Pestisori... pestisori... (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Buna dimineata!

Crynuta , multumesc de cafea ....foarte binevenita ...eu am fost deja la somaj pt. viza ..era o coada , in fata mea 14 persoane, am ajuns pe la 8.15 si se deschidea la 8.30 ..cand s-a deschis , tup la tipa pe care o cunosc si gata viza, nu am mai stat la coada

Mai tarziu merg la o prietena sa ma epilez ca maine dimineata am intalnire cu ginecologul ...

O saptamana minunata!

Ely, te-ai apucat de cura?

A..sambata am primit premiul de la Lenor .....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

ce premiu ai primit de la Lenor /??? ce ai castigat si cum ???? bravo , felicitari

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Dany uitasem sa te felicit mai draga,.Sa ne spui daca-ti place merosu'

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dana a fost aici pe forum un concurs la care castigai un balsam de rufe .

Nicoll , clar ca l-am folosit si imi place , am primit "magnific>" ....

Dany

Mergi la inceput

uf ... cand ma gandesc ce ne asteapta , imi vine sa fac asa nu imi placeau nici unul dintre cei 2 ...dar acuma va fi vai si amara , iar incepe hopa mitica ..Cand ma gandesc ca si nepotii copiilor nostri o sa plateasca la datoria externa, iar mi se ridica parul in cap. Pana mai ieri, parca erau sanse sa plateasca numa' copiii copiilor nostri...
Maine poimaine ajungem la 100 de miliarde de euro...

.Habar n-am ce sa mai cred, oricum stiam ca amandoua sunt variante proaste, e imposibil sa spui ce preferi - un hot smecher sau un hot prost?

....... Si ma mai intreb ce o sa urmeze cu TVA-ul, taxele si impozitele care vor creste, in noul context (cel putin dupa declaratiile de pana acum...) Ce o sa se intample cu somajul in crestere, cat timp la noi se distrug si firme care functionau, si o sa se mai distruga si mai multe, cu fiscalitatea crescanda? Si o sa se incurajeze si mai abitir munca la negru si salariile mici?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... sa va invit la masa ... daca mai doreste cineva ... deci, in meniul de pranz am asa:

- smantana cu ciuperci si pulpe de pui cu mamaliguta calda
- desert: fructe diverse (banane, grefe, mere...)
Pofta buna si sa va fie de bine !

Dany, sa folosesti cu placere Lenor-ul ... si, da, e cam naspa cu ce va mai fi de acum inainte ... nu mai zic nik ... inca aman "ganditul" la chestiile viitoare ...

Andanii, Nicoll... spor de pe amu la trebaluiala de Craciun ... acus, acus bate la usa ... servici usor s-aveti azi .

Gata. Fug iara ... v-am -at... o zi buna la toate sirenele!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Cryna , yam yam ..papa ta ...sarut*mana pt . masa , eu va dau o supa de pui cu taietei ...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mda bun papa ati facut
am papat si eu piept de pui la cuptor cu broccoli cu iaurt si branza sarata .... bun a fost si papa meu

dana am intels
cryna da ... imediat e craciunul , cat de repede trece timpul
nicoll servici usor

celelalte sirene ?????? hello

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Sarut mana pt masa fetele!La toate!Buun!
Hmm...nici eu nu vreau sa ma gandesc la ce ne asteapta.Tot se zicea ca noi suntem generatia de sacrificiu dupa revolutie.Dar...mult mai aproape de adevar este Dany...

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Neatza! AM venit si eu.
Ieri am fost la vot ,prin parc si apoi pe acasa .
DE dimineata niste shoping , mancare si acum putina pauza. Nu am fost in toane bune de dimineatza. Adica m-am simtit rau de tot si aiurea si aproape ca nu pot sa spun de ce. De la vot m-i se trage..

La noi Mosul a adus doar un ou kinder la capitolul dulciuri , asa simbolic ca sa fie si ceva dulce. Era prima oara cand vedea asa ceva dar nu i-au trbuit instructiuni de folosire ca sa il haleasca rapid.

Mergi la inceput

Buna seara!

Nu am executat prea multe ..decat ac m-am aranjat la par ....si m-am epilat ( eu acasa , ca prietena mea avea pana de curent ) ......acuma am facut o baita si mai butonez ceva ....

O seara plakuta!

Azi m-a sunat parintele din Spania , o mare bucurie pt. langa gustul amar al alegerilor ....

Dany

Mergi la inceput