Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 9
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Un zambet pentru voi!! |
un pupic pentru papusica zambareata si unul pentru mami a ei

ce faceti voi?sunteti bine?
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
39+
Iustin
shtephy spune:
| citat din mesajul lui dana n. Stephy, sunt cu gandul alaturi de tine! [/blue]------------------------ Proaspata mamica de baietel! Albume foto[/b] |
stiu Danuta

ce mai face burtica lui Davidut?Voua nu v-a recomandat pediatra supozitoarele alea cu chimen de care vorbeam la un momemt dat aici?
39+
Iustin
dana n. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
stiu Danuta ![]() ![]() ce mai face burtica lui Davidut?Voua nu v-a recomandat pediatra supozitoarele alea cu chimen de care vorbeam la un momemt dat aici? Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+ Iustin[/blue][/b]![]() |
Burtica lui David are perioade...sunt zile cand este bine...iar alte zile in care are dureri ingrozitoare.
Supozitoare ne-a dat si noua moasa, problema este ca puiul meu il elimina imediat...deci nu apuca sa isi faca efectul.
Noi mai avem o problemuta. David are varsaturi dupa fiecare masa, cu presiune. Am impresia ca varsa tot laptele...
Pe 11 avem programare la pediatru. De abia astept sa vad ce ne spune.
Va pup si sa auzim de bine!
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui shtephy un pupic pentru papusica zambareata si unul pentru mami a ei ![]() ![]() ce faceti voi?sunteti bine? Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+ Iustin![]() |
Noi suntem bine mamicule , dar nu mai avem timp de forum, chiar nu pot sa tastez pt ca plange mai toata ziua si daca nu plange doarme la mine in brate.Daca o pun jos se trezeste si o luam de la capat
Mi-e rusine sa mai scriu pentru ca nu am mai citit nimic si nu stiu noutatile.
Sunt atatea mamici noi, atatia fulgusori, dar nu am avut timp sa fiu "online' la venirea lor
, DAR promit ca maine tin calc deschis sa fiu prezenta pentru tine si puiul Iustin

Mai ai nr-ul meu????? Poate imi trimiti un mesaj!!
Mai dormi la noapte????...eu nu cred ca as putea
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dankutza spune:
Am reusit sa imi fac programare maine la Herghelegiu. Nu am fost niciodata la el, pt ca nu am reusit sa fac programare. Te pune sa vii dupa 3 luni, dupa ce ai sunat.
Uimitor pt mine, am reusit sa fac programare chiar pt maine. Nu stiu cum. Ce-i drept, i-am explicat fetei de la telefon ca sunt intr-o situatie disperata si ca nu stiu ce sa fac. AM implorat-o sa ma programeze pt azi sau maine. Deci, maine la 13:30, ma duc la el. Chiar daca descopera cauza sau nu, cred ca va trebui sa imi provoace nasterea, sau sa imi faca cezariana. DIn cate stiu eu, bebe are mai multe sanse sa creasca afara decat inauntru. Exemplu, primul fulgusor de 900g.
O fata de la Inseminare, care m-a sfatuit sa sun la Medsana, a sunat si ea dupa, si i-a spus ca o poate primii pe 11 martie. Cred ca asta a fost norocul lui Cezarica. Lucrurile se precipita si Dumnezeu le aranjeaza pe toate in felul lui, pe care de multe ori, noi nu il intelegem.
Maine o sa plec de acasa, dar nu stiu daca ma voi intoarce in aceeasi zi. Dupa ce ies de la el, o sa-l sun pe Doc sa vedem ce facem mai departe.
Uimitor e ca nu imi mai e frica de nastere. As putea sa nasc pe viu, numai sa stiu ca bebe e bine. Este mult mai important ca ea sa fie bine decat eu. Chiar azi, eram dispusa sa nasc, daca Doc, mi-ar fi spus sa raman in spital.
Multumesc de sustinere.
Dienutze multumesc de telefon.
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
floricik spune:

Dankutza eu am fost aseara la dr si nici macar nu mi-a mai zis cum stam cu masuratorile. Mai rau ma stresam. Eu sunt sigura ca Cezara e bine , pot gresi dr la masuratori. Daca te linisteste du-te la alt eco. 
Shtephy la ce ora mergi maine la spital? Sa stiu sa va tin pumnii. 
Simina are Maya niste falcutze...
LA MULTI ANI Sabina Ioana !
LA MULTI ANI Amalia Teodora !
LA MULTI ANI Mihai !
Floricik
39+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
monica_80 spune:
dankutza, mult succes maine la dr. Ai sa vezi ca o sa fie bine. Iti tinem pumnii. Fii optimista! 
39+
tinonino81 spune:
Buna fetele!
Am mai intrat si eu sa trimit niste 
speciali pentru Stephy si multe,multe incurajari,o sa fie bine.Ce putin mai e si o sa ai inca o comoara,cel mai frumos,un baietel si o fetita.
Noi suntem bine,i-am facut lui Raducu o urocultura si suntem suspecti de infectie urinara,mai repetam analiza odata.Asa a luat in greutate 900 gr,mananca bine,dar varsa destul de des.Eu sper sa nu fie totusi nimic.
Pupam toate mamicile,bebicii lor si gravidutele

poze
shtephy spune:
Dana eu cred ca micutul varsa asa pentru ca e lacom la papa,suge prea repede sau curge laptic mult ,nu elimina aerul la timp.Sunt sigura ca nu e nici o problema.Si mie mi s-a intamplat asa de multe ori cu Stefania si a fost ok.
Simi sper ca Maya sa fie mai bine in curand...deci si ea doarme pe carne de om![]()
![]()

Desigur ca am nr tau
...la noapte nu o sa dorm sigur ... nu as fi dormit nici fara motiv ,apoi cu motiv![]()
Dankutza bravo,ma bucur mult ca ai obtinut programare.Iti tin pumnii.
Floricik m-a chemat la ora 9 ,probabil in jurul pranzului va fi operatia.Mai e timp sa nastem in aceeasi zi ![]()

Doris,draga mea tu ce faci?
Tino multumesc ![]()

Dar de ce ati ajuns sa faceti analiza asta?
Sper ca ai primit instructiuni precise cum sa recoltezi ...stiu ca nu e prea usor si imediat se contamineaza proba...inclusiv sa fie spalat la putica si fundulet si nesters eventual.Ar fi mare pacat sa faca tratament degeaba.Asigura-te te rog ca e corect reoltat pipi,ok?Si bineinteles ok laboratorul.Sanatate,pup
39+
Iustin