America (184)
Raspunsuri - Pagina 16
philip spune:
uite asa arata azi dimineata. si tot ninge:
http://apha.shutterfly.com/12182#12186
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
miereamara spune:
Sa va spun ce am facut cu interviul de ieri:)) numai eu...sau Buflea putea sa pateasca asa ceva, LOL.
Ma duc pregatita, cu exercitiile facute, citisem tot ce se putea despre job description si requirements.
Scrisori de recomandare beton pt jobul respectiv:))
Incepe interviul...mi se pare ceva in neregula, una la mana in dosarul meu pe care il rasfoia dean-ul institutului era un cover letter si eu stiam sigur ca pt jobul ala nu se ceruse asa ceva, cu toate astea imi vedeam numele in josul paginii.
Doi...job descriptionul era cu totul altul, domnul respectiv indruga verzi si uscate (asa mi se parea mie, dar el saracu spunea adevarul, eu eram aia defazata). Nu am zis nimic. Se termina interviul, urmeaza sa vorbesc cu o a doua persoana si mi se da dosarul sa i-l dau celui cu care aveam al doilea interviu. Ma uit pe prima pagina si ma loveste...eram la cu totul alt interviu decat cel la care ma asteptam!!!
Si mi-am adus aminte. Ca cu 4 luni in urma, in septembrie, mai aplicasem la un post in institut, mult mai naspa platit, de care uitasem cu desavarsire. Am crezut ca mor! Pt jobul ala nici macar nu aveau nevoie de master. Acum am inteles de ce imi tot spunea el la telefon ca sunt overqualified...dar cu Aidan plangand pe fundal, nu am inteles si despre ce job e vorba. Am uitat complet de cealalata aplicatie.
Oricum, nu si-au dat seama sau poate si-au dat, habar nu am. Da sunt dezamagita rau:(( Nu stiu ce sa fac, dc mi se ofera jobul si apoi sunt chemata si la interviul de care sunt cu adevarat interesata?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
miereamara spune:
La Multi Ani sarbatoritilor, mici si mari!
Corina, asa da, frumoase poze si frumoase fete!
Sunt invidioasa pe cele care au zapada:)
buflea spune:
Fetele, multumesc mult pt Flaviutza mea ...de fapt miercuri, pe 9 Decembrie este ziua ei. Inteleg ca fetitza Pumbei este pe 8 ...doar ca la distanta de 4 ani - La multi ani si tie si sa iti indeplineasca toate asteptarile ...
Flaviutza mea este copilul "daruit" al familiei, daruit de Dumnezeu, sau de Karma sau de cine o fi acolo si are grija de destinele noastre ... v-am mai spus eu cum am eu un copil dorit si unul daruit, cum a aparut ea in viata noastra asa ca o surpriza si cum am ezitat la inceput daca sa o avem sau nu - si sigur, ca nu se putea un copil mai bun ..
Este o fetitza 100%, este firava, are oasele mici si delicate, nu este DELOC baietzaosa, este atat de fina si de feminina, imi cere mereu sa o imbrac in rochite, sa o pieptan cu funditze, sa isi puna pantofiori - va jur ca asta vine din ea, nu stiu exact cu cine seamana ca eu sunt o fire mult mai agresiva, mai baietzoasa si nu sunt cocheta deloc. Ii place as cante si sa danseze (chestii pe care Alex le uraste), iti da asa sentimentul ca trebuie sa o ocrotesti mereu .
Ca fire este introvertita, tine emotiile in ea, este foarte prudenta si retinuta, face lucrurile cu foarte multa raspundere si intotdeauna de ce se apuca termina pana la capat (comparativ cu Alex care este foarte superficial), este foarte sensibila dar nu se exteriorizeaza (de ex mi-a spus soacra-mea ca daca eu nu vin acasa pana la 7:00 P.M. nu spune nimic si dintr-o data incepe sa planga in hohote)... si e frumoasaaaaaaa fetelor , mi se pare ca e asa de gingasa si frumoasaaaa ...da, da, normal ca e frumoasa ca doar e a mea . Si gata - de maine are 4 ani si nu mai e bebe si m-am uitat la pozele Corinei si parca imi pare rau ca nu mai e bebe
Scuzati monologul - dar o data pe an, de ziua copiilor mei, simt nevoia sa ii prezint in public.
buflea spune:
Miere, daca sunteti OK cu banii, eu nu m-as duce pe un post sub calificarea mea ... mai asteapta si mai aplica.
blackpanterro spune:
Andreea, nu mai pot de invidie pe zapada voastra!!
Miere, poate poti sa ii faci sa mai astepte pana vezi cum e cu celalalt post.Normal cat astepti sa vezi daca te cheama la un interviu?
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
miereamara spune:
Situatia financiara din momentul asta nu imi mai da voie sa stau acasa nici macar un minut!
Adriana depinde, poti sa astepti 4 luni cum a fost in cazul asta, poti sa astepti doua saptamani, sunt foarte multi factori implicati in procesul de recrutare.
Pe de alta parte, postul asta ar fi o usa deschisa pt altele. In economia actuala, sa prinzi un post la universitate, wow, e foarte vanat, mai ales in conditiile in care s-a redus personalul si acolo. Nu stiu...ma mai gandesc. Beneficiile sunt f bune, as avea 22 de zile de concediu/an plus inca 14 de sarbatori legale (da, sunt 14, nu mi-a venit sa cred), program f flexibil, as putea sa lucrez si de acasa uneori, plus ca sunt f familiarizata cu oamenii de acolo, ca doar am studiat in departamentul respectiv. Plus ca au tuition reinbursement, adica imi platesc pana la 6 credite pe semestru si cum eu as vrea sa iau niste cursuri pt CPA, ar pica la fix.
ciuf spune:
Pumba, sa iti traiasca fata. Sa va aduca numai bucurii si sa fii mandra de ea. La multi ani!
Buflea, mi-au dat lacrimile scriind ce ai scris despre Flavia. Asemanarea este foarte mare intre ea si Evuta mea. Numai ca eu nu stiu sa ma exprim atat de frumos ca tine.
Azi am fost cu copiii la cumparaturi. De o mana il tineam pe Luca si cu cealalta pe Eva. Doamne, o manuta asa firava la ea, parca era o crenguta. Pe cand mana lui Luca parea asa de osoasa, puternica, iar a Evutei parca imi era teama sa nu se rupa cand o grabeam sa mergem mai repede.
Vremea e tare friguroasa. Cred ca asta este prima iarna in care mi-a fost dat sa simt gerul ce il traiam in Ro.
Am facut focul in semineu, stau in fotoliu si tricotez (nu invat nimic azi ca am avut un examen si imi permit sa iau o pauza de cateva ore) si sunt cu ochii pe geam. Ninge ca in povesti.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
lisa79 spune:
buflea,foarte dragut ce ai scris tu de fetita ta. sa ityi traiasca.
pumba,la multi ani si voua
noi am probat saniuta...e foarte incantata Anusca galusca,mooor dupa ea
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
corinadana spune:
Ca bine i ai zis Pumba fetitei dar nu se poate...
Cum zici tu Ciuf mie mi s a parut asa Raluca dupa ce a aparut Francesca. Parca totul e prea mare la ea. Dar doar dupa ce a venit papusica.
Am mers azi sa vedem scoala cu pricina. Nu este impozanta, nu i copleseste pe cei de a 6a fata de alte campusuri. Eu si o mamica rusoaica, am intrat hoteste, ne am plimbat, am stat de vorba cu cativa elevi. Au, ce mi a placut. Apoi in office am aflat ca high school ul lor e pe pozitia 17 in USA cu 99.9% din absolventii de anul trecut la universitati. Copii draguti, am prins si bell ul de terminare a zilei. Multi albi, asiatici. Am mai aflat ca cica alb fiind e un mare plus. Acum cum o fi norocul Ralucai.
La noi e soare, soare cu dinti dar soareeee.
Multumim de aprecieri inca o data. Raluca ii face poze Francescai in continuu de doua zile...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca