America (184)
Raspunsuri - Pagina 15
pumba spune:
multumesc fetelor- nu-mi vine sa cred ce mare e si ce repede trece timpul
i-am spus aseara "nu vreau sa cresti mare"la care ea mi-a raspuns "nici eu mami,vreau sa primesc jucarii tot timpul!"
corina- sunt superbe!doamne, ce ochisori au!bafta cu aplicatia!
blackpantero - ai emotii?ce spune Aidan despre vacanta?
philip spune:
Pumba, la multi ani fetitei tale.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
ruxij spune:
La multi ani pumba! La multi ani Doris! Sa va creasca mari fetitele si sa fie fericite!
LucasMom spune:
La multi ani numai cu bucurii pentru fiica lui Pumba si pentru Flavia lui buflea si cu maaare intarziere pentru Nicolas al Andreei!
sa va creasca mari si sanatosi copilasii!
Corina foarte frumoase culorile cu noul aparat si fetele si mai si! sa-l folosesti cu placere!
anca_ spune:
Hilde, prietena mea s-a trecut pe asigurarea sotului ca secondary pt dentist doar ca sa iasa mai ieftin cu un implant..la ea functioneaza asa, implantul e vreo 4000, asigurarea primara, de la serviciul ei acopera doar 1500 (atat e plafonul pe an), asigurarea de la serviciul sotului, secondary, acopera inca 1000 ..ea a discutat cu ambele asigurari in prealabil ca sa vada ce si cum acopera. Ea pt secondary a platit $200 pe anul asta, special pt faza cu implantul, vrea sa renunte la ea la anul.
corina, ai niste fete frumoase foc! Si au niste ochi superbi, se vede de la cine ii mostenesc ! sa stapaniti sanatosi camera!
pumba, la multi ani fetei! Sa va aduca numai bucurii! Chiar ca trece timpul repede, si Alex al meu face acusi 8 ani, parca mai ieri era bebelus...
pumba spune:
anca,carmen,ruxji,philip - multumesc pt urari!
o intrebare- voi trimiteti pachete acasa de sarbatori?
nu stiu ce as putea trimite ,s-au scumpit enorm serviciile postale,nu stiu ce sa fac.
philip,ciuf- a ajuns si la noi zapada...si eu am de alergat dupa cadouri
blackpanterro spune:
Pumba, nu mai putem, numaram secundele :). Aidan vorbeste intr0una de grandma, de Santa si de jucariile ce le va primi, si-a scris singut lista si acum e pregatit sa primeasca :)). As fi vrut sa stam mai mult dar nu am putut schimba biletele, au fost din acelea ieftine si nu pot fi schimbate din pacate.
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
pumba spune:
blackpantero- 2 saptamani stati?-poate va stabiliti la anul aici
vremea e de coco-nu am chef sa ies din casasi prin urmare stau la calc si mananc si iar mananc.
blackpanterro spune:
Numai 10 zile :( .Nu putem la anul, abia in 2011 ca atat mai are sotul in armata, abia astept!!
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"