2 povesti in 1
Raspunsuri - Pagina 7
dienutze spune:
Camy, sunt alaturi de tine cu o imbratisare calda!
Darius vegheaza asupra voastra, fii sigura!
My_Lady0091 spune:
sufletele tari isi accepta soarta...sufletele puternice o iau de la capat...sufletele calde plang...sufletele daramate renasc...sufletele pure...iubesc...
curaj suflete...dincolo de lacrimi...e RAIUL...si acolo sunt sufletele ce au plans, au suferit, au hranit, au ajutat, au indurat, s-au rugat..si si-au trait viatza pentru alte suflete...
DD sa te intareasca si sa te mangaie...suflet trist
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
desprecopii spune:
Impresionanta povestire. Sa iti traiasca Flavius si sa iti aduca numai bucurii. Povestirea ta este acum publicata pe prima pagina si la http://www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=2337
cu drag,
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
vias spune:
multumesc frumos!
Sa dea Bunul Dumnezeu sanatate la totii copilasii si la toti parintii, asa este firesc si normal...sa ne bucuram unii de ceilaltii!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
bobitamica spune:
CAMY...sunt sigura ca nu ti-am spus suficient ce mama adevarata,puternica si in acelasi timp sensibila esti.
Sa va ajute Dumnezeu sa fiti fericiti si sanatosi!
Am atat stima pentru tine si pentru mamele ca tine,mame de ingerasi...
asa mult m-a impresionat. Si sa stii ca nici noi,mamicile de pepenasi si nu numai,nu-l vom uita pe Darius! este este in inimile noastre.
vias spune:
multumesc frumos Bobi
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."