America (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Hilde cand am ramas insarcinata aveam HMO ca tinusem PPO-ul 7 ani doar doar se intampla minunea si in cele din urma m-am resemnat, am zis ca aia e, nu raman gravida... Am fost la o singura vizita folosind planul HMO, nu mi-a placut nici doctora, nici office-ul (astea evident nu aveau de-a face cu faptul ca asigurarea mea era HMO), dr a vorbit cu mine in graba (lume garla asteptand) timp in care a fost si intrerupta de cateva ori de o asistenta. M-a trimis la analize de sange sa confirme sarcina, nici macar nivelul hormonului de sarcina nu l-a cerut, doar prezenta lui.
Ca eram insarcinata stiam deja, facusem nenumarate teste acasa, eu doream sa stiu ca sarcina e in regula si ca nu dezvoltasem inca anticorpi din cauza rh-ului negativ. Am intrebat cand pot sa fac un ultrasound, vroiam sa vada sacul amniotic format in zona normala si in general aveam toate grijile posibile odata insarcinata, dupa ce asteptasem ani de zile sa se intample asta.
Mi-a spus ca ma vede prin sapt 8 si ultrasound numai in sapt 12 daca va fi nevoie, altfel asigurarea nu acopera si nu e necesar sa facem. Nu prea mi-a convenit, m-am sfatuit cu sotul si am decis sa trec cat mai curand posibil pe asigurarea lui cu care puteam merge la medicul meu ginecolog.
A doua zi l-am sunat pe obgyn-ul ce-l aveam de ani de zile, m-am dus la consultatie si mi-a facut US pe loc, a confirmat si vazut sarcina, sacul amniotic, totul ok.
La momnetul acela am simtit ca aveam nevoie de asigurarea ca totul e bine si ca voi avea the best care, vroiam sa evit orice extra stress. Am schimbat asigurarea 2 luni mai tarziu (ca a trebuit sa astept pana cand asigurarea a avut open month, in care se puteau efectua modificari), am trecut pe asigurarea sotului PPO si am mers la acelasi dr, cu care am si nascut. Am vrut cu orice pret sa nasc cu dr care mi-a urmarit sarcina si cu care ma cunosteam bine.
Cu HMO as fi nascut cu medicul de garda in spital la ora la care nasteam.
Nu cred ca HMO iti refuza proceduri necesare, dar in cazul meu nu a fost ce mi-am dorit. Am platit mai mult, dar as face exact la fel daca ar fi sa o iau de la capat.
Sunt convinsa ca majoritatea au avut experiente ok cu o asigurare HMO si cazul meu poate ar fi fost la fel daca eram eu mai putin stresata.
Daca ai doua asigurari exista o regula care defineste cine e primul la care submiti si cine e al doilea ca sa se evite double charging. Cel mai bine e sa intrebi la fiecare din asigurarile tale si sa verifici de mai multe ori ce acopera fiecare, amanuntit.
Daca tot ai platit atatia bani cand nu ai avut neaparata nevoie, de ce nu iti alegi asigurarea cea mai buna acum cand urmeaza sa ai nevoie mai multa de ea... De conventry nu am auzit nici eu, poate o fi ceva asigurare in statul tau.
Daca te intereseaza, uita-te la short term disability insurance. Pregnancy e short term disability si in caz ca ai nevoie de extra time off in timpul sarcinii sau dupa ce nasti s-ar putea sa pay off sa platesti premiums pt std. Premiums sunt relativ mici si asigura pana la 60% din income-ul pe care il ai. Dupa ce ramai insarcinata nu poti sa te mai asiguri pt ca e deja preexisting condition.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

98-99 e un 37 asa...
David ori are 36 ori are peste 40...niciodata intre (decat cand creste)...
Azi imi vine sotul dintr-un cruise...a fost pe o nava de cruise care nu avea pasageri...ma oftic ca nu am putut merge cu el...
Va dati seama...o nava imensa pregatita pt 4000 de oameni goala?? Sa am toate piscinele la dispozitie?????...hihihi....Un fel de private cruise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, Alina, va multumesc mult.
Am citit un pic mai mult acum si am vazut ca este POS plan.
Inca nu stiu ce este dar o sa ma interesez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Corina poate surgery a fost epiziotomia?
Sanatate multa Francescai, sa ii treaca febra repede, 99.9 nu e chiar mult, bine ca i-ai dat medicatie.

Aidan nu a facut asfel de reactii, de fapt el nu a fost bolnav niciodata, nu a avut febra niciodata pana acum, eu nu stiu ce inseamana sa ai copil bolnav si sper sa fie asa si de acum inainte, desi sunt constienta ca dc intra in colectivitate o sa inceapa si el sa faca viroze si alte balarii.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom
... am trecut pe asigurarea sotului PPO si am mers la acelasi dr, cu care am si nascut. Am vrut cu orice pret sa nasc cu dr care mi-a urmarit sarcina si cu care ma cunosteam bine.
Cu HMO as fi nascut cu medicul de garda in spital la ora la care nasteam.

Oare doctorul cu care nasti tine de tipul de asigurare ? Nu prea imi vine sa cred ca poat asigurarea medicala sa ii impuna doctorului sa fie la spital in ziua X daca el si-a luat concediu ...
Eu la prima nastere (cezariana) asa am patit - doctorul tocmai plecase la nu stiu ce super conferinta medicala in Spania si am nascut cu cine era de serviciu in ziua planificata.
La a doua (tot cezariana) doctorul a fost prezent si am planificat operatia astfel incat sa mi-o faca el ...
Dar in general am inteles ca aici nu e ca in Romania de scoli medicul in miezul noptii ca ti s-a rupt tie apa - te duci la spital si daca se intampla sa nasti pana vine doctorul la programul lui de fiecare zi, asta este ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu, nu cred ca tine de tipul de asigurare, mai degraba de politica spitalului si disponibilitatea medicului.

Eu am avut PPO si am nascut cu doctorul de garda, dar data viitoare dc ma hotarasc sa nasc prin cezariana, desi eu as vrea sa incersc VBAC, doctorul meu mi-a spus ca o sa programam intr-o zi in care este el de garda.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miere m am rupt nu a facut el nici o epiziotomie. Eu am nascut cu doctorul care m a urmarit, PPO, l am sunat cand am avut contractiile la 5 min si a plecat si el spre spital. La mine asa a fost Buflea, mi a zis sa l sun imediat daca se rupe apa daca nu la contractii de 5 min.

La 2 luni nu a facut nici un fel de reactie la vaccine. Uite si azi noapte s a trezit de vreo 3 ori draguta ceea ce nu s a mai intamplat de cand era miiicuta. Azi suntem bine.

Am mai intrebat o pe doctorita inca o data de diversificare, mi a raspuns 6 luni, sist digestiv sa se maturizeze.

Ne am cumparat carucior Combi, ne pregatim de Romania, in martie mergem acolo toate trei fetele.

inca o data!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Corinadana,
Daca ii iei temperatura oral limita maxima ar trebui sa fie 99.9 F. daca i-o iei timpanic atunci limita va fi 100.4F. Asta am invatat noi in scoala. Pediatra ne-a spus sa nu dam la copii antitermice decat daca urca temperatura peste 101. Sa lasi si corpul sa isi faca datoria. Febra e benefica.
Sanzi, felicitari pentru note. Esti un geniu. Parol. Sa poti obtine notele astea. Asa sa o tii!!!
Hilde, eu l-am nascut pe Luca fiind pe Coventry. Nu am avut nici o problema cu ei. Si tot atunci Luca a fost operat de hypospadias. Singurele chestii care le-am facut, inainte de procedura verificam cu asig. ca sa nu ne frigem. Dar noi am fost multumiti de ei. Si au platit pentru epidurala .
Ma tot tin sa te intreb ceva, dar cum am intrat mai rar pe forum, am uitat ce aveam de intrebat. Ai cumva carti despre patofiziologie? Semestrul urm. trebuie sa iau cursul asta.
Miere, felicitari pentru interviu.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hilde, POS astea sint ceva mai bune decit HMOs, dar nu chiar ca si PPO. Mi se pare ca tot trebuie referral, iar daca mergi out-of-network cred ca e cam scump.

Corina, bine ca-i OK Francesca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor pun aici un card de la Oldnavy de $10 off la orice comanda peste $50. e valabila pana maine,daca vreti sa il folositi.
pt plata online se introduce: DH9YPGFXXWLL

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput