America (184)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Laura, bine ai venit! Posteaza repede 10 mesaje ca sa iesi de sub moderare. Pana atunci mesajele tale apar intarziat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bravo Carmen! Ce frumos scrie Eric!

Ioana, cum adica "s-a fofilat", ca pt. EB1 tb sa aduci dovezi, nu poti sa te "fofilezi". Eu am mers cu EB2, dureaza la fel de putin si cu EB2, mai incet cu EB3 din cauza de Labor certification. La mine totusi a durat mult (2 ani), dar doar pt. ca mi-am schimbat serviciul si m-am mutat in trei state si au tot mutat dosarul de colo-colo, I140 a fost aprobat de fapt in 10 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui IoanaN

plus ca nu vrei sa ajungi o epuizata psihic, incuiata in casa cat ii ziulica de lunga si numai in tipete de copil...

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)
si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009)

Nu sunt deloc o incuitata si epuizata psihic, mie chiar imi face placere sa stau cu copilul, anul asta a fost cel mai frumos din viata mea. Nu m-as fi dus inca la servici daca nu as fi fost fortata financiar sa fac pasul acesta, dimpotriva, probabil ca as mai fi stat inca un an cel putin.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Bey, m-am programat la OB Gyn-ul meu si am gasit loc de abia in februarie:))) bine ca m-am mobilizat sa sun, pt ca altfel cred ca ma vedea in 2011, de fapt nici nu cred ca ma mai oboseam, si asa se sfarseste lumea in 2012.

Mergi la inceput

Eu as vrea sa ies la pensie de tot. De la o vreme ma f... o leneeeeeee, care nu are a face cu copil sau ne-copil, dar tare as mai sta si eu acasa. Macar un anisor acolo Lenea doare As mai face inca un copil, dar tot lenea nu ma lasa

Mergi la inceput

Ruxyj, hai ca si eu vreau. Plecam in Hawaii, ne mutam acolo. Da nu te vad bine acel an acasa daca faci un copil. Ca numai de odihna nu o sa ai timp.

P.S. Vezi ce zici cu lenea aia, ca cine stie ce vorbe iti mai ies! Intreab-o pe Doris, ca ea stie saraca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ma simteam vinovata ca sint singura Lia. Asa daca sintem doua poate e ceva biological, chemical si nu e vina mea.
La multi ani Flaviei, bravo miere ptr post.

Mergi la inceput

Andrada, pai nu ai citit ca si eu vreau? Deci suntem 3.

Mergi la inceput

Stati, voi ce vreti, copil? Ca eu vreau stat acasa FARA copil mic (doar cu asta pe care il am si e deja crescut) LOL Adica as vrea copil bb, dar mi-e LENE sa am inca copil pe care sa il cresc singura si sa ma si duc la munci in acelas timp, mi-e LENE sa ma duc la munca in general, mi-e lene sa fac orice. Vreau sa am un an de vacanta.

Mergi la inceput

Ruxi, nu poti sa iti iei un sabbatical leave?

Am niste poze noi cu ranjitul meu:)) Doamne ce mare a crescut, e inalt rau!
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
si filmulet
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4160048409/
Mai este putin si implineste un an, iubitul mamei drag!

Mergi la inceput