America (184)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai nu Geoana? ne am uitat la Antena 3 si asa ziceau. Cu 51%.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu Geoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

'neata
Vazui ca iesii si Base. Pana pe la vreo unu, aseara, am tot butonat forumul asta sa aflu rezultatul final. Azi-noapte am visat numai despre Base cu chelia lui si Farmacologie.
Noi anul asta nu am votat. Chit ca dl. Geoana ne-a invitat frumos sa mergem la vot prin brosurile ce le-am tot primit in posta.
Vremea pe aici e tipic de iarna. Acum cateva zile copiii se jucau in tricouri afara, nah, acum stau cu alendeloanele pe ei si fac oameni de zapada. Peisajul e superb. Ieri dimineata am iesit cu saniutele si nu mai puteam de dragul lor cand ii vedeam ce imbujorati erau.
Eu mai am doua saptamani de scoala si termin semestrul. Vad ca incepe sa imi lipseasca motivatia si ma cam sperii. Ca e pacat de toata munca ce am depus-o tot semestru ca sa pocesc notele acum.
Una din profesoare a fost amabila sa ne dea extra credit ca se ne mai ridicam nota finala. Si a crezut de cuviinta ca cea mai buna metoda pentru extra credit este sa dam examen final din toata materia. Si vad ca nu prea se inghesuie colegele mele. Iar eu stau in cumpana. Sa ma bag, sa nu ma bag???
Luca a inceput clasele de hockey si gimnastica. Lunea merge la hockey, joia la gimnastica. Mor de dragul lui cand il vad la gimnastica. La hockey ... ce sa zic, nu e deloc usor sa cari echipamentul ala pe tine. Si sa te mai tii si pe patine. Dar incercam. Vedem ce s-o prinde. Sun tare dragutii copilasii aia de vreo 3 ani jumate - 4 cum joaca hockey. Zici ca sunt niste mingi pe gheata.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ce-o fi cu Adrianaloy?

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

aveti zapada? la noi ploua.

si sotu e curios cu alegerile. am reusit sa ma desprind de politica din Romania. dupa...3 ani de america acusi. la inceput ascultam stirile din Romania, eram conectata. pina am realizat ca durerea si dorul nu rec daca nu reusesc sa me desprind de ce se intimpla acolo.im

si eu ma intrebam cidn sa duc copii la stomatolog. mi-a venit in mail la 18 luni sa o duc dar nu mi s-a parut timpul. si la noi e cu santaj la spalat dintii, noroc ca are spatii intre dinti si parca ar fi un avantaj .

al meu are 4 ani impliniti in aprilie si nu vorbeste corect, chiar stilcit. acum numara pina la 10 datorita unui cd iteractiv. nu stie decit litera T care e desenata pe toti peretii. e stingaci, tine aiurea creionul, nu are rabdare sa facem lectii deja am renuntat demult la ele.doar story la culcare. are si deficit de atentie. dar totusi s uita cu orele la un desene care ii place, sau jocul MArio, sau cel interactiv pt 4-6 ani a incatat sa numere deja pina la 10 intr-o zi si repeta prin casa.am zis ca oi citi mai mult despre deficitul de atentie dar uite ca nu am avut timp!

si de Craciun al meu vrea Mos Craciun cu roboti. habar nu am ce e aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia

si de Craciun al meu vrea Mos Craciun cu roboti. habar nu am ce e aia?

Mos Craciun care sa ii aduca roboti. Incercai sa bag emoticonul cu mutra aia dintoasa care rade ... si nu reusesc. Am nevoie de instructiuni de folosire pentru laptopul meu.
Anul asta va veni Mosul la noi acasa. Timp de 5 ani am tot fost la prietenii nostri si la ei venea Mosul. Organizam evenimentul impreuna. Numai ca unul din copiii lor s-a prins ca Mosul ar fi prietenul X. Si uite asa am hotarat ca anul asta Mosul sa vina pe furis, cand nu suntem noi acasa. Ca e pacat sa spulberam magia sarbatorii.
Cenia, eu cu politica nu prea ma pup. Dar cum ai mei parinti tot vin pe aici, vreau nu vreau mai prind cate un crampeie de politica si uite asa intru in joc. Ca sa nu mai spun ca am reusit sa vizionam si noi ultima confruntare a celor doi candidati. Si asa devenii si eu interesata de situatia de acasa.

Edit: modificat greseli gramaticale. La calc. asta al meu parca sunt literele mai mici sau e baba mai chioara?!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Duminica am avut petrecerea Flaviei de 4 ani ... ea face 4 ani miercuri deci am serbat-o ieri. La Patinoar. 15 copii - care mai de care mai buni sau mai incepatori pe gheata. Am intrat si eu, cica sa ii supraveghezi - m-am gandit ca cea mai buna metoda sa ii vad pe toti este sa ii pun sa se joace impreuna - deci am jucat TAG - eu in fruntea grupului ... fetelor, m-au alergat puii aia pe patinoar, ca ei au inteles TAG sa ma vaneze doar pe mine si eu inapoi pe ei ... a filmat barbatul, zicea ca stateau toti gramada si se uitau dupa mine si cand ma apropiam fugeau si tipau ca potarnichile, jumate cadeau pe gheata, eu ii ocoleam pe aia cazuti, ii vanam numai pe aia de rezistau la fuga ... ce sa va spun, m-am distrat atat de copios ca dimineata nu ma mai puteam da jos din pat de febra musculara
Apoi am fost sus, intr-o camera imensa, incalzita si au avut pizza si tort de inghetata ...dupa care a urmat alergatura in adidasi dupa baloanel cu care era ornata masa. Am stat 4 ore ...

Mergi la inceput

Ciuf-ule, cred ca e superb acolo la voi. Noi cand am emigrat, acolo trebuia sa mergem .... intr-un oras cu B - Boulder ???. Cunoscusem eu mai demult un american care a zis ca ne ajuta sa ne stabilim in zona aia ... Si am facut o escala in NY la o fosta colega a mea de serviciu care ne-a spus ca fim atenti cu americanii, ca aia nu stiu ce inseamna sa fii emigrant, sa nu stii pe ce lume esti ... iar eu cum eram deja in panic attack, nu mi-a trebuit mult sa decid ca vreau sa raman in NY - si barbata-meu spunea sa dam cu banul si banul tot pe CO iesea. Dar mi-am gasit job in a 2 a saptamana de America asa ca nu ne-am mai miscat de aici ...Karma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

buflea, La multi ani Flaviei! La patinoar, super mishto.

Si eu vreau zapada, la noi de obicei ploua (Seattle), mai nou totusi s-a oprit ploaia, dar e un friiig...

Mergi la inceput

Si la noi a nins sambata pentru prima data .

Mergi la inceput