Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
cris.dogarel spune:
sa ne revenim, asadar, ca saream o zi si o sarbatorita:
LA MULTI ANI, NICOLCRIS!!
Nastere usoara, bebe frumos, sanatos, mancacios si laptic bun si mult la mami!!
Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Si mi-am amintit, sotul a venit cu o idee de alta cumparatura... niste...Triunghiuri... care sa-l tina pe bebe pe stanga sau pe dreapta. Voi stiti de asta? Va pup. 33+ |
eu am vazut la o prietena niste cilindri cam de 40cm, ca burdufelele alea de se puneau in geam iarna, sa nu bata vantul. le punea la bebe in fata si spate. cica sunt bune si sa nu se rostogoleasca la inceput, si s ase simta in inghesuiala, ca nu le place spatiul prea larg dupa ce au stat in burtica asa inghesuiti.
cred ca poti lua chiar pernute mici de forma asta cilindrica, nu trebuie neaparat alea speciale de bebei (care-s scumpe, din cate stiu). eu o sa ii pun perna de gravi pe care o fol eu acum si se indoaie ca un colac in forma de U
poze
AMR 7 sapt.!!
lia_2009 spune:
lillyka frumoasa mobila. Sa-mi lasi nr tau de tel am inteles ca nasti tot la elias cred ca nu gresesc. Stai cuminte bine ca bb are peste 2,5 kg.
32 sapt
mariucasara spune:
Neata fetele!
nicolcriss22 la multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de o nastere usoara si o refacere rapida, un bebe sanatos, mancacios, si necolicos!
cristies ce triunghiuri? Poti folosi un scutecel de finet rulat sa il pui la spatele bebelusului sa nu se intoarca accidental. Exista ceva facut anume pentru asta?
danasor Sotul meu comunica asa cu bebe. Pune mana pe burtica mea si imediat vine locatarul sub mana lui si ii da un ghiont, apoi il impunge tati putin si iar loveste...si tot asa.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru
cris.dogarel spune:
fetele care au fost in europa/dragon: cam unde sa-l trimit pe sot sa gaseasca chestiile de bebe/mami?? mai vreau o camasa de alaptat (ca alea frumoase ale voastre), o paturica. am inteles ca e ff mare si ar trebui sa-i spun mai exact cam pe unde sa le caute.
sanchiu
poze
AMR 7 sapt.!!
decenuela spune:
fetele...ma ia cu foame rau ....dar tre sa ma tin...pt analize...oricum cum ziceai cris sunt sigura ca imi va iesi glicemia mai mica din cauza foamei...asa mi-a iesit si data trecuta dar nu m-am panicat.
cristies daca ai masutza de calcat,...am descoperit io ieri o smecherie ( in general vine o tanti care ma ajuta) in dorinta de a calca eu hainele lui bb. ea se poate face cat de scunda vrei, are niste opritori...asa ca eu am facut-o astfel incat sa pot sta pe pat...cu un prelungitor langa....si astfel mi-am protejat coloana.
33+ LUCA
nicolcris22 spune:
Neata !
Multumesc de urari....la fel va doresc si eu multa sanatate si bebei sanatosi!
Va servesc cu o felie de tort facut de socara mea...ca eu nu mai sunt in stare sa fac nimic...nici chef sa mai stau pe la bucatarie, nimic....aseara am ajuns tarziu acasa, nici orez cu lapte nu am facut ca se terminase laptele...si m-am bagat in pat pe la ora 2 si azi la 7 eram in picioare....asa ca eu sunt varza azi!
Astazi mergem si noi la romexpo sa ne mai clatim ochii...apoi trecem pe la mama soacra sa luam tortul....
Pupici, o zi buna!
32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
emanuelle spune:
Buna dimineata va zic si eu si va invit la o cafea semi-decofeinizata
Nicolcriss - LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti tu sa devina realitate
larisel - multumesc pentru parola
Noi suntem proaspeti absolventi ai scolii parintilor, ieri am fost la ultimul curs despre ingrijirea bebelushului. Am sa revin cu amanunte.
Tot ieri, exact cu 10 minute inainte de a pleca de acasa, am primit comanda de la Mothercare (am pus la semnatura linkul catre lucrushoare). Am avut noroc, caci desteptii de la Mothercare, nu au trecut si numarul meu de telefon langa adresa, curierul neavand cum sa ma contacteze...
Raluca Emanuela 29+ Sara Maria
poze
cris.dogarel spune:
bubu-bu, exact asta ziceam aseara sotului: io nu mai vreau sa ma pun inpat la nani, ca e degeaba ma dor oasele bazinului de mor, mi se infunda nasul de ma trezesc ca nu pot respira, etc greu tre sa fie, tata, la batranetze daca asa te simti
nu stiu daca e hormoneala (adik sigur e si asta), dar si eu abia astept sa se termine astea, desi stiu ca urmeaza altele: dureri de sani, de operatie, de uter, de cap, de spate....hehe, hai ca le bag in sperieti pe fetele la primul bebe
poze
AMR 7 sapt.!!
cris_mario spune:
decenuela super idee cu calcatul....sa pot sta pe pat/canapeams de idee
Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze