Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LA MULTI ANI, MITUMAC!!!!

SA AI O NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!! SI LAPTIC SI LINISTE

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Multumesc mult de tot....oricum ai fost prima....pt ca ziua mea este maine...
La fel va doresc si eu....tuturor fetelor....multa sanatate, nasteri usoare, refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi....

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

nicolcris concediul medical ti-l da med de fam il duci la firma si poti sta acasa linistita fara alte hartogaraie.

sagetutza multumesc de citirea ecografiei

bubu sper ca ai rez cu medicalul. Eu stiu ca nu se poate elibera medicalul in avans dar in urma da si eu voi merge pe 7.12 sa iau medicalul pe dec. Dar mai bine suna sa stie ca iti trebuie cu data de 2.12.

32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

am schimbat si noi semnatura

32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna dimineata !
Ieri am fost si am vazut un bebe de o saptamana. E atat de micut .... desi a fost un copilas nascut cu 3,700 deci cu o greutate super, mi s-a parut un gandacel mic si firav

In ultima vreme bebelina mea se impinge in burta de parca nu mai are rabdare... Intr-un fel parca as comunica cu ea, parca vrea sa pun mana acolo unde imi face ea semn...

hai ca nu stiu ce e cu mine,,, am intrat intr-un butoi de melancolie de gravide

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna dimineata,

La multi ani si multa sanatate, nastere usoara si un bebe mancacios Nicolcriss.

Merci de cafea Decenuela. Eu am baut un ceai dar am pofta de ciocolata calda.

Cris.dogarel, m-ai facut praf cu cadourile...eu cu esarfa mea...
Oricum Elena_iulia parca zicea sa ne aducem si noi ghetutele...Pun si eu o pereche. Si azi e 4, nu 5. .

Nikole, chiar ai stins lumina. Eu am adormit in glorie la sinteza zilei (nici pe M. Badea nu l-am vazut). Sa stii Lucia ca si al meu tot un pui de senator o sa fie... cred ca e mai satul de politica decat fetita aia din reclama de la Adevarul.

Si am realizat o chestie importanta. Fiind primul an cand nu mergem la parinti nu o sa mai luam cadouri pentru toata lumea. Ce urat. Era o aventura asa de draguta sa cumparam toate cele...

Larisel, te admir pentru cat ai calcat... Eu am abandonat ieri pe la jumate... Nu ma mai ajuta coloana. Nu stiam cum sa stau si cum sa fac...Oribil.

Si mi-am amintit, sotul a venit cu o idee de alta cumparatura... niste...Triunghiuri... care sa-l tina pe bebe pe stanga sau pe dreapta. Voi stiti de asta?

Va pup.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Neata fetele...eu azi va invit la un laptic

apropo de cadouri eu nu am idee,nici cea mai vaga idee....dar azi orikm mergem in oras sa luam un cadou ptr o fetita de 1 an ,caci sambata mergem la turta...si pe mama ei o cheama si Nicoleta...so....

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
ceiut,laptic ceva pt intrevederea de dimineata?
eu am bagat in ultimul timp cam multa cafea ,cola si azi m-am trezit cu un gand revolutionar-deacuma nici un strop

Nicolcris ne bucuram pt vestile bune

Lorex mi-am dat si eu seama ca uitasem de Amir dupa ce am inchis calc.Faza stupida e ca noi am conversat si in particular,mergem la acelasi medic deci nu prea era cazul sa o uit dar...neuronul gravi si ora tarzie si-au spus cuvantul.Daca ne citeste o ca sa ma ierte
Ofe cred ca ai luat decizia corecta in privinta setului in sensul ca atata timp cat suntem hotarate sa alaptam nu vad ce utilitate are sterilizatorul.Daca pe urma dintr-un motiv sau altul trecem la bibe avem timp sa-l achizitionam

Danasor eu merg la Cuza Voda la dr Mihaila Catalin(m-am mutat la el din sapt 20 ,sper sa fie ok-pana acum am fost doar la 4 eco la el)
cat despre maternitatea Arcadia-nu stiu ce preturi ar fi avut dar daca ar avea si ceva contracte cu Casa cred ca nu iesi cu mult mai scump decat la stat cu toate atentiile

Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

LA MULTI ANI NICOLCRIS

sa ai un bebe sanatos,mancacios si cuminte...care sa va bucure in orice clipa

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LA MULTI ANI, MITUMAC!!!!

SA AI O NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!! SI LAPTIC SI LINISTE

poze
AMR 7 sapt.!!

oops, eram convinsa ca e 5 dec, ca ana a plecat la scoala zicand ca maine vine moshu... nu-i nika, mai zic si maine

Multumesc mult de tot....oricum ai fost prima....pt ca ziua mea este maine...
La fel va doresc si eu....tuturor fetelor....multa sanatate, nasteri usoare, refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi....

30

poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

la multi ani nicolcrissa fii sanatoasa sa te bucuri de o viata frumoasa
fete mutumesc pentru raspunsuri referito la prenatal....merg azi la dr sa il iau sper ca e ok...
fetelor ma simt azi de parca azi-noapte am tras la plug...poate de la vreme...nu stiu
aseara nu am mai intrat ca asa m-a luat o stare de nervi stiu ca nu mai e mult pana vine bebe dar parca nu mai am rabdare...mi dor sa dorm pe burta sa pot sa ma aplec fara sa ma schimonosesc in toate felurile...sa fiu ca inainte de sarcina...sa nu ma mai doara toate alea doar constiinta si iubirea pt bebe imi spune sa am rabdare cu puiutul sa creasca mare sa fie sanatos...
nu ma luati in seama am cazut cata in butoi
o zi frumoasa va doresc

32+

Mergi la inceput