America (184)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Miere ce frumos e puiu:).

Lia, iap, cum zici tu, nimic-nimic just sa sad, nici la televizor, vorba lu Seinfeld:).
Am muncit toata facultatea, m-am angajat la o saptamina de la absolvire si de atunci tot asa o tin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Carmen, m-ai lasat tablou cu scrisoarea lui Eric ...fata mea, ce i-ai dat de mancare de scrie asa de frumos la 5 ani jumate ? In mod sigur nu chicken nuggets sau paste fierte, fara nimic pe ele, asa cum vrea Alex al meu.
Sau ce bice i-ai dat pe spinare, promit ca nu spun la nimeni - trimite-l si la mine prin posta - dau in schimb transformerele alea care si el doreste. Huh ! ! ! Plus ca cuvintele alea pe care le-a scris acolo risc si eu sa le gresesc - i le-ai dictat tu litera cu litera sau a scris el de la el asa ...

In alta oridine de idei - fetelor, eu nu va inteleg pe astea care vreti sa stati acasa - eu URASC sa stau acasa, mi se pare ca nu am ce face, mucezesc ... serios, mie imi place sa muncesc, sa plec dimineata, sa-mi cumpar cafeaua, sa vin la birou, sa vorbesc una alta cu unul - altul, sa casc gura la vitrine ... cred ca la pensie, daca nu imi dau copiii nepoti de crescut, o sa ma duc pe la voluntariate. De aia eu n-am avut nici o problema cand am plecat la serviciu dupa ce am nascut - eu am stat acasa fix 3 luni si m-am dus fluierand la serviciu - mi-am luat tzitzele (pardon my "french" ) si pompa, geanta pe umar si dusa am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ruxy, eu credeam ca Andrada vrea si ea un an de vacanta, pensie ce-o fi.Eu asta vreau, sa lenevesc!
Daca ea vrea copil, eu nu vreau...nu inca, nu acum.
Hai ca ne-ai ametit de tot.

Edit: ca am vazut ca Andrada vrea si ea tot concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, acum am citit scrisoarea lui Eric, ce scump!
Foarte frumos scrie, toate literele aliniate perfect.

Exact asa, ca Andrada m-am simtit si eu, am muncit non-stop si gravida si cu scoala si cu job, apoi 3 luni cu copil mic si toate celelalte pe cap (scoala si job), plus graduarea, pai dupa ce am terminat cu totul imi venea doar sa stau, sa stau, sa stau.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Carmen, m-ai lasat tablou cu scrisoarea lui Eric ...fata mea, ce i-ai dat de mancare de scrie asa de frumos la 5 ani jumate ? In mod sigur nu chicken nuggets sau paste fierte, fara nimic pe ele, asa cum vrea Alex al meu.
Sau ce bice i-ai dat pe spinare, promit ca nu spun la nimeni - trimite-l si la mine prin posta - dau in schimb transformerele alea care si el doreste. Huh ! ! ! Plus ca cuvintele alea pe care le-a scris acolo risc si eu sa le gresesc - i le-ai dictat tu litera cu litera sau a scris el de la el asa ...

Doris, Eric scrie literele de la 4 ani. Pana acum cred ca le-a scris de 1 milion de ori. dar e si genul de copil care se ambitioneaza. Daca nu ii place cum iese, sterge, taie si scrie iar pana iese cum trebuie. Are momente cand e si lenes, dar de obicei se duce si face homework fara sa ii spuna nimeni.
De ajutat nu l-am ajutat decat la a mut (ca sa zic asa) din dear si head si e mut din Bumble Bee. Si l-am mai ajutat putin la Transformer ca e prea lung cuvantul. In rest a scris singur. L-am invatat sa puna mana sub barbie si sa separe cuvantul si scrie pe silabe. Zice silaba si scrie ce aude. Sper ca ai inteles explicatiile mele alambicate.

Mai, astia nu vand aici bici, deci nu am de unde. Dar nu mai zice ca ne aud dusmanii. Eu nu il bat, dar ii sterg tema daca nu imi place.

Edit sa spun cum l-am motivat, ca sa zic asa. I-am zis ca daca nu invata sa fie cel mai bun si sa aiba bani multi, o sa fie ca tiganii fara casa, fara hainute, fara mancare, etc. Nu ma luati acum ca sunt rasista, nu sunt dar nu vreau nici ca fiu-meu sa ajunga pe drumuri.

Mergi la inceput

Miere, mersi. Literele sunt aliniate pentru ca a scris pe foaie liniata. Altfel ieseau din decor, parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Carmen, superb scrisul lui Eric!! Felicitari!

Miere, filmuletu in care Aidan e in cutia de pampers pe post de saniuta e super! LOL. Ma intreaba Aidan "is that me when I was a baby?" :))

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

In alta oridine de idei - fetelor, eu nu va inteleg pe astea care vreti sa stati acasa - eu URASC sa stau acasa, mi se pare ca nu am ce face, mucezesc ... serios, mie imi place sa muncesc, sa plec dimineata, sa-mi cumpar cafeaua, sa vin la birou, sa vorbesc una alta cu unul - altul, sa casc gura la vitrine ... cred ca la pensie, daca nu imi dau copiii nepoti de crescut, o sa ma duc pe la voluntariate. De aia eu n-am avut nici o problema cand am plecat la serviciu dupa ce am nascut - eu am stat acasa fix 3 luni si m-am dus fluierand la serviciu - mi-am luat tzitzele (pardon my "french" ) si pompa, geanta pe umar si dusa am fost.

Si te miri cu cine seamana fiu-tau mereu in miscare?

Mergi la inceput

Adriana, mersi.
Asa si Eric, cand vede pozele cu Aidan e convins ca el e acolo. Inca nu l-am convins ca e alt bebelus, crede ca glumesc!

Mergi la inceput

Se vede ca azi nu prea am sefi, nu?

Mergi la inceput