America (184)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Miere, nu poci inca sabatical, am voie o data la 7 ani si eu sunt in anul 5. Da' imediat ce sunt eligibila imi trag 6 luni de vacanta ce mama ma-sii...desi astia zic ca nu ai voie vacanta cica nu iti aproba sabatical decat dc te duci la nu stiu ce alta universitate si faci cercetare.:) Da' vad eu cum o intorc, ca nu mai poci.

Andrada, clar, exact asa cum zici tu, munca munca munca, si nu munca in sine, cat stresul si "trebuie". Clar, suntem burned out! Carmen, pai hai in Hauai, da' cine ne plateste billurile?? :)) Buflea, pai cine zice nene sa stai in casa? Ideea e sa faci ce ai chef, poti sa te uiti la vitrine si sa iti iei cafeaua, fara sa "trebuie" sa faci nimic. Faci cand ai chef! Ah....ce minunat ar fi! Mai am o sansa cu sabaticul ala :)

In alta ordine de idei, aparu azi ziarul in care sunt publicate lefurile tuturor d'aci si in sfarsit nu mai sunt ultima dintre aia de fuseram angajati din 2005, cum eram anul trecut si era sa lesin de draci cand vazui. Asa mai merge, noroc ca le-a inghetat alora leafa anul trecut si mie nu, da' nu scap io anul asta neinghetata Bai, da' aia din computer science dept. ce lefuri au nenica! Sunt galbena si verde de invidie. Ce sa mai zic de aia din dept. de economie, aia sunt la top, starting salary e peste 100K (cam 110-120K) pe 9 luni, nu pe an!! Acum stiu ce il pun pe fi-miu sa faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aaaa....apropo de jobul la universitate, sa va spun ce vacanta am eu?

Am asa:
22 de zile lucratoare de vacation
cate 4 ore/per paycheck, deci vreo 13 zile pe an de sick leave
4 zile personal leave
si vreo 12 zile libere de sarbatori legale
In total vreo 50 de zile, era barbate-miu galben de invidie, haha!

Si 6 luni de maternity leave, 3 luni platite si 3 neplatite.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Miere, ce frumos e Aidan! Manca-l-ar mama pe el de dragut!

Carmen, pai sa stii ca si fi-miu face literele de pe la 4 ani, dar tot urat scrie. Si pe hartie liniata, acum la aproape 8 ani, tot mai urat ca Eric scrie!! Super!! La fi-miu cred ca e genetic ca si mie mi-a aruncat invatatoarea stiloul pe geam in clasa I, scriam urat si luam mereu nota mica la caligrafie

Mergi la inceput

Way to go, miere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr
Doris, Eric scrie literele de la 4 ani. Pana acum cred ca le-a scris de 1 milion de ori. dar e si genul de copil care se ambitioneaza. Daca nu ii place cum iese, sterge, taie si scrie iar pana iese cum trebuie. Are momente cand e si lenes, dar de obicei se duce si face homework fara sa ii spuna nimeni.
De ajutat nu l-am ajutat decat la a mut (ca sa zic asa) din dear si head si e mut din Bumble Bee. Si l-am mai ajutat putin la Transformer ca e prea lung cuvantul. In rest a scris singur. L-am invatat sa puna mana sub barbie si sa separe cuvantul si scrie pe silabe. Zice silaba si scrie ce aude. Sper ca ai inteles explicatiile mele alambicate.

Carmen nu am inteles nimic dar sunt neagra de invidie ...si al meu scrie literele de la 3 ani jumate si daca ii dau o foaie liniata, nu e o litera care sa semene cu cealalta ... unele sunt mai umflate, altele mai tzuguiate, linia aia de la mijloc est asa ca un punct de referinta pentru literele mici, dar nu e in stare sa o atinga perfect cu un "m" doar cu partea de sus , asa cum am vazut la Eric ..chapeau, ce sa mai discutam. Si cum, a scris el asa din memorie ?
deci diferenta dintre Eric si Alex e de 4 luni - dar al meu pare mult, mult in urma lui Erc la scris ...si probabil si la citit.

P.S. Jar manaca al meu din ianuarie - vin ai mei, maica-mea profa (de mate) - mi-e mila de el

Mergi la inceput

Hahaha, Carmen, nici nu stie Alex al lui Buflea ce il asteapta din cauza lu' Eric al tau Saracul!! Bai Doris, daca al tau nu poate sa scrie frumos ce ai nene cu el? Uite o sa scanez si eu niste zgarieturi de gaina, adica scrisul lui fi-miu, sa il compari cu a lu' fi-tu si sa te faca sa te simti bine si sa lasi baiatul in pace Jeez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si-al meu la fel Lia. La 3 citea, la 4 scria. Iar acum scrie oribil. Numai cursiv parca mai merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

asa cum spune si Miere, tot avocatii sunt de vina si la noi. niste greseli, au intrziat tot procesul cu vreo 2-3 luni, a venit luna septembrie 08, au inceput concedierile (se pare ca trei luni dupa concedieri nu se fac aplicatii de green card in departamentul in care s-au facut concedieri). in aceste conditii au ajuns sa refaca aplicatia abia in Noiem 20 anul asta.

Aidan e delicos, si e asa de mare.

Diana eun copil cumintel, ca mai toti copiii. este f. frumoasa. are niste gene f lungi si ochii "largi" cum s-a exprimat o cucoana despre Robert odata. cel putin chinezii pe aici sunt pe spate si tot timpul se mira de ochii cupiilor mei.
sta in fundulet insa nu a invatat sa se ridice singura in fundulet. stiu ca Robert la virsta asta incepea deja sa se ridice in picioruse.
ese in general easy going.

problema este ca eu nu sunt in cea mai buna forma psihica. cred ca un job, macar part-time, m-ar scoate din rutina asta si m-ar face chiar o mama mai buna. asa cred eu ptr mine.

Ruxij, astea-s salarii de universitate mah? waw. e o universitate privata inteleg? ca aici la berckeley spuneau astia ca, chiar au marit fee-urile studentilor si au micsorat salariile profesorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Liris, dar un voluntariat nu te-ar ajuta? Incepi cu un voluntariat si apoi poate se transforma in part time, cine stie.. Tu vrei ceva care sa iti ocupe timpul sau ceva din urma caruia sa castigi si ceva bani?
Dar dc esti pe H2, nu ai drept de munca, nu?

Voluntariat ai putea sa faci, nu conteaza tipul de viza.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Nu bai liris, e publica. Pai la voi the motherfucking Univ. of California system is all fucked up, excuse my french. Le scade alora salariile, le-a dat 8% furlough si poate poti sa imi zici cat costa o casa in Bay Area? Noi fix din cauza asta am atras numai la noi in dept. doi profesori de renume de la Berkeley, unu' e mare sef aci si are bine peste 200 K/9luni leafa si alalaltu nu sta prea rau, peste 100K si ala, pe 9 luni. Si am auzit zvonuri ca Dept. Chair de la Matls Science la Berkeley s-ar uita sa se mute la noi. Sa iti zic cat costa a four bedroom house la noi, ca toata lumea (in afara de mine) are case peste 3000 sqft, deci ce faci cu banii astia aci in the middle of the fuckingcornfield, nu faci in California. Dezavantajul e ca dc nu lucrezi la univ., mai slab cu alte joburi.

Mergi la inceput