Pestisori... pestisori... (51)
Raspunsuri - Pagina 6

daniela_daneza spune:
Scuze daca a aparut prea mare scris , dar cred ca ati observat ca de cateva zile am joc cu nuantele si tipul scrisului ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

nicoll_mada spune:
Dany sa-ti fie de bine iubita!Important este ca te-ai aranjat,nu unde ai facut-o.
Ma bucur mult ca ai primit acel telefon,stiu ca sunt momente cand inseamna enorm!
Maine dimineata am sa apar mai tarziu,in cazul in care mi se deschide calculatorul.Dimineata cand veti bea cafeaua,aici pe forum,sa va ganditi si la mine.Am sa merg sa introduc actiunea de divort.Vreau sa stiti ca acum ma simt ok,dar maine,in ciuda a tot,sigur voi simti un moment sufletul greu.Nu pentru altceva decat pt niste vise si sperante ingropate,pentru fete care nu vor sti ce inseamna sa aiba un tata langa ele...
Gata,merg la tv ca incepe meciul Stelei.,sa aveti o noapte buna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

miruta spune:
Buna seara!
N-am mai intrat de foarte,foarte mult timp la pestisori.Si acum am ramas surprinsa sa intru si sa ma vad pe listuta cu minunea mea.Va multumesc mult ,fetelor ,si mii de scuze ca n-am mai dat pe aici.Sper sa ma reprimiti in "acvariu" si promit sa vin mai des sa scriu daca ma lasa terorista mica.
Multi pentru voi si un camp mare,mare de
.
Antonia,minunea mea

Tethys spune:
'Neata sirenelor! Poftiti la ,
,
,
,
... ce doriti
.
Baby, un dulce ca sa treaca starea de rau. Sa va fie de bine plimbarile avute
. Spor la treburi.
Dany, bafta azi la vizita ginecologica . Sa vii cu vesti bune
.
Nicoll, tinem pumnii stransi , ca sa fie totul bine azi la tribunal
. Cunosc "senzatiile"... Numai bine
.
Eeeeee... o sireneta "noua" dadu pe la noi ... Miruta, sigur ca te reprimim in baltuta
. Vezi ca, ai muuulte de povestit
... sa ne faci cunostinta si cu terorista ta mica
. Te asteptam la povesti
.
Hmmmhhh... io, ieri dupa-amiaza facui oleaca de cumparaturi pt. mine ... adicatelea, imi achizitionai o pereche de pantaloni, niste raiati... ca, nu mai am cu ma imbraca
... m-am ingrasat
si nu-mi mai vine decat o singura pereche de blugi din toti pantalonii pe care-i am, atat
... iar, cu slabitul nu se "anunta" nik
... asa ca, tebuie sa-mi "schimb" garderoba
... pfuiii
...
Mno, va pe toate si va doresc o zi frumoasa! Mai revin io
...
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?

elyanne spune:
Neata.
Nicoll suntem alaturi de tine... cu gandul
miruta bine ai revenit
Dany nu pot sa zic ca am inceput cura... incerc sa mananc mai putin... si mai mult legume, fructe... dar nu pot sa zic ca fac prea mari eforturi ... daca mi-e foame, mananc si la 12 noaptea... Nu pot sa adorm daca mi-e foame
Dar incerc sa fac ceva miscare...
Azi e ziua soacrei... n-am nici o idee de cadou... nici tort nu pot sa-i fac... tine post Complicat...
A... si sunt happy ca am castigat la concursul klorane ... locul 10 si locul 19

Tethys spune:
Ely, felicitari pt. locurile "achizitionate" la concursul Klorane
si
"La multi ani!"
soacrei tale si de la noi. Ii dorim multa sanatate si viata lunga
. Bafta sa gasesti ceva cu care s-o bucuri
. Si, succes cu slabitul
. Spor la treburi.
Gata. De amu, si io la treburi ca, dupa-amiaza am cursuri la facultate
...
la toate...
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?

miruta spune:
Neata!
Cryna,multumim.Si eu sper sa intru mai des.Pe minunea mea mica o puteti admira la semnatura si de asemenea puteti citi despre noi la jurnal.Spor la treaba.
Elyanne,multumim.La multi ani soacrei tale si sper sa gasesti cadoul perfect.Succes cu slabitul,eu astept sa termin alaptatul si ma apuc si eu de dieta.Si la aerobic vreau sa ajung,sa vedem daca se tine tati de cuvant si sta cu printesa .Felicitari pentru concurs.Care-i premiul?Ce mari s-au facut strengarii tai....si frumosi
.
Noi azi avem planificata intalnire cu Mosu'.Are verisorul serbare la gradi si mergem si noi.Sa vedem cum va reactiona pitica.
O zi buna sa aveti!
Antonia,minunea mea

andanii spune:
miruta bine ai revenit .... dulce pitica ta
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

andanii spune:
miruta bine ai revenit ... super dulce pitica ta
cryna bafta la scoli
ely la multi ani soacrei .... pai fa ceva de post ... nu se poate ???
nicoll te pup pe suflet ... imi imaginez ce grei iti este o asemenea experienta nu e deloc usoara .... sunt alaturi de tine , am si un umar cald si urechi de ascultat
dany cum a fost ????
baby azi nu esti la raport ????
va pup pe toatele .... noi ne agitam cu invatatul , teze, teste .... dum avem concurs din nou la dans
cam astea-s noutatile
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

daniela_daneza spune:
Buna ziua !
Am ajuns acum cateva momente .Am mancat ceva ca sa pot lua medicamentele....este totul ok ..adika facea dr :" imi face placere ca ne-am vazut dar nu inteleg d c .... m-a controlat si m-a pussa fac papanicolau , dar trebuie sa merg saptamana viitoare ca sa recolteze ca azi nu se mai putea
si o eco transvaginala ...pe care am stat si am facut-o ca sa fiu sigura ..si cica e uosr fibromatos uterul ..dar ca POT SA FAC COPII .....
....si ca sa vedeti ce mica este lumea ...dr are rezidenta o fosta clienta de a mea
...si mi-a dat plicul inapoi ....un dragut foc ..si la propriu si la figurat ...
Miri, bine ai revenit! si te mai asteptam!
Cryna, sa porti santoasa pantalonii!
Dana , bafta la concurs duminica!
Ely, "La multi ani soacrei!
Nicoll , tinem pumnii si o sa fie bine ..ai sa vezi ca vor avea si fetele un tata apropae pana la urma .Multumesc de mesaje , ramasese deschis de aseara calc ....
va pupicesc si revin!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"