Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *18*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Neata si de la noi fetele.Va fost dor de noi?Mie da.Motiv pt care nu am mai intrat ce credeti?Tampitul asta de pc face figuri.Acum au aparut niste linii punctate pe ecran si tare mi-e teama sa nu bufneasca.I-am zis mosului ca vreau si eu laptop da a zis ca nu stie daca poate sa aduca.Eu tot mai sper.
Ralu_u si eu consider ca ar trebui sa mai consulti un doctor. sa se faca bine.
Despre noi va pot spune ca am suferit un calvar.Aseara am fost cu luta mea la un oftalmolog in Pitesti si a chinuit-o in ultimul hal pe puiuta mea.Plangea cu lacrimi(nu a mai plans niciodata cu lacrimi) i se innodau pur si simplu.Se invinetise la fata de atata plnas parca nici voce sa mai planga nu mai avea, doar lacrimi si multe suspine.In viata mea nu am crezut ca un copil poate suspina cu atata intensitate.Ce sa mai imi venea sa o smulg de acolo si sa fug.Concluzia : nu are canale infundate nici infectie ci doar a tras curent.Unde fratilor ca am protejat-o mereu.Nu i-a trecut ca nu i-am pus bine picaturile.Cica trebuie sa-i deschid tot ochiul cand i le pun si sa-l mai tin asa putin ca sa inconjoare ochiul si apoi masa frate ca sa fie complet.Partea nasoala e ca trebuie sa fim 2 insi sa facem operatiunea.(celalalt sa-i tina capul).Iar eu majoritatea timpului sunt singura cuc.Asa ca azi dimineata am luat-o prin vecini sa vina sa ma ajute(am gasit un barbat iar eu nu i-am spus la ce vrau sa ma ajute si cand a ajuns zice "ce ai vecina de ridicat?" la care eu ii raspund "un cap de sustinut").bine ca am reusit.La pranz ma duc iar in vecini si tot asa pana terminam balciul.Avem acordul sa facem si vaccinul deci luni la intepat.In rest toate bune.Incerc sa recuperez si eu catusi de cat acolo.Sper sa ma lase pc(innainte ma rugam de luta sa ma lase acum ma rog de pc).

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Sincer imi pare rau pentru raluca_u. Eu nu prea ma pricep la cuvinte si ce sa spun, dar ma gandesc la ea Stefanel si Adinuta
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza
RALUCA_U imi pare foarte rau ca Stefanut are iarasi probleme,sper sa reveniti cat mai repede acasa,ma pt voi.Eu am auzit ca cei de la budimex sunt unii dintre cei mai buni dar nu strica sa ceri si o alta parere
IULIA sper sa treaca si la LUTA ta ochisoriul si sa nu mai aiba probleme
siiii cine ne ofera o ????

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca i-au ramas ochii vineti la luta mea iubita si ca toata noapte a plans in somn(de durere sau cosmaruri).Mi se rupea sufletul pt ea.
Problema cu diarea in ziua aia am rezolvat-o f rapid(am sunat doctora si a zis ca decat sa-i bagam masa de zeama de orez mai bine ii dau un ceai de menta)Si a avut un efect formidabil.A mai iesit a doua zi seara perfect normal(singura bineinteles ca eu nu-i mai bag de muuult termometru).Daca vad ca nu poate face o imping usor cu genunchii in burtica si iese imediat(tare ma bucur ca am rezolvat si problema asta)

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Sanatate multa si lui luta de iulia sa treaza ochisorii.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Monica multumim pentru vestile de la Raluca, sunt triste dar totusi e bine deocamdata ca au descoperit cauza.

Mergi la inceput

Am vazut pozele Madalina.Esti superba.Sincer.Si Irinel la fel cu papin ce sa mai.Daca avem nr tau aseara te sunam si poate poate ne intalneam.Dar lasa ca mai vin in Pitesti ca acolo am nasii si sigur ne vom vedea ca ne despart doar 40 km.Ce spui, ai vrea sa ne intalnim?

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

offf, ce rau imi pare pentru Stefanut! atat de mititel si sa treaca prin asta

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Mimika ce baietei ai acolo..Chiar isi tine singur bibe sau e asa pt poza?.Tare ma bucur ca sunteti bine

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza!

Offf, Raluca, ce rau imi pare ca Stefanutz are dureri!

Te imbratisez cu drag si sa treceti cu bine peste tot!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput