Pufuleti 01.02-2010 (64) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Ofe_27 spune:
Fetele , m-am hotarat! Nu cumpar setul ala, mai mult nu voi cumpara deloc sterilizator. Am vb cu nasa si cu fina mea, ambele cu bebitze de cateva luni, si mi-au zis ca nu au avut nevoie de asa ceva. Nasa mea e si cadru medical si mi-a zis ca nu are rost sa dau banii pe asa ceva deocamdata.
La pompa de san, parerile sunt impartite: nasa mi-a zis ca foloseste Avent electrica si e f.f.f. multumita de ea, iar fina mea foloseste una manuala (alta marca) si a zis ca nu a avut nevoie deosebita de pompa. Adica se descurca si fara. Totodata o prietena din Germania mi-a zis sa nu cumpar pompa ca se uita ea pe acolo, poate geseste una mai ieftina, dar la fel de buna. Asa ca nici pompa nu iau deocamdata. O sa vad mai incolo.
Deci o sa cumpar doar biberoane, tetine si suzeta (de care sper sa nu am nevoie).
In concluzie m-am hotarat sa nu cumpar dinainte lucruri pe care nu sunt sigura ca le voi folosi.Mai bine tin banutii si cand e nevoie, trag o fuga si cumpar.
Oricum multu' mult de sfaturi!
30+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
mariucasara spune:
Mi-a venit caruciorul Sunt f. fericita. Daca nu ar fi gresit culoarea eram si mai fericita. Bine ca nu l-au trimis pe roz...
M-am uitat la pozele cu puiul Andre_linei, m-am uitat la lucrusoarele pentru bebe si parca nu mai am rabare. Greu mai trece timpul asta.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru
danyelana spune:
Mariucasara, felicitari pt carut. Nu ne pui si noua poze?
Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
evyme spune:
Fetelor eu nu am reusit sa-mi iau de la dr prenatalul, desi stau acasa de luni Am fost luni la cabinet, dar nu era nimeni, azi m-am dus iar si era doar asistenta, care mi-a zis sa ma duc saptamana viitoare, ca dr nu a venit toata sapt... Mie imi trebuie din 30.11 prenatalul, mai poate sa mi-l dea sapt viitoare asa???
lillyka felicitari pt mobila! Este superba si a meritat asteptarea (nu si nervii si stresul) Bebe o sa fie fericit in camera aia superba
AAAAAAA am si eu o steluta sper ca pe a doua s-o fac mai repede... Si am incercat si eu sa pun un ticker si vad ca a iesit un ditamai carnatul Sper sa-l repar...
offf si mai trimisesem un mesaj, dar vad ca n-a aparut Nu mai scriu epistole lungi, ca vad ca n-am noroc cu ele
30+[/url]
poze gravi
trusou bebe
cris_mario spune:
mariucasara si eu sunt curioasa sa vad poze cu carutul
Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Tanaion spune:
Vi4i imi pare tare rau ca te chinui cu mancarimile acelea insuportabile. Am inteles ca ai facut analize? Nu ti-au venit rezultatele?
Mariucasara sa stapaneasca bebe caruciorul sanatos. Si mie imiplac mult cum arata carucioarele Cam.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+
danyelana spune:
Mariucasara, felicitari pt carut. Nu ne pui si noua poze?
Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
nicolcris22 spune:
mmm.... orez cu lapte!!!! vreau si eu!!!imi fac in seara asta...nu am mai mancat de mult!
mai vroiam sa zic ceva dar...nu mai stiu
pupici
32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
mariucasara spune:
Multumim multumim! Cu pozele e cam greu ca nu gasesc cablul de date sa le transfer dar www.lulukids.org/1621--set-carucioare-combi-family-bluemarin-carouri-cam.html" target="_blank">asta e. Eu il comandasem www.lulukids.org/1626--set-carucioare-combi-family-bleumarin-rosu-cam.html" target="_blank">asa dar e bun si bleumarin. Modelele sunt la fel. Inca nu m-am prins cum montez-demontez toate accesoriile dar mai e timp
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru
Lia73 spune:
buna feteleeeeeee.vroiam sa va intreb daca voi ati luat acid folic pe toata durata sarcinii??
+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita