Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

fetele care au fost in europa/dragon: cam unde sa-l trimit pe sot sa gaseasca chestiile de bebe/mami?? mai vreau o camasa de alaptat (ca alea frumoase ale voastre), o paturica. am inteles ca e ff mare si ar trebui sa-i spun mai exact cam pe unde sa le caute.

sanchiu

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Dragoanele sunt imense si multe...eu mi-am luat camasa de noapte din dragonul 7....cea cu pisica....in rest aveau peste tot camasi de noapte...intradevra cele cu nasturi in fata mai greu am gasit....ca mi se pareau mie ca nu se deschid suficient, acum nu stiu, poate sunt eu nebuna!!!Si pt bebe sunt peste tot, in special in dragonul 2, cel care are restaurant sus si scarile rulante pe mijloc.

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nicolcris,stii cumva in cursul sapt/week ce program au akl in dragon?

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

bubu iti impartasesc "sentimentele" m-am visat aseara intr-un restaurant...intr-o rochie lunga....( aveam papuci de casa dar ce conteaza) ...si eram slaba....
mmmmmm si mie mi-e dor sa dorm pe burta..nici nu mai stiu ce-i aia...m-am saturat si io de vaicareli si de scremete...iar cand vine vb de incaltat....

33+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

NICOLCRIS22

LA MULTI ANI, si tot ce-ti doresti sa se implineasca. Si mai presus de toate o nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

nicolcris,stii cumva in cursul sapt/week ce program au akl in dragon?

In cursul saptamanii e mai liber, chiar liber si au pana pe la 1, maxim 2...duminica e inchis, sambata in schimb pe la 11-12 deja trag obloanele la unele standuri.Iti recomand sa mearga sotul in cursul saptamanii dimineata daca poate,sau sambata dimineata dar e ceva mai aglomerat.

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici si merci de cafea,

Aseara nu am mai intrat ca am venit tarziu de la cursul de pregatire de nastere si eram obo rau. Am papat si ne-am bagat in patutz.

Acum ma duc sa ma pregatesc sa plec la coafor sa ma vopsesc si tund putin. Abia astept.

Pupici

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nicolcris iti multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Neatza, fetelor! Raportez si eu am mari probleme cu somnul, nu ca nu mi-ar fi somn, dar ma dor si pe mine osele pe orice parte as sta, nas infundat de abia pot respira, bebe care are chef de joaca exact cand ii e somn lu' mami... Dar mai e putin si trec si astea si vin altele

Nicolcriss,

Sa fii sanatoasa! Sa ai parte de o nastere usoara! Si bineinteles sa ai un bebe sanatos, mancacios si cuminte!

P.S. Intr-adevar merge sa scriu cu bold si culori doar daca deschid DC-ul cu explorer, in mozilla nu merge.

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Si eu abia astept sa vina bebe sa scap. Eu sper sa stea pana la termen ca stiu ca nu e pregatit el sa vine pe lume dar daca ar fi dupa mine azi l-as naste ca nu mai pot.
Offf inca 53 de zile maxim si gata!!!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Emanuelle le-ai luat din anglia de pe acest site?
Daca da in cat timp au venit si care a fost taxa de transport.
Multumesc.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica

Mergi la inceput