FIV 258

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dragaica LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dragaica LA MULTI ANI !!!
Sa fii sanatoasa si visul tau sa se implineasca, burtica sa creasca iar dupa vreo opt luni si ceva sa aduci pe lume BB/i sanatos/i si papacios/i.
Un pupic dulce si buchet de flori pentru sarbatorita

tuturor si o zi linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dragaica la multi ani !!! sa ti dea d zeu copilasi sanatosi ,sa fi fericita alaturi de cei dragi...

Iti multumesc din suflet, abia astept sa vad daca se prind .......tu ai ramas inca in pat, eu ma mai ridic, mai fac una alta prin casa ca ma apuca nebuneala cand vad ce dezstru face barbatamiu.
Ma inteapa in ovarul stang nu stiu ce se intampla dar dupa punctie ma doare in partea stanga.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fetelor, ce de evenimente
Doris, nastere usoara si sa veniti acasa cat mai repede ...
Dragaica, La multi ani, esti aproape bebica
Sa fii sanatoasa si gravidoasa.
MIe mi-au dat sa fac analiza in Z12 ( Ziua ET = Ziua O )
Eu nu am curaj sa fac nici un test de urina inainte de aceasta data.
Eu sunt in Z4 de Et , adica cu o zi inaintea ta. Teoretic tu ar trebui sa-ti faci pe 17 dec testul. Dar cum zic felele mai multestiutoare probabil se vede in sange si mai devreme.
La noi nu poti face de capul tau analize cand ti se nazare, deci eu stau cumintica pamna la termen. la voi cum e? Nu ti-au spus cand sa vii?
Sarah, frumoasa recolta. Tine-o tot asa cu vinul rosu...da' cu masura sa nu iasa
Pup

Mona
:)

Mergi la inceput

karla pupi, esti bine mama?
nu te am mai vazut de ceva timp, pe unde mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

karla pupi, esti bine mama?
nu te am mai vazut de ceva timp, pe unde mai esti?

Mirela te pup cu mare drag.
Am cam absentat de la scris, dar de citit , v-am citit zilnic.
Nu prea mai am noutati despre mine.
Astept sa treaca timpul , pana in februarie si apoi s-o iau de la capat. Va fi ultima incercare. Cum o vrea DD.
Am fost la o tipa in Ungaria, care zice ca poate sa-mi "regleze" putin FSH-ul, care este cam mare la mine.
Nu vreau sa intru in detalii decat daca voi avea rezultate in acest sens, pentru ca eu am FSH-ul fluctuant inte 13 si 17, in ultimul an.
Sambata mi l-am facut din nou (ziua a doua CM) si a fost de 14,3.
Tratamentul se refera la acupunctura auriculara, asa ca sunt cu ace la purtator .
Revin cu detalii dupa ce-mi voi face din nou analizele, adica saptamana viitoare.

Asa cum am scris, pe celalalt topic, maine vin spre Bucuresti,11,30 aterizez, daca reusesc sa ajung si eu la intalneala, mi-ar face mare placere sa va cunosc, dar depinde de sedinta de maine.
Oricum sunt cu gandul alaturi de voi.
tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

karla, mama, cine stie poate ne intalnim la anul viitor si in ungaria, ca la cum se grabeste la mine sa vina sangerarea aia mult asteptata......cine stie daca mai apouc sa fac FET in ianuarie, dar in februarie sigur apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Drgaica LA MULTI ANI, tinerico! Sa fii sanatoasa, in primul rand, si sa fii mamica, oficial, cat mai repede!!! Cred ca cel mai minunat cadou ar fi un beta mare mare, cat pentru doi, nu? Sa fii fericita draguto...[pup, si multe, multe

Andra abia maine mai avem de asteptat si ne dai marea veste!

ALRAK surioara, ce mai faci? Cum mai esti?

Mona bine faci, mai bine astepti beta, parerea mea... daca ai suficienta rabdare! Nici aici nu poti face beta cand vrei, trebuie sa respecti intocmai indicatiile dr. Doamne ajuta!

Sarrah mama, ce de foliculi!!!Sa fie de calitate si spor la "clocit" in continare! Sa ne tii la curent!

---------------------------------------

"Omul are nevoie de Dumnezeu. Altfel, ramane fara speranta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Fetele, eu am avut azi monitorizare pentru FET si se pare ca organismul mi-e pregatit pentru a-si incerca norocul din nou, daca va avea cu ce...eu mai am 2 embrionasi, dar stiu ca sansele ca vreunul sa reziste la decongelare sunt foarte mici...Asa ca, nu pot sa-mi fac prea mari sperante, dar mi-as dori din suflet!!!
Asa ca, in seara asta bag pregnylul si vineri vedem ce vesti mai primim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Drgaica LA MULTI ANI, tinerico! Sa fii sanatoasa, in primul rand, si sa fii mamica, oficial, cat mai repede!!! Cred ca cel mai minunat cadou ar fi un beta mare mare, cat pentru doi, nu? Sa fii fericita draguto...[pup, si multe, multe

multumesc din suflet, sa dea DD iti dai seama ce cadou frumos uneori mi-e si teama sa ma gandesc, imi dau lacriile, maine o sa fie prima zi cand am sa ies din casa, am sedinta la acupunctura, profit sa iau aer, sa ma racoresc.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput