Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Vad ca vorbiti iar de cosmetice...am vazut la Bubchen pe langa cele clasice (gel de dush, shampon, ulei, crema cu zinc) pudra (ma gandesc ca o fi buna pt pliurile de la bulanashe) si crema pt protectzie pe vreme rea (de ex vant). La Klorane ma gandisem si eu initzial ...nu stiu daca au parabeni din aia, dar cand am vazut pretzurile m-am reprofilat urgent (vreo 40-50ron un gel de dush/shampon 2 in 1 fatza de 20ron 2 separate de la Bubchen).

Ce mishto...iar aveti targ in Bucuresti...

36+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Nikole la mami curajoasa. Ma gandeam eu ca vrei natural... nu stiu de ce. Auzi, poti sa refuzi perfuzia? Si ce contine? Eu am tot auzit de fete care vroiau perfuzii si nu li se dadeau de asistente nesimtite... dar sa nu le vrei... Ce stii tu si noi nu?

33+

cristies , da, vreau natural, daca tot am mai nascut asa o data si s-au desfacut deja oasele p-acolo, ma gandesc ca ar trebui sa-mi fie un pic mai usor acum. Cu perfuziile, sunt sigura ca fetele se refereau la perfuzii cu calmante, nu cu oxitocina, cum am avut eu. Perfuzia consta in general dintr-o jumatate de litru de ser fiziologic in care se introduc diverse medicamente in functie de situatie. Mie nu mi-a zis nimeni ca-n perfuzie am oxitocina (am aflat mai tarziu din raportul cu analize venit de la aia cu celulele stem) si chiar nu inteleg de ce au simtit nevoia sa-mi dea asa ceva in conditiile in care eu aveam dilatatie 8 cand am ajuns in sala de nasteri. Stiam ca oxitocina se da pentru a ajuta un travaliu care nu progreseaza, ori io mai aveam nitel si nasteam. Plus ca dup-aia mi-au facut un relaxant muscular, pentru ca din cauza nenorocirii de medicament aveam niste contractii asa puternice (nu mai spun cat de dureroase!) ca le-a fost frica sa nu mi se rupa colul.

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Ma bag si eu...deja vb cu dr mea sa nu imi bage nimic, dar nimic, fara sa ma intrebe. Dar ma rog acuma cu schimbatul de dr...nu stiu cate mutre mai pot sa fac. Oricum, o sa imi fac datoria sa le zic ca am dreptul sa stiu ce imi baga pe vena. Si ca vreau sa mi se ceara acordul pt orice. Si sa ii fereasca Dzeu din calea mea sa am ceva gen oxitocina in raportul de la aia cu celulele stem . DAUNE scrie pe ei. Si credeti-ma...asa cum zicea si Larisel, sagetatorii sunt ffff rabdatori, iar eu nu fac exceptie. Am asteptat 2 ani si jumatate sa castig un proces (al meu personal) si l-am castigat....o si ce bineeee e acuma!

Catalutza 28+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

M-am intors cu cadoul de la mos pentru sot. O esarfa mai grosuta pentru palton. Pana acum n-a purtat paltonul ca era prea cald, dar poate se mai raceste... Si atat. Ca sunt in pana de inspiratie si pe langa asta inainte sa plec de-acasa era la TV un psiholog care spunea ca pentru a obtine efectul dorit cu un cadou nu trebuie sa fie de imbracat sau de incaltat (lucruri pe care oricum le-ai cumpara). Adica sa nu imbini placutul cu utilul ca nu mai e apreciat cadoul... Eu as fi vrut sa-i cumpar un trening, ca pe cel vechi l-a patat la curatenie dar .

Cris.dogarel, asa e cu Europa. De acolo isi aduc comerciantii nostri toate lucrurile pe care scrie Made in China. Eu aveam impresia ca e doar de haine dar am vazut si magazine de cadouri si in ele diverse cadouri pe care le-am facut prietenilor din Bamboo la mult sub pretul din magazin. Chiar si sub pretul de la "oferte". Daca vreti sa va faceti idee un set pentru vin pe care l-am luat din Bamboo cu 120 de lei l-am gasit cu 30 de lei. ACELASI!!!! (nu scria Bamboo pe eticheta, pardon). Eu l-am luat pentru fratele meu si de-aia dupa ce l-am vazut in Dragon m-am dus glont acasa la studiat si era identic.

Ofe, ma bucur ca te-ai hotarat. Stiu ce greu e sa stai indoita...

Mariucasara, sa stapaniti sanatosi carutul. E super.

Cris_mario, ne-ai innebunit cu orezul cu lapte! Cel mai grav ca si pe NicolCriss care face si ea, desi trebuia sa faca tort in seara asta, ca maine are o ceata de gravidutze de potolit. Bine ca ai rezolvat cu culorile. Cred ca ar trebui trecut pe prima pagina sa stie toata lumea.

Decenueala gogosi?

Lillyka, sa stapaniti sanatosi mobila si bebe la fel. Ma bucur ca ati rezolvat si de acum puteti sa va linisiti si sa-l asteptati pe bebe cum se cuvine.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario si Decenuela mi-ati facut tare. Si cum gogosi nu stiu sa fac si ma ales au zahar si nu sunt bune , m-am abatut asupra unui orez cu lapte. L-am facut repede si am si papt o portie. Buuun

Mariucasara, frumos carutul tare frumos.

Acum plec sa-mi iau baitul cel mare de la scoala. si revin.

Pupici

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

eu stiu cris.dogarel si cristies ca in Dragon preturile sunt belea,dar eu merg al cumparaturi seara cand vine sotul de la serviciu....in dragon ce program au???stie cnv?

cristies,foarte interesant cadoul ptr sot...eu numai asa fac imbin utilul cu placutul oricand si ptr oricine...asa st eu mai practica din fire...dar nu inteleg faza cu culorile???sunt cam si nu stiu la ce te referi

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

imi pare rau ca v-am facut pofta cu orezul cu lapte...dar m-am gandit ca oricine il poate face..nefiind atat de costisitor...imi cer scuze si promit ca altadata sa TAC!!!!

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

ma scuzati de suspansul in care v-am tinut....
da a venit mobila, suntem extraordinar de multumiti de ea, o sa adaug pozele in cateva minute sa o vedeti si voi, ca ati trait alaturi de mine supararea...macar sa vedeti pentru ce ma agitam
va multumesc mult de tot pentru suport
si mai am o veste buna, am fost azi dimineata la dr, se pare ca bebe a mai crescut a ajuns la 2,6 de la 2,4, lichidul tot putin e, nu are legatura cu cat beau eu, si ma mai duc marti, incearca sa traga sa implinesc 38 saptamani ca sa nu fie bebita prematur...asta insemnand pe 13 decembrie...deci pe 14 cel mai probabil va fi operatia, ma rog sa nu fie nevoie mai devreme.
in rest, stiu ca mai trebuia sa raspund la cate cineva dar nu mai stiu cui si ce, si nici u mai gasesc...
ieri nu am mai intrat ca a fost si soacra sa ma ajute, si aia cu mobila si am fost franta si mi s-au umflat rau picioarele de la atata stat in picioare si trebaluit atatea zile, dar acuma gata m-am linistit si stau mai mult in patut.

sa va uitati la semnatura la lucruri bebe e mobila lui si e si sifonierul nostru si sa imi spuneti daca va place.
andrelina asa repede vine acasa? ma bucur dar imi e si groaza...ca te trezesti cu mogaldeata aia in brate acasa si nici nu stii ce sa ii faci :)
pup pe andrelina si pe micul patriot

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

foarte frumi si a lui si a voastra. da' are ceva zestre bebe, nu? la cate dulapioare are.... io nu am decat un corp mic cu trei sertare la emadar imi inacp toate ce le are acum in el. ori am prea putine, ori o sa imi trebuiasca altul cand e mai mare...

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

mariucasara cat a fost carutul?
Scuze daca ai scris dar eu uit

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Larisel, carut am luat de la targ de la aceeasi firma Douceur din Constanta. Noi stam la parter asa ca n-are sa fie cat vrea de greu, la tara mai avem unul cadou, ce m-a interesat au fost rotile ca prin cartier sunt destule gropi si cadrul sa fie rezistent. A, si loc pentru cumparaturi jos. Si am obtinut www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/CARUT-309.html" target="_blank"> asta la care am adaugat o scoica auto si apoi am primit un scaun auto si atat. Din punctul meu de vedere e foarte manevrabil si pare marisor, adica bebe poate sa stea linistit doi ani in el, ca doar doi ani are garantie.

Va dati seama ca pana ne-am oprit la asta am vizionat zeci la targ... Raportul calitate - pret insa lasa mult de dorit. Erau foarte multe scumpe cat o Dacie la Remat, in care totusi ai un motor, iar ele... cand pareau rezistente erau rigide sau sistemul de strangere era demn de enciclopedia inginerului mecanic, cand erau fumoase erau parca pentru o papusa barbie...

Acum ce sa zic, daca ai in plan mai multi copii atunci cred ca e ok sa investesti intr-unul foarte scump si evident foarte bun. Dar daca nu...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Fetele , m-am hotarat! Nu cumpar setul ala, mai mult nu voi cumpara deloc sterilizator. Am vb cu nasa si cu fina mea, ambele cu bebitze de cateva luni, si mi-au zis ca nu au avut nevoie de asa ceva. Nasa mea e si cadru medical si mi-a zis ca nu are rost sa dau banii pe asa ceva deocamdata.
La pompa de san, parerile sunt impartite: nasa mi-a zis ca foloseste Avent electrica si e f.f.f. multumita de ea, iar fina mea foloseste una manuala (alta marca) si a zis ca nu a avut nevoie deosebita de pompa. Adica se descurca si fara. Totodata o prietena din Germania mi-a zis sa nu cumpar pompa ca se uita ea pe acolo, poate geseste una mai ieftina, dar la fel de buna. Asa ca nici pompa nu iau deocamdata. O sa vad mai incolo.

Deci o sa cumpar doar biberoane, tetine si suzeta (de care sper sa nu am nevoie).
In concluzie m-am hotarat sa nu cumpar dinainte lucruri pe care nu sunt sigura ca le voi folosi.Mai bine tin banutii si cand e nevoie, trag o fuga si cumpar.

Oricum multu' mult de sfaturi!

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

FELICITARI! Cea mai inteleapta decizie!

32+ Yannis

Mergi la inceput