America (184)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bai sa stiti ca eu am avut PPO la nastere, dar am nascut cu moasa si mi-au schimbat de trei ori doctorul in sarcina, li se rupea de mine, asa mi s-a parut, nici nu mai stiam dc am vreun doctor sau nu. Noroc ca nasterea este un proces natural si eu nu prea imi faceam prea multe griji acum 8-9 ani, mergeam inainte cu Rivulutia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

pai dc voua nu vi s-a parut grozav, dar fata de nivelul "nostru" este ... de asta ma temeam ...

Liris, fiecare cu ritmul sau. Cand si-o da drumul al tau si-o da drumu' deodata la tot. O sa vezi. Unii's mai vorbareti, altii mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Multam, Ciuf. In fine, cineva care are experienta cu Coventry!
Lumea zice ca-i asigurare buna pe la lucru, 99% din doctori si toate spitalele din oraselul asta lucreaza cu ei.
Pt out of network as plati 20%.

Irina, Andreea, copii nu par prea extaziati de existenta lui mos Craciun in fotografii. Cred ca inca nu realizeaza ce e ala.

Ioana, bine ca ai mai trecut si tu pe aici.

Am uitat sa va spun ca sunt in proces de acomodare cu germenii de la lucru. Scap de unii, iau altii...am ramas cu o tuse care e oribila uneori. Ce remedii naturale pt tuse stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hilde, ceaiul din foi de ceapa stiam ca e bun pt tuse.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

si cu miere ceaiul ala! daca ai o punguta de panza pui sare in ea, incalzesti si pui pe piept!

Liris NU mai compara!

Ralu maine are show si i cam receee aici si ele dezbracate rau danseaza.

Fetele creste pustoaica mea... V am zis ca a dansat ptr qinsiniata aia, zilele trecute m am intalnit cu mamica ce a avut aceasta petrecere si a rugat o pe Ralu sa danseze. Mi a zis ca baietii de acolo au intrebat daca Ralu are boyfriend , aoleuuuuuuuuu ce ma fac?

V am zis de scoala aia la care vreau sa aplic ptr Ralu. Este f buna daaaar middle si high school sunt toti copiii impreuna in cladire/cantina/playground. Ma macina tare chestia asta. Oare e bine ca Ralu asa de mica (10 ani si ptr cl. a 6a) sa fie acolo cu toti magadanii?! La alte scoli care s doar middle pe cei de a 6a ii tin separat nici macar cu a 7 sau a 8 nu i amesteca. O fi bine sa fie expusa la astia mari atat de repede?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Miere mi-a povestit mie toata tarasenia vis-a-vis de mos craciun din mall...un mos craciun care conducea trenuletul la mall asta vara, asteptam sa se umple trenuletul si mi-a povestit tot...era tare dragut, toti copii il strigau deja santa...arata tare bine, m-a impresionat si pe mine...zicea ca se duce iarna sa fie santa la busch garden ;)

liris...tocmai de-aia am zis ca nu e mare lucru ca sa nu mai exagerezi tu in comparatii...fiecare copil are ritmul lui si nu e nimic iesit din comun sa fie unii mai iuti si altii mai lenti...baietii mei sunt extrem de diferiti...matei a fost extrem de intarziat cu toate, dar acum e extrem de istet si a recuperat totul fulgerator...in schimb cel mic lucas e tare precoc si face multe cu care ma uimeste...vorbeste deja,..si abia a facut 10 luni, ma striga mama pa-pa,.,.adica imi spune ca-i este foame...zice cand a facut caca...deci ma da pe spate...e tare constient de ce face...il striga pe frate-su MA! mati il striga come oooon luuucaaas... si el zice come lu...come...:))
alt exemplu...baietelul unei bune prietene de aici, a plecat pe 6 ani si inca nu vorbeste clar si cursiv...matei vrb mai bine ca el...medical nu are nimic, e doar mai lent in development... termina cu comparatiile :) deci faci o mare gresala...discuta cu medicul tau toate grijile, el iti va da raspunsurile necesare...si te va linisti....

fetelooor am luat cadouri:) chiloti la sot si o sa intru fulgerator in sertarul lui si arunc tot ce are acolo,..ca m-a capiat cu vechiturile lui...un ren de cicolata si un aranjament frumoos foc de brad de la un whole foods, mi-a placut enorm...si miroase atat de frumooos a brad...lui mati un doodle mat...de-ala cu apa sa picteze fara sa murdareasca covoare si pereti asa cum stie el sa faca...plastelina si dulciuri...si alte mici prostioare... si cam atat...si pe toate nimicurile astea am dat 80$... o gramada de bani

philip, ce puiuti frumosi ai...si ce lungani! ma bucur si eu sa mai am vreme sa scriu...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

...am gresit mai sus, a facut 11 lunite lucasica al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

corinadana, au am o prietena cu 2 fete de 12 si 15 ani, ambele la o scoala de asta cu middle si high school la un loc. Cea mica abia anul asta a inceput acolo. Nu au avut probleme pana acum, copiii se intalnesc cu totii doar la masa de pranz si recess si nu toate clasele au pranzul la aceeasi ora, si nici recess-ul. Aici majoritatea scolilor bune, alea private, asa sunt, clasa 6-12 la un loc. Ralu are 10 ani si e in clasa a-6-a? Sa stii ca pe majoritatea i-am auzit cu primul date pe la 13-14 ani, aia mai precoci la 12 ..dar aici mi se pare destul de funny ca trebuie sa iti conduci copilu' la date si apoi sa mergi sa-l iei inapoi..control complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Anca multumesc ptr raspuns. Ai dreptate. Dar aici ii pune si n aceeasi clasa amestecati depinde de level ul lor, asta am aflat o ieri...uf!
Pana la urma totul depinde de Ralu, de ce vrea ea sa faca; eu imi fac datoria de mama explicandu i cat de mult se poate ce e bine si ce e rau.

La multi ani la toti Nicolae/ Nicoleta! sa vina Mosul la voi cu dulciuri si nuieluse
!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani de Sf Nicolae! si un Mos bogat!

tare-s curioasa cine va iesi presedinte..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput