Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 8
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata A NASCUT CARMINABULINA!!!!! NADIA ARE 3.300 KG SI 51 CM! ![]() ![]() Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
Felicitariiiii CARMINABULINA si
NADIAZambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
de
Maya Paula
monis5 spune:
Amu am venit de afara, brrrrrrrrrr ce frig.
Revin mai incolo ca n-am apucat sa citesc. Dar am vazut ca Dankutza e amarata si vroiam sa zic sa incerci la Iosub, la cabinetul Fortis sa vezi daca poti intra la el din scurt.
si eu zic ca e nimic, e doar mai mititica fetita. 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
shtephy spune:
| citat din mesajul lui miany75 Shtephy cred si eu ca ai "fluturasi"...e asa ciudat sa stii exact momentul intalnirii,parerea mea...Multumesc de urari,acu ma mai gandesc daca sa mai fac un copil sau nu..experienta asta a fost un pic cam mult pt mine... miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Fluturasii din stomac sunt inca rezonabili
Si mie mi s-a parut mereu ciudat sa stabilesti o data pt nastere,dar cum dpn ul meu e poimaine ,as fi depasit poate acest termen si cred ca tot la programare ajungeam .
Te cred si te inteleg perfect cu experienta asta,dar sper sa aiba grija Doamne Doamne sa va daruiasca inca un copil la momentul cel mai potrivit.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
39+
Iustin
Lidia74 spune:
DANKUTZA nu mai fi necajita. Incearca sa mai lasi treburile si altora (spalatul geamurilor, etc - parca tu erai asa-i?). Eu cred ca pana la urma o sa fie bine. Ai vazut ce a zis si TIUSCA.
SHTEPHY ma bucur ca nu prea ai emotii.

shtephy spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 SHTEPHY ma bucur ca nu prea ai emotii. ![]() Lidia ![]() |
si eu ma bucur

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
39+
Iustin
Lidia74 spune:
SHTEPHY abia astept maine vesti de la tine
. Si da...mai ramai un pic cu capul in nori.

tiusca spune:
dankutza-stiu prin ce treci.Am avut acelasi sentimente si as fi luat la rand toti doctorii din buc.Dar stiam ca nimeni nu-mi garanteaza nimic.Stai linistita.Totul o sa fie bine.Ai sa vezi.La mine a inceput retardul din sapt.28 si am ajuns la sfarsit la o intarziere de 3 sapt.Sfatul meu e sa nu mai citesti pe internet toate cauzele ca mai rau iti faci(stiu din propria experienta).
Un doct.bun este Iosup.Asa cum a zis si monis incearca la cabinetul fortis.
simina_kin spune:
Un zambet pentru voi!!
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dana n. spune:
LA MULTI ANI Sabina Ioana bebe de mami Ancutza_Bro!
LA MULTI ANI Amalia Teodora bebe de mami Laurairina !
LA MULTI ANI Mihai bebe de mami Ali762000 !
Cristinica, nastere usoara!!!
Carminabulina, felicitari! Sa iti traiasca minunea!
Dankutza, sa auzim de bine!
Stephy, sunt cu gandul alaturi de tine!
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto