America (184)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Multumesc lexi. Sunt de acord, la fel a fost si cu tunsul, are success doar tanti care l-a convins prima ca jucariile pe care le avea in sertar sunt cool si care i-a cantat cantecelele pe care le stie el.
Sper sa avem noroc si la dentist...culmea e ca amandoi nasii lui plus una din prietenele mele bune sunt dentisti insa nici unii nu se apropie macar sa-i cerceteze petele de pe dinti :) toti mi-au recomandat sa-l duc la un dentist specializat pt varsta lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

liris georgel ala nu mi se pare asa precoce, o fi nepotul editoarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai vreau si eu ochelari cu desene animate la dentis! Nu m-a intrebat nimeni daca vreau:)))

Aaaa..si azi Aidan a avut his first Santa visit,
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4158181785/
initial a fost cuminte, dar dupa aceea si-a infipt mainile in barba lui Santa si spre dezamagirea copiilor i-a divulgat adevarata identitate:)))Se auzeau numai exclamatii dezamagite, cica : Asta nu e Santa! Uite, i s-a dezlipit barba, haha!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

salut fetelor, nu am mai scris de foarte mult timp...nu prea am vreme dar va mai citesc din cand in cand...

cu ideile pt cadouri si eu stau prost, pe lucas l-am rezolvat i-am schimbat scaunul de masina...nu mai avea loc in cel pt infants...acum e multumit, se uita si la desene odata cu mati...si ma lasa sa conduc linistita...si i-am mai luat o jucarie clasica de lemn, de la gap de pe site cred ca o sa fie fascinat de ea...matei ma duc acum prin oras...mai e si ziua lui...ii place handy manny, mickey mouse, little einsteins...vad ce gasesc...anul trecut a primit mickey mouse clubhouse...anul asta tot ce vede la tv, reclama la jucari vrea si el...

noi cu periajul la matei il facem strict de un an jumate...pana atunci a fost joaca...face 3 ani in ianuarie si dentisul nostru m-a si anuntat ca i-a facut prima programare...pana la 3 ani fetelor cica nu se recomanda, e frustrant pt ei si nu prea au ce sa le faca...dantura e incompleta pana pe la 3 ani 3 ani jumate, se recomanda decat daca este vreo urgenta sau etc...mati are periuta electrica si o foloseste singur, la sfarsit ca sa fiu sigura il perii si eu bine peste tot si ma lasa...dar am avut prb cu el la inceput...acum stie si de 2 ori pe zi baga periaj, seara cand mai cere suc...ii zic ca daca s-a spalat pe dinti...apa sau daca insista cu sucul stii ce te asteapa nu? ...il intreb..si el zice; okay I'll brush again...plictisit asa... face 3 ani in ianuarie si vorbeste bine si engleza si romana... numara si el pana la 10 si in ro si in eng si crescator si descrescator, recunoaste strazile si stie unde suntem fara sa-i spun ei...cat e de mare orasul...si cam atat...depinde de viteza in care se dezvolta fiecare copil...nu e nimic iesit din comun sa fie mai intarziati cu vorbirea sau mai evoluati... si cat de repede trec sau ajung la fiecare stone in sirul cresterii individuale... asta apropos de articolul cu baietelul cu cabinetul de dr in bucatarie :)...nu mi s-a parut nimic iesit din comun...
mati, imediat dupa 2 ani...zici ca am apasat pe un buton si a inceput sa vrb...asa dintr-o data...fraze lungi si explicative, inteligente...intrebari multem curiozitate....avalansa... pana atunci...mama, papa, pipi...kaka etc cuvinte si gesticula foarte mult...dar nu fraze...

a fost intrziat cu dintiosrii mult, a fost chel pana dupa 12 luni :) a mers tarziu fix la 12 luni...cunosc cazuri care merg de la 9 luni cum e si cazul lui frate-su...si cazuri care au incepiut sa aiba stabilitate dupa 1 an jumate... siiar nu e nimic anormal in asta...

va pup mult si promit sa mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

miericica, ce puiut frumos ai tu :)) cum ma sa-l traga de barba pe Mosu'??

si cum ma mosul ala al vostru avea barba lipita?! ca in general o au autentica toti astia de prin mall-uri
e o conditie cand ii angajeaza acolo la poze...:)))

tare faza

Mergi la inceput

Haha, habar nu aveam de ceea ce spui tu, si cum o verifica, il trag pe angajat de barba:))?

Asta o avea falsa, la noi aici e mai la tara asa, probabil ca mosii cu barba adevarata si-au gasit joburi mai bine platite prin Orlando, Tampa, Miami:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am si eu o poza cu un Santa adevarat :)
http://apha.shutterfly.com/12059

Ioana, ma bucur sa te recitesc.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Andreea ce mare s-a facut Nicholas! Cum stai cu impachetatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

pai dc voua nu vi s-a parut grozav, dar fata de nivelul "nostru" este ... de asta ma temeam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

liris georgel ala nu mi se pare asa precoce, o fi nepotul editoarei

Ihi

Mergi la inceput