*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Flavia la multi ani! Sa fii sanatoasa si mereu inconjurata de dragoste si caldura ca si acum!

Mateea la multi ani! Sa fii sanatoasa, vesela, implinita si sa fii mereu iubita ca si acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI FLAVIA SI MATEEA!!! Sa fiti sanatoase, voioase si sa aveti parte numai de bucurii si noroc!!

Mara si Gabi, sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

n/am mai intrat de vreo 4 zie pe forum,a venit sistera acasa..a fos t super cu ea,ne/am plibat prin oras,am povestit...Doamne ce pot eu regreta ca s/a stabilit in Buc si nu a ramas acasa....Mi/e asa de greu dupa ce pleaca...off..si au trecut 7 ani de caND E IN bUC si tot nu ma pot obisnui deloc sa ne vedem asa rar...Am tinut parastasul de 7 ani pentru taica/meu weekendul asta....Nu/mi vine sa cred ca a trecut atata timp de cand nu mai e...

Azi cand am dus/o pe Andreea la gradi..mi/a spus educatoarea ca si la ei se va tine serbarea fara arinti...noil recomandari pe care trebuie sa le respecte asa ca ...om primi o inregistrare.....asta e...

Mos Nicolae i/a lasat Andreei in cizmulite o rochita, o cordeluta si ceva dulciuri...a fost super incantata..nu/i venea sa creada..si ma tot intreba de unde a avut Mosul chei potrivite sa intre in casa.Bineinteles ca pe langa astea a primit si jordita..de ca a vrut sa scape repede si a aruncat/o urgent

Acum sunt cu bebe in brate,buni e la dentist,scuzati greselile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok hai sa ne alaturam si noi corului de behaitori.
Asa cum stiti am ratat ziua lui Titi din cauza de behaiala, dupa care s/a dres ira la 2 zile am luat/o de la capat. Am o punga plina de siropuri de tuse. sa ii dea Dumnezeu sanatate doctorului S, prietenii il stiu, de 5 zile suntem pe aerosoli cu Ventolin si Flixotide, deja suntem mai bine insa cred ca de la ventolin fi/miu are o stare de agitatie in continuu, inclusiv noapte in somn vorbeste, plange etc. cinne a mai facut Ventolin a sesizat asa ceva?
Una peste alta sa traisca sa infloreasca Nicolai, Nicloetele si Niculinele sa fie sanatosi si la punga grosi.
Si la noi a venit Mosul, fi/miu saracul a vazut ca ghetele mele erau goale si mi/a pus de la el o punga de bomboane. sa il pupe mama de copilas.
Gata fug am un concurs in derulare.
mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, parerea mea este ca habar n-aveai de site numai ca nu vrei sa-ti arati recunostinta vesnica catre mine:P

mitza, chiar ca foarte afectuos titi ref.la cadoul de mosu'nicolae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda, as putea sa te invit la mine acasa, sa-ti arat in laptop ca era salvat de haaaat demult de tot. Da' ce mare chestie e? Dai search pe goagla pe "winter village" si linkul e pe prima pagina!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iaca si noi, am fost tare ocupati, ni s-a nascut finuta. am primit-o cadou, asa, de mos niculae... adica pe 6 a iesit din spital, dar toata saptamana ne-a dat emotii.

iris l-a prins pe mos niculae de picior aproape, s-a trezit cand asezam eu de zor. partea buna e ca nu m-a vazut... dar l-a sculat pe ta-su... tatti, ce se aude la usa?? a venit mosu?? am sarit repede in baie, i-am zis ca i se pare, ca-s eu la buda... s-a culcat la loc. bine ca n-a fost andrei, ala sigur se dadea jos din pat sa si cerceteze, daca tot s-a sculat.

de dim nu am prins reactia lui andrei, ca el se trezeste primul. doar o voce calda la ureche... mami, A VENIT! uite ce mi-a adus.
n-a adus multe, bietul mos, dar le-a fost pe plac. dulciuri, un joculet de asociat imagini... si cele mai tari au fost masinutele cu bomboane. is innebuniti dupa ele, primisera unele si luna trecuta, asa ca l-am salvat pe mos, a luat si el altele doua...
pe iris a sculat-o andrei. am avut timp sa inhat aparatul. a sarit din pat cu ochii lipiti, nici nu se trezise bine si-si baga mainile pana la cot in ghete sa vada daca nu mai e ceva acolo.
au fost dementiali cand le tot scuturau, poate poate mai pica ceva.

lui mos craciun i-a cerut www.talentedenazdravani.ro/concurs4-1.htm#pitici" target="_blank"> o armata de ponei, si, desi nu a trecut desenat, a scris sus, cu rosu, ca vrea si un parfum si un ceas cu printese...

PS> cu satul... am ramas in sant... dar mi-am propus sa termin, sa-l duc la gradi. cred ca voi opta pt un sat de munte... case putine.. risipite... , iar muntii vor fi imaginari, normal .

Cristina
Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Flaviuta si Mateea, sa fiti sanatoase si cuminti, sa aveti parte de fericire si bucurii!
Mamicilor, sa va traiasca fetele frumoasele!

si la noi a venit Mosu' uitasem complet de sosirea lui, de abia vineri seara mi-am adus aminte ca sintem invitati la un Niculaie a doua zi ( de unde am dedus ca simbata o sa fim in 6, si deci vineri spre simbata a poposit mosu pe la noi ).
I-am povestit Rachelinei cum Mos Craciun il trimite pe fratele lui mai mic, Mos Niculaie, sa duca dulciuri copiilor, la care ea " dar' nu aduce si jucarii?" , "nu, nu aduce, fiindca el nu are cerbi si ajutoare, nu este asa de dotat ca fratele lui mai mare, si daca primesti daruri de la Mos Niculaie este semn ca si frate-su o sa treaca pe la noi ". i-am spus ca mosii nu vin daca in casa este dezordine si sint jucarii imprastiate pe jos ( cum sint la noi si nu ai loc sa pasesti) fiindca risca sa se impiedice. s-o fi vazut pe pretioasa mea ce rapiditate a prins, cum a inceput sa puna jucariile la loc, frumos aranjate, cum mi-a tras aspiratorul din mana sa faca " ea! ea! ea! " curat aha, deci s-a putut, nu a mai durut-o nimic, asa cum se plange/ miorlaie cind o rog sa-si puna macar o parte din jucarii la locul lor, si restul le pun eu. apoi si-a lustruit cizmele si din exces de zel i le-a lustruit si pe ale lui Bobby.
Rachie a primit un set cu printese ( o carte pe care trebuie sa asezi printesele dupa ce le schimbi de toalete, pantofi), o carticica despre balet si cateva dulciurele. Bobby a primit o carticica si o cutie de cereale ( ca sa fie si ghetutele lui mai incarcate, sa atirne la gramaj si sa nu-mi scoata ochii peste ani, cind o vedea pozele, ca sosa-sa este cea privilegiata in casa )

o zi buna!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani,Mateea si Flavia!!!
Printese mici si frumoase va doresc sa aveti copilarie frumoasa is o viata plina de noroc

mitza, alexia mea a facut urat la ventolin i s-a inrosit fata,ii tremurau mainile si ii batea inima rau. am sunat medicul si mi-a spus sa intrerup cu el.
ai grija sa nu ii faci prea tarziu aerosolii inainte de culcare cu vreo 2-3 ore, am observat ca la matei daca ii fac aproape de culcare nu se mai adoarme decat fff greu, se agita, foieste de numa.

critinah imi place cum povesteti

alina , draga mea nu te stiam asa priceputa in ale dulciurilor bravos pentru bucatarela

anda, e mai ieftin sa mergi sa il cumperi,si poate chiar mai bun

nokiadmirat poze,mancare,cap sarah fara caciula

felicia eu nu te-am vazut ca fiind foarte relaxata cu ili.

meemsy fetele frumoase.alexia mea a intrebat cine este fetita, i-am spus ca este rianna si ca traieste in america.la care ea spune- acolo unde sta georgi?
ce faceti de sarbatori?

ina ce fac copilasii? s-a incheiat perioada grea? cum stati cu vremea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Flavia!
La multi ani, Mateea!

Sa crestetii mari, sanatoase si frumoase, sa aveti viata plina numai de bucurii !

Azi a venit Mos Nicolae si la gradinita si mi s-a cumintit subit odorul cand a vazut cata grija are mosul de el .

Noi ne pregatim de o noapte friguroasa, a bubuit ceva punct de distributie a gazului in oras si e oprit gazul deocamdata, poate pana maine dimineata se remediaza . Cred ca o sa dormim in polar si in sacii de dormit .

Catutza, ti-am trimis PM.
Anda, fain site, de retetele fericirii marca Martha Stewart auzisem dar pe site nu calcasem. Dar... oi fi eu defecta, dar nu matenteaza deloc sa reproduc bricolajele altcuiva. Cel mai mult imi place sa ma gandesc la ele, executia... ma plictiseste, n-am rabdare .

Reteta simpla de cozonac nu cunosc. Iti ia vreo 2-3 ore, asa ca mai bine faci 3 de-odata decat unul . Ideea e aceeasi: oo, zahar, lapte, unt, faina, drojdie, arome, conform variilor retete. Framantat biiine, dospit 1h, umplut, pus in forma la crescut, copt. La fiecare faza poti da rateu . Dar daca nici macar nu-ti mioase casa proprie a cozonac proaspat copt... chiar ca e mai simplu sa cumperi .

Mergi la inceput