FIV 258
Raspunsuri - Pagina 11
brunadria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Iti multumesc din suflet, abia astept sa vad daca se prind .......tu ai ramas inca in pat, eu ma mai ridic, mai fac una alta prin casa ca ma apuca nebuneala cand vad ce dezstru face barbatamiu. Ma inteapa in ovarul stang nu stiu ce se intampla dar dupa punctie ma doare in partea stanga. http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
dragaica eu nu mai stau in pat toata ziua , azi am dormit vreo 2 ore , dar am fost plecata de acasa si azi am facut si ceva mancarica...deci fac ce e de facut prin casa , am bagat haine la spalat , le am intins...
pe mine nu ma mai doare nimic , rareori ma mai inteapa ovarele dar nu tare, abia daca ma gandesc bag de seama...in rest astept sa vedem ce ne rezerva viitorul apropiat...nu mai e mult ...am rezistat eroic ...trebuie rezultat pe masura!!
mona pup fata optimista...
daniela74 spune:
DRAGAICA,LA MULTI ANI fetito,sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire si un bebe frumos si sanatos,cu ochii albastrii,daca vrei tu
Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui brunadria
dragaica eu nu mai stau in pat toata ziua , azi am dormit vreo 2 ore , dar am fost plecata de acasa si azi am facut si ceva mancarica...deci fac ce e de facut prin casa , am bagat haine la spalat , le am intins... pe mine nu ma mai doare nimic , rareori ma mai inteapa ovarele dar nu tare, abia daca ma gandesc bag de seama...in rest astept sa vedem ce ne rezerva viitorul apropiat...nu mai e mult ...am rezistat eroic ...trebuie rezultat pe masura!! mona pup fata optimista... |
Am sa mai stau pana joi in pat dupa care am sa incerc sa revin la normal, am inteles ca se implanteaza intre ziua 3-5 de la transfer.
E obligatoriu sa ai spottingul ala de implantare?
Tu ce zi esti?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 DRAGAICA,LA MULTI ANI fetito,sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire si un bebe frumos si sanatos,cu ochii albastrii,daca vrei tu |
Nu-i bai sa aibe ochi albastri, cum vor ei numai sa fie cu ochisori.
Multumesc de urari
brunadria spune:
sunt in z7 inclus z et..
eu nu am avut nimic , nimic , nici un semn de implantare..
cine stie.. dar o sa fie bine...
Dragaica spune:
citat din mesajul lui brunadria sunt in z7 inclus z et.. eu nu am avut nimic , nimic , nici un semn de implantare.. cine stie.. dar o sa fie bine... |
Ce bine-mi pare ca esti pe forum, mai am si eu cu cine vorbi, la cat de mult stau singura imi vine sa o iau razna
Merci de raspunsuri.......
Nu stiu ce ma faceam fara forum
alina_ro spune:
bubu, mult succes la FET. sa supravietuiasca si sa se prinda la mami puiutii.
dragaica, La multi ani! sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca dorinta cea mare!
fetele, ce clinici specializate in infertilitate masculina stiti (azoo)? intelesesem ca in Israel la Hertzlya Medical Center ar fi o varianta. ne gandim sa incercam afara, data tot avem sanse atat de mici si s-au gasit la prima biopsie atat de putini.
miki-miki
multumesc pt. raspunsul tau si pt. mentiunea ref. la anticorpii antispermatici. astia odata capatati se mai poate scapa de ei cu vreun tratament?
se pare ca la noi totul arata bine si local si in analize, insa nu se produc. nu pot sa imi explic.
miki, tu unde faci acum?
sarrah spune:
salutare,
mona - merci mult !
buburuza- multumesc. asteptam vesti bune vineri ! bafta multa!
somnic usor si succes tuturor !
ALRAK spune:
citat din mesajul lui Mona40 Fetelor, ce de evenimente Doris, nastere usoara si sa veniti acasa cat mai repede ... Dragaica, La multi ani, esti aproape bebica Sa fii sanatoasa si gravidoasa. MIe mi-au dat sa fac analiza in Z12 ( Ziua ET = Ziua O ) Eu nu am curaj sa fac nici un test de urina inainte de aceasta data. Eu sunt in Z4 de Et , adica cu o zi inaintea ta. Teoretic tu ar trebui sa-ti faci pe 17 dec testul. Dar cum zic felele mai multestiutoare probabil se vede in sange si mai devreme. La noi nu poti face de capul tau analize cand ti se nazare, deci eu stau cumintica pamna la termen. la voi cum e? Nu ti-au spus cand sa vii? Sarah, frumoasa recolta. Tine-o tot asa cu vinul rosu...da' cu masura sa nu iasa Pup Mona :) |
Lasa testele pishacioase, care te pot incurca mai mult.
Acum trebuie sa fi foarte linistita si numai cu ganduri bune.
Asteptam vesti bune de la tine si beta maaaaaaare
Doamne Ajuta!
brunadria spune:
dragaica sincer asa mi a trecut si mie toata perioada asta de asteptare...mai un film , somnic , forum ...adevarul e ca ajuta f mult pe unele persoane , depinde..;
lasa ca o sa fie bine ai sa vezi , de craciun vei fi fericita ...
nu te stresa...toate avem tot felul de dureri de intepaturi eu cred ca sunt normale ca doar am facut un tratament dificil...
hihi ,eu vb , mai ieri nici eu nu stiam de ce ma doare si ce... cert e ca trece , acuma de ex nu ma mai doare nimic si acuma mi e ciuda...
nu mai e mult...