America (184)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, bravo tie!! La mai mare!
Carmen, noi abia intr-a doua am inceput cu temele, ce devreme au inceput acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

aaaa...si inca o faza de tot rahatul cu astia de la united.
Am o prietena care este insarcinata, studenta, aceeasi asigurare pe care am avut-o si eu, aceleasi probleme:))
Mai nou, cica nu mai acopera epidurala,adica vrei, nu vrei, nasti cu dureri, de unde sa-si permita bietul student sa plateasca o anestezie epidurala care poate sa ajunga si la 3000-4000 de dolari cu tot cu fee-ul doctorului???
Mi se pare strigator la cer.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Bravo, Sanziana.Promit ca in vacanta de Craciun sa-ti pun cartile la posta.

Cu asigurarea nu stiu ce sa fac. Cred ca platesc pentru cea privata si luna asta si imi mai dau o luna de gandire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multam...sper sa ma tina entuziasmu si de acu incolo...oricum mi se puse pata rau cu scoala asta...ca la anu vreau sa ma apuc de imunologie si ma visez deja un nou Jonas Salk [rad tare]

Eu cu asigurarile nu ma pricep...noi avem Aetna prin sotz...si nu avuram cine stie ce cheluilei pana acum...
Ah... ba da...chiar tre sa sun la spital...
Nu stiu daca am povestit...cand David si-a spart capul am fost la urgenta...
Deci am stat cu doctorul 6 min, timp in care i-a curatat rana cu un dezinfectant si apoi i-a pus "superglue"...si a suflat de 2 ori...
Bill-ul ne-a venit de $1000, dintre care cica $500 "surgery"...ce surgery dom'le ca doar i-a pus niste super glue acolo
Din fericire din toata suma asta tre sa platim vreo 70...dar tot vreau sa ma agit un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Sa stii ca nu e chiar asa mult cum crezi.

Ai dreptate, nu am luat si asta into account.

Dar daca ma refuza sa zicem la Coventry, trebuie sa platesc suma facturata de spital sau suma acceptata de asigurare? As putea sa fac acolo niste savings?

Daca asigurarea refuza esti "on your own". Sumele negociate sint valabile doar pentru ceea ce acopera asigurarea.
Nu stiu cum e cu doua asigurari, parca Andrada a raspuns recent pe tema asta. Intreaba la Human Resources si la asigurare eventual.
Eu habar nu am cine sint Coventry astia (e singura varianta pe care o ai?), citeste prin cartulia de la ei sa afli ce acopera, sau vezi online.
Nici mie nu-mi place deloc HMO, dar zici ca nu stii inca daca-i din asta.

Bravo Sinzi, fata desteapta!

Miere, succes cu jobul si cu proiectul "bebe doi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele daca mai sunteti careva pe aici, cat se considera febra in grade F??? multumim!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

98.5-99...depinde de copilas (unii au temp corpului mai ridicata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Noua ni s-a spus ca e febra de la 102 F in sus pt copilasi mai mari de doua luni. Sub 102 F e low-grade fever si nu e chiar atat de periculoasa.
Daca copilul este sub 2 luni, febra peste 100.4 F se considera periculoasa.

102 F inseamna cam 38.8C.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mie mi s-a spus ca daca e 100 sau peste e febra.Daca e sub 100 e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc mult fetele!!! Francesca a facut reactie de la vaccin, a avut 99.9, i am dat totusi siropel. Acum, dupa 1 ora, este bine. 97.

Sanziana sa stii ca si mie mi a venit "surgery" la nastere- 1600$ si nu cam am nici cea mai vaga idee cand a fost performata... La fel si Ralucai "surgery" cand au luat mulajul la talpi ptr talonete...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput