Marea dezbatere
Raspunsuri - Pagina 11
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Dap. Dar pe dl Geoana l-a intrebat cineva daca crede in Dumnezeu? Nu de alta dar se cunoaste faptul ca in regimul comunist s-au darmat biserici, Dumnezeu nu era prea iubit. Asa incat si juramantul dansului ca nu a promis avantaje este cam egal cu zero... |
Basescu a fost promovat in comunism de Ceausescu. Nu-ti este de ajuns? Mie, da!
denizel spune:
Aolica, proasta idee au avut Vantu & friends cu juratul cu mana pe Biblie...
In ce situatie l-au pus pe Geoana. Si cat de bine si-a jucat Geoana rolul. Bleacs!!
Cred ca nici ultimul betivan din ultimul sat din Romania nu a muscat mizeria asta.
Gata, cu asta cred ca Geoana a pierdut! :)
Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.
Daca copilul meu ar ajunge sa-mi spuna cum a spus copilul lui X la 4 ani 'nu ma simt bine la gradinita ca am nevoie de tine acolo sa ma incurajezi', m-as gandi serios ca am dat-o in bara rau de tot.
ilse spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Basescu a fost promovat in comunism de Ceausescu. Nu-ti este de ajuns? Mie, da! |
Si Geoana nu?
Ori te pomenesti ca si tu crezi ca Geoana era bebelus la revolutie?
alina023 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Dap. Dar pe dl Geoana l-a intrebat cineva daca crede in Dumnezeu? Nu de alta dar se cunoaste faptul ca in regimul comunist s-au darmat biserici, Dumnezeu nu era prea iubit. Asa incat si juramantul dansului ca nu a promis avantaje este cam egal cu zero... |
Mie mi s-a parut ca lui Geoana i s-a lungit bursc fata cand a auzit ce este pus sa jure. Si apoi...vorba ta, Lala, daca nu crede in Dumnezeu...este egal cu 0! (tocmai acum a bagat-o cu parintele Galeriu, duhovnic al lui...Doamne cum se foloseste de oameni de calitate!)
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
cristinamh spune:
mare pacat ca nu era o bila alba si una neagra in cutie... sa vedem care ce nimereste...
cand am vazut coperta rosie mi-a fost frica sa n-aiba secera si ciocanul pe partea cealalta
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
copiloi spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ilse
Si Geoana nu? Ori te pomenesti ca si tu crezi ca Geoana era bebelus la revolutie? |
Da ma multe info, caci vad ca stii.
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 ... ceea ce sustineau televiziunile lui Vantu si Voiculescu, anume ca i-ar fi dat copilului un pumn. |
doi. sau ma rog, unii zic ca unul, unii zic ca doi, si io trebe sa-i cred
turturica spune:
copiloi, lasa, uite aici, cica www.catavencu.ro/basescu_loveste_copii_din_nou-11560.html" target="_blank">basescu loveste din nou copiii
poate de data asta reusesti sa convingi pe careva
Mami de Mara (19.08.2008)
denizel spune:
Turturica, nu cred ca o sa-ti arzi pasaportul totusi :).
Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.
Daca copilul meu ar ajunge sa-mi spuna cum a spus copilul lui X la 4 ani 'nu ma simt bine la gradinita ca am nevoie de tine acolo sa ma incurajezi', m-as gandi serios ca am dat-o in bara rau de tot.