Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 4
Reallaura spune:
Alysh sa-ti fie de bine cumparaturile, sper sa se bucure de ele! si eu la fel cand am auzit ca-i dai mandarine cu coaja, voiam sa sar sa-ti spun ca sunt date cu insecticide blah blah, dar ai revenit tu.
Cleo si eu invidiam mamicile cu carucioarele CHicco cum avea Simonix si unde bb statea cu fata spre tine. eu insa mi-am luat carucior usor de carat, important e daca are lift sau nu, daca are rampa in fata blocului, daca face cezariana acum inca reflectez daca mai iau carut sau il las pe asta, cumparat asta primavara, in 3 roti, dar destul de greu
Andrada si al meu e disperat dupa aspirator, dar ma tot intreb daca sa arunc banii, ca parca il vad ca nu se uita la el si nu-i spune nimic...in plus toate sunt rooz, de fetittze!
Miha ce-as mai arunca si eu un oki la kidex, dar nu ma duce BOgdan nici daca plang...
Ylari cred ca asta e abia inceputul cu tevatura cu casa, dar bine ca ati inceput odata! Rezisti cu gandul la cat de frumos va fi!
Gabitzule cand vine B descarc si eu filmuletzele merci mult!!Raducu ce are in ciorapei???
Desiree felicitari pentru VIctoria curatica si vorbareata. f bine ca nu se joaca daca sunt murdare jucariile!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
belleane spune:
salutare fetelor,
Iaca apar si eu. Nu fac un conspect acum abia de saptamana viitoare dar vreau sa spun doar cateva cuvintele unor fete si restul vesti despre noi.
Danicris: Ce veste buna! Bine ca a trecut. Ufff. pentru fetita.
CrinaAndreea: Bine ai venit printre M&M. Sunt alaturi de tine si te sustin in alegerile tale. Sotul tau e un copil care nu va intelege nimic in viata pana cand nu va gasi pe cineva care sa-l conduca. Nu e in stare sa ia decizii singur, e tare slab. Pacat de sentimentele si visele pe care le-ai investit in aceasta relatie. Sau poate iei tu fraiele relatiei si se rezolva. El daca a mai trecut printr-un divort cu copii nu va fi foarte afectat. Doar va deschide portofelul si atat. Va fugi catre alta si alta si alta. Probabil...pana va gasi pe cineva destul de puternic sa-l ajute.
Imi pare rau pentru ca urez cu intarziere copilasilor Andrei si Andreea dar si mamicilor.
revin
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
gabitzam spune:
Laura, le-am luat la amandoi exact la fel, ca altfel sigur se bat. Chiar daca dulciurile nu o sa le manance Raducu ci probabil tot Andrei. Le-am luat ciocolatele Milkyway, batoane de cereale Nesquik, cate o punguta de biscuiti in forma de animalute, cate o acadea bastonas mare si cate un ou Kinder. A, si cate o carticica cu trenuletul Thomas.
Alaturi de SEBI
belleane spune:
Deci despre noi...
Noi suntem in general bine. Elena a fost racita rau. Febra, tuse, muci, stare generala proasta, greva foamei, greva apei; Tot ce era mai rau. A trebuit sa o trec pe antibiotic. Si acesta cu greu si-a facut treaba. Am crezut ca ajungem la spital. Dar si-a revenit. Acum e bine desi mai tuseste din cand in cand.
A inceput sa manance mai bine. Deci suntem pe drumul cel bun. sper...
Si noi luam in continuare vigantoletten pana la noi ordine si calciu si fier si vitamine.
Elena e foarte pretentioasa la mancare. Pranzul e ok dar la masa de seara e teroare. Nu vrea nimic nou, nici branza, nici mamaliga, vrea doar cascaval, carnita de pui la gratar si mai rar iaurt sau actimel.
E vorbareata si tare iubitoare. Repeta orice cuvant ii spui. Ma urmareste in casa peste tot si cred ca eu sunt jucaria ei preferata.
Se cocoata peste tot: pe masute, birouri, mese fara pic de ajutor si acolo danseaza sau topaie de ne sta inima in loc. Se agata de orice; e ca o maimutica.
Ne-am hotarat sa le lasam pentru o saptamana la bunici si sa plecam intr-o vacanta. Deja am platit excursia. O sa petrecem revelionul la Viena. Deja am emotii si chiar cosmaruri legate de lasarea lor la bunici. Cam atat de la noi;
Mai adaug ca am avazut astazi o tarancuta cu bondita- Daria si o mamicuta slaba, slaba.
Reallaura spune:
Gabitzule am inteles intrebam ca sunt in pana de idei si nu mai voiam sa dau copilului dulciuri nasoale...dar cred ca o sa-i iau niste tic tac macar, un kinder felie de lapte ceva. Nu stiu ce dulciuri d-astea sunt mai putin nocive. probabil nici unul
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca
belleane spune:
Revin...
De Mos Nicolae am luat niste jucarii si sper sa am timp sa iau si dulciuri.
Am luat pentru Elena un trenulet cu remorca. Se poate trage/impinge si contine forme de constructie. Nu prea e de fetita dar tinand cont ca Elena e baiatul nostru.... Dar avem deja casa plina de jucarii de fetita. Mai luam si de baieti.
stefany_p spune:
fetele, multumim de informatii, ne-am mai linistit, vad ca mai sunt kkciosi... noi ne lutam si cu caninii, noaptea se trezeste , plange..aiaiaiiii/...grea e bebelacia...
sanatate la puiuti
gata ghetutele? noi mergem azi la o fabricuta unde ar fi cica reduceri la jucarii, sa vedem ce gasim
Micaela06 spune:
BELLEANE ma faci sa rosesc, mai am pana o sa fiu slaba, sper sa ajung la greutatea dinainte de sarcina.
Vacanta placuta, ce frumos sa aveti o vacanta doar voi doi.
Laura m-ai terminat domle cu tic-tacu ala Baiatu tine la silueta si vrea sa aiba o respiratie proaspata?
Daria nu mananca dulciuri sunt cah-cah, se scutura ca o pisica dc ii bag ceva dulce in gura, sper sa o tina mult si bine asta.
stefany_p vreau si io la fabrica de jucarii... si la aia de inghetata
Legat de jucarii pe mine ma bate gandu ca sambata sa pun bine mare parte din jucarii macar sa o vad ca acorda atentie cadoului de la Mos... macar 5 minute sa se arate interesata
gabitzam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Micaela06 Legat de jucarii pe mine ma bate gandu ca sambata sa pun bine mare parte din jucarii macar sa o vad ca acorda atentie cadoului de la Mos... macar 5 minute sa se arate interesata |
Si eu am facut tot timpul asa Anul trecut de Craciun, Andrei nici nu s=a uitat la o parte din cadouri. Asa ca le-am pus bine si le-a primit de ziua lui, am mai facut economie Acum mai am niste chestii puse de o parte de la ziua lui
Alaturi de SEBI
Doloress spune:
STEFANY – al meu face odata , maxim de 2 ori pe zi, si mananca bine. Dar are si probleme cu constipatia din cand in cand. Al tau mai merge la gradi? Mama ta e tot la tine? Unde e fabrica de jucarii? Vrem si noi!
ADRIANA – munca de acasa e asa si-asa…. Sunt si parti bune si mai putin bune. Partea buna : m-am trezit azi la 6 (ca tot n-am somn), ma pun la treaba, asa ca pe la 1.30 am terminat. Imi raman 4 ore pentru mine, pentru casa, pana vine piticul de la gradinita la 5. La vara poate il aduc mai repede, facem o plimbare pana la gradinita. Acuma e frig si cum eu n-am permis, si nici autobuz nu e pana acolo, si pe jos fac vreo ora dus-intors, nu pot sa merg dupa el. Eu ca eu, merg si ma incalzesc, insa el in carut atata drum ar ingheta bocna. Asa ca trebuie sa-l asteptam pe Gabi sa se trezeasca, ca el munceste de noapte, la 9 se culca si pe la 5 se trezeste si merge dupa pitic.
Dar 4 ore pentru mine! Bine azi fac si doua ore de timp suplimentar, si saptamana viitoare am sa tot fac, sa mai acoperim din datorii ca se platesc odata si jumate. Oricum ieri pentru prima data am spalat si eu vasele in tihna, am pregatit masa de seara, cand a venit Patrick de la gradinita numai cat ne-am jucat si ne-am dragalit. A fost mult mai liniste si mai calm. Munca de acasa cand ai copii e o adevarata mana cereasca.
PArtea proasta e ca parca ma doare capul, numai in casa, in casa, nu am mai citit din cartea inceputa, mai am sa ma obisnuiesc ca biroul e prea mic, camera suna a gol, lumina nu cade cum trebuie, etc dar astea se remediaza. O sa-mi fac un program, o sa-mi aloc timp si de lectura, si de treburi, am sa cumpar si eu un covor, o floare, o decoratie. Ca decoamdata am o camera goala si un birou.
De socializat am socializat mai mult de-acasa, prin messenger ieri si azi decat cat o faceam la servici.
YLARI – pe la aspirante nu mai am timp sa citesc, insa sunt si eu aspiranta oficial, neinscrisa pe listuta
ANDRADA – prima chestie mi se pare fainuta… Eu trenulete nu-i mai iau, unul din ala care scoate baloane i-am luat si eu si l-a facut tandari, bucatele, bucatele, la vreo ora de cand am ajuns acasa. Nu mai merge de nici o culoare, e tot lipit cu scotch si ttot ii mai cade cate o bucata. Deci de-acuma nu-i mai iau decat chestii care nu se dezmembreaza. Si mai si plange cand il vede si apasa pe buton si face intrebator tu-tu, adica ma intreaba de ce nu merge. Pai ca l-ai stricat ii zic!
BELLANNE – vacanta placuta! Ma bucur ca pleci sa te mai destinzi un pic, ai sa vezi ca vii cu bateriile incarcate cat de cat!
Sa va fie de bine cumparaturile de Mos Nicuale, asa m-as juca si eu cu jucarelele astea, asa sunt de faine!
"Your children know more about you then you know about yourself"