Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Lia73 eu am luat pana la 12 saptamani zilnic si apoi cand si daca imi aminteam.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mariucasara felicitari,este foarte frumos carutul
lia eu nu am luat deloc,niic mkr akm acid folic...am mers doar pe elevit...sa vad acum ca am intrat in trim 3 dk imi prescrie dr acid folic sau fier

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lia eu am luat inainte sa raman insarcinata vreo 2 luni si in timpul sarcinii doar primele 3 luni.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Lia eu am luat vreo saptamana si mi-a fost rau de la el. Mi-au aparut scurgerile acelea maronii. Si m-am oprit. Apoi prin sapt 18 mi-am descoperit un pic de anemie si mi-a prescris dr ceva pe baza de fier si acid folic mi-a zis sa le iau pana nasc. Dar nu le iau in fiecare zi. Cand si cand. (de obicei cand imi aduc aminte)

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Mai fetelor pe mine ma omoara statul asta pe scaun. Numai pot cand ma ridic ma simt de parca as fi alergat la maraton. Ma doare fundul ma dor picioarele si parca le simt si umflate voi patiti la fel??

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

VA MULTUMESC FETELOR SI VA UREZ NASTERE USOARA SI PUIUTZI SANATOSI SI FRUMOSI

+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies si cris.dogarel eu nu cred ca stie mosul de criza..ptr ca am fost atunci de sf Andrei in real si erau niste preturi criminale la jucarii...sa ne spuneti si noua ce luati cadouri ca sa ne dati idei k eu st

aaa si am luat atunci de la real ptr bebica mea un set de 5 piese mov:pantalonasi,bluzita,body,salopetica,baveta la 25 lei

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

nu luati jucarii din supermarket. la europa gasiti acelasi lucru, I mean ACELASI, la preturi incredibil de mici. noi am luat deja o mica teapa: ana isi doreste jocul Monopoly: in carrefour e 130 lei !!!, pe net 85, iar la europa a gasit adi cu 10-20 lei!!! chiar cu Hanna Montana (e pentru cunoscatorisau parinti de fetite de 5-7 ani). asa ca am hotarat sa luam de acolo jucarii si de mos si pentru cadouri de acum incolo. sunt oricum chestii perisabile rau, asa ca... nu merita banii aruncati in supermarket.

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

lillyka......imi place mobila, sunt culori vii
e foarte frumoasa........sa il folositi sanatosi!!!!!!!!!!!!!

mariucasara si voi sa folositi sanatosi caruciorul.....e foarte misto..................

vi4i.........imi pare rau pentru voi, ca nu puteti dormi.......de mancarimi..........
sper sa treaca.............

alexutzaa s-a dus la kidex??????

larisel lasa ca va veni si patutul.............
si pe mine m-a durut antitetanosul....
si mi-au dat numai o doza...........
au zis ca nu e necesar inca una...........
apoi stiu eu?

am avut o durere de cap.................
ceva mai rar...........
asa de tare nu m-a mai durut niciodata..............
inca mai doare dar e suportabil

Poze
Bea 33+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ce bine ca i-au dat drumul andre_linei acasa asha de repede...inseamna ca sunt bine amandoi...abia astept poze noi si impresii direct de la ea.

aylin_tarcan Si eu am luat de la sensiblu ser fiziologic la fiole (30 fiole vreo 46 ron ) si o sticla de clorura de sodiu la 1/2 de litru cu vreo 3 ron.

nicolcriss Concediul medical ti-l da medicul de familie, il duci la personal si stai cuminte acasa. Simplu...dar tu deja stiai...

lorex Eu am auzit de cazuri salvate cu celule stem dar nu la noi in tzara. De exemplu o micutza indiana bolnava de talasemie a fost salvata de celulele stem ale fratziorului ei care a fost conceput special dupa aflarea bolii micutzei. Plus ca pot fi folosite si la adulti nu numai la copii...chiar daca nu ajunge cantitatea decat pt partzial pt o transfuzie.

Eu m-am hotarat sa recoltez chiar daca e un efort finanicar dar prefer sa “arunc banii pe fereastra” si sa nu am nevoie niciodata de ele decat sa regret ca nu am facut-o. Se pare ca gradul de compatibilitate intre bb de la care s-a recoltat si proporiile celule este de vreo 80% si scade cam pana 50% pt fratzi,surori si scade si mai mult pt parintzi.

36+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

mcrissa Eu am gasit si la Dr Brown's biberoane bpa free (nu toate) care sunt facute din polipropilena si nu din policarbonat si am vazut in orash si unele biberoane nuk pe care scria bpa free si nu erau din sticla.

bulinanico79 Sarcina ushoara in continuare si bb sanatos! Despre vaccinul anti-AH1N1 la noi la pufuletzi s-a mai discutat, majoritatea daca nu chiar toate ne-am manifestat impotriva lui, mai ales la gravide pt ca nu este testat deloc. Analizele de trim.III pe care le-am facut eu sunt:
- hematologie (hemoleucograma)
- coagulare (timp quick si aptt)
- biochimie (glicemie, tgo, tgp, uree serica, creatinina serica)
- urina (sumar, urocultura, proteinurie).

alexutzzza La caruciorul inglesina domino pe care il vreau eu landourile se transforma in sport dupa 6 luni si am auzit de la mamici care l-au folosit pana la 3 ani.

cristies Eu ash lua carutz bun (mai ales ca te gandesti la bb 2 si 3)...sora-mea si-a luat ieftine vreo 3 ca se tot stricau si cam tot pe acolo a ajuns cu banii pana la urma...

nikole Dar nu sunt inca pregatitaaaa ...

lillyka Superba mobila lu’bb ...si dulapul vostru...pacat de nervii si ashteptarea voastra...

evyme Eu stiu ca prenatalul “initzial” iti trebuie din prima zi – dar cum doctritza ta a lipsit poate ca nu a mai taiat alte concedii din carnet si-ti poate da din urma, dar pt lunile urmatoare nu conteaza in ce zi te duci – ti-l da pe toata luna.

mariucasara Foarte frumi caruciorul...mie imi place pe bleumarin cu carouri.

lia73 Eu acid folic am luat doar pana la 17-18 saptamani si in preconceptzie vreo 3 ani. Oricum el este necesar in primul trimestru cand se formeaza toate organele lu’ bb. Din luna a saptea iau maltofer pt o anemie, dar nu acid folic care e ste pt organogeneza.

36+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 2 saptamani

Mergi la inceput