PCOS (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Fetele,

si eu am avut ovare polichistice, ba chiar la stangul aveam unul de 4 cm,iar la dr unul de 2 cm,restul fiind multi si mici.
acum am scapat complet.
cum?
diane 35 si o viata sexuala regulata(care sa corespunda necesitatilor mele).
Ii multumesc lui Dumnezeu, nu mai am niciun chistulet.

Nike,

Exista o diferenta foarte mare intre ovare polichistice si sindromul ovarelor polichistice.
Ma bucur mult ca tu ai scapat de chisturi si ai gasit metoda care sa functioneze pt tine, dar crede-ma ca nu as scapa de PCOS nici daca m-as face gheisa. Pur si simplul PCOS-ul nu se vindeca!

Mergi la inceput

Adyrem,

17-cetosteroizii sunt hormoni produsi de glanda corticosuprarenala, detin o actiune androgena si intra in bateria de teste pt depistarea hirsutismului, PCOS-ului, sindromului Cushing etc.
Mie personal nu mi s-a dat niciodata de facut aceasta analiza, ci de mai multe ori am facut DHEA-S-ul care este unul din principalii precursori ai 17-cetosteroizilor.
Testele care se pot face in PCOS sunt foarte multe si unele extrem de scumpe. Alegerea analizelor depinde de medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata fetele!
ma bucur ca va gasesc pe prima pagina, asa cum ne sta bine...
imi era dor de voi, si am aruncat un ochi sa va citesc, si sa va trimit un buchet mare de .
gudinde... poate ar fi si asta o solutie, sa ne facem gheise... macar ar trece altfel timpul, trebuie sa recunosti ...
eu mai am nitel, si va anunt cand va fi marea zi. ma lupt in continuare cu colecistul meu, caruia i-am promis solemn ca in maxim 6 luni va fi "afaraaaaa", ca "nu mai pot sa ma mai doara", si cam atat!
sper sa va gasesc bine si data viitoare cand trec pe aici, si... sper si eu, ca toata lumea, sa se gaseasca tratamentul miraculos pt boala uracioasa de care suferim.
aruam... nu stiu ce sa te sfatuiesc. dar eu una, dupa o hiperstimulare urata de tot, nu as mai repeta experienta! ma bazez mai mult pe DD, pe metformin si pe viata echilibrata, decat pe stimulare, ca nu mi-a adus decat necazuri! si bafta la decizie!
gudine... ce face sarcina din om... ieri aveam glicemie 68... in conditiile in care cea mai mica de pana acum, fusese 90... ce-o sa-mi fie dor de clipele astea cat de curand! draga mea, si sanatate multa iti doresc!

38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 2 sapt. , practic... 6 zile pana aflam AMR-ul!
Hai Doamna C, du-te... incolo, si lasa-ma ca am treaba si tu ma tii in loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Adyrem,

17-cetosteroizii sunt hormoni produsi de glanda corticosuprarenala, detin o actiune androgena si intra in bateria de teste pt depistarea hirsutismului, PCOS-ului, sindromului Cushing etc.
Mie personal nu mi s-a dat niciodata de facut aceasta analiza, ci de mai multe ori am facut DHEA-S-ul care este unul din principalii precursori ai 17-cetosteroizilor.
Testele care se pot face in PCOS sunt foarte multe si unele extrem de scumpe. Alegerea analizelor depinde de medic.

Gudinde, multumesc mult pentru raspunsuri . Maine merg sa-mi fac TSH-ul si ATPO. Stii cumva cat dureaza pana vin rezultatele? Se dau oare in aceeasi zi?

Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Maine merg sa-mi fac TSH-ul si ATPO. Stii cumva cat dureaza pana vin rezultatele? Se dau oare in aceeasi zi?

Adyrem eu am facut aceste analize la Medsana si rezultatele se dau a doua zi,dar cred ca depinde de centrul unde faci aceste analize.

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizbeth spune:

planteea, iti tin pumnii, sa fie totul bine si sa vii sa ne povestesti ca sa mai prindem si noi curaj.Si eu sunt din Iasi, si merg tot la Onofriescu, dar n-am vrut sa incep nici o stimulare
momentan, am zis ca aia o sa fie ultima incercare

Revin si eu cu noi informatii. Am aflat de la endocrinolog ca
xanax-ul care il luam eu pt noptile in care nu puteam sa dorm se face si el vinovat de prolactina mea marita. Mi s-a prescris ceva naturist pentru somn, passiflora(contine floare pasiunii, sunatoare si menta) si pare a aiba efect. Aviz persoanelor insomniace. Pentru sindrom si obtinerea ovulatiei mi s-a dat metformina(am inteles ca e varianta romaneasca la siofor) care cica si el scade prolactina si de luna viitoare incep demersurile.. DD ajuta!

si va tin la curent.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA
Adyrem eu am facut aceste analize la Medsana si rezultatele se dau a doua zi,dar cred ca depinde de centrul unde faci aceste analize.

Ce nu as fi dat sa fi fost si eu din Bucuresti .... Acolo sunt toti doctorii buni, cabinete....
Am fost astazi la cabinet in Galati pentru a mi se recolta proba de sange si dureaza 10 zile lucratoare pana vine rezultatul. Proba o trimit la Medsana in Bucuresti. Asa ca trebuie sa am rabdare, dar m-au apucat niste emotii ... sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Si cu ce Doamne iarta-ma trimit proba? Cu bicicleta?
Pai orice curier garanteaza ajungerea la destinatie in 24 de ore. La Medlife, Bios Diagnostic, Synevo se lucreaza de pe o zi pe alta si rezultatele se pot trimite pe mail, fax la Galati instant.
Pana la 10 zile lucratoare ......

Mergi la inceput

Citat:

Si cu ce Doamne iarta-ma trimit proba? Cu bicicleta?
Pai orice curier garanteaza ajungerea la destinatie in 24 de ore. La Medlife, Bios Diagnostic, Synevo se lucreaza de pe o zi pe alta si rezultatele se pot trimite pe mail, fax la Galati instant.
Pana la 10 zile lucratoare ......

Hmm, ce v-am spus ... Galati . Singura explicatie este ca asteapta pana se strang mai multe naalize, pentru a le trimite pe toate intr-un singur transport ... Stii tu, pentru costuri mai mici. Cu toate ca eu am platit 80RON iar la Medsana pe site au pretul 50RON iar Synevo 35RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:

Poti sa mai suni la programari, poate intre timp renunta cineva si poti sa ajungi mai repede la dr. (daca simti ca nu ai stare pana atunci).

Pana la urma ti-am ascultat sfatul si am sunat la programari pt. ca tipa care-mi promisese ca ma suna daca se elibereaza ceva n-a mai sunat.
Si am obtinut o programare pe 25 ian fata de 3 feb.
Nu e mult dar tot e ceva...la nerabdarea pe care o am....
Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput