luni poate repeta biopsia dar sa faca o analiza anticorpi antispermatici din sange deoarece se poate pricopsi cu ei dupa o biopsie.
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
brunadria spune:
dragaica felicitari pt puiuti..sa se faca mari
mirelus stiu ca din pacate sarcina ta s a oprit din evolutie, dar am zis ca in curand vei avea si tu bebei la purtator si va fi bine..
castelana
la multi ani Nicoletelor nostre