Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Monis e un dulce Iulian, la fel si mamica fotomodel.. Felicitari pentru aniversarea de o lunita, bine mai arata tortuletul .

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA ce vesti cu firma la care lucrezi...Poate ca totusi o sa fie bine si nu o sa te afecteze sa primesti CIC-ul

Mergi la inceput

fete dragi ... care ma lamureste si pe mine???
eu vreau sa beneficiez de tot concediu prenatal si de cel de lauzie, adica de cele 126 de zile(asta chiar daca nasc mai repede), dar nu stiu cum va fi cu alocatia copilului cei 200 ron? adica ii voi lua din momentul in care se naste copilul sau ii voi lua din momentul in care voi incepe sa iau CIC-ul.
si astept sa ma lamuriti...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MIANY ce cavaler dulce ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor!

Lumi, mie neonato mi-a zis ca sa nu ma ingrijorez decat daca temp sare de 37,7 grade! Deci stai linistita.

Monis cat timp fierbi uleiul la abur?
Iar cu dr de autor acelea am avut o colaborare care s-a terminat cu o datorie din partea lor pe motiv ...de criza. Ieri nu a raspuns la tel si ma gandeam ca iau teapa. Azi au raspuns la mail, cica imi vor da adev sapt viitoare, sa vedem.

Dankutz, noi iubim espumisanul! Si raar infacolul. E bine ca ai sa incerci macar.

Camelia eu stiu ca alocatia copilului se ia de la nastere.

Vad ca sunt o groaza de pozute noi si eu nu am timp sa ma uit :(. Dar intr-o zi...

Pup fetele! O zi fara colici va doresc

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

M-am intors de la Doc. Am asteptat de mi-a venit rau, dar nu asta conteaza. Bebelusa mea nu ia in greutate cum trebuie. Pe 17 nov avea 2224g iar acum are 2300g. Doar 80g in 2 saptamani. Doc mi-a spus ca are o retricitie de crestere de aproape 3 saptamani. Mi-a facut o programare la eco pt marti, ca sa descopere cauza. Dupa eco, il sun si vedem ce spune. Mi-a spus ca este posibil sa o scoatem afara mai devreme. Dar poate se rezolva cu medicamente. Am intrat in panica. Pana marti innebunesc. Nu stiu ce sa fac.

37+ moi si Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Salut gagici!
Ieri am fost si noi la pediatru.Am luat 1800 in 5 sapt.deci putem sa zicem ca am recuperat cu brio.Avem acum 4100.Nici nu va spun ce m-am bucurat.Deci laptele de mami este bun,acum speram sa fie suficient si in continuare.Vaccinurile le facem pe cele de la stat.Nu prea imi vine sa cred cu eticheta lipita pe un vaccin expirat.O fi sistemul nostru dus cu pluta dar vreau sa cred ca nici chiar asa.Prefer sa cred ca sunt doar zvonuri.Nici eu nu i-as face niciun vaccin si nici nu ma gandesc la ceva suplimentar.Ieri de bine ce v-am zis ca am un bebe cuminte a fost tare agitat.Azi vad ca e bine.
Laurairina-nici angajatorul meu nu si-a mai paltit darile de mult dar asta nu a afectat mamicile care au intrat in CIC.Stai linistita.Iti vei lua drepturile.
Alocatia vine din momentul in care s-a nascut copilul,nu are legatura cu cic-ul.
Monis te duci cu bebe la ikea,sau singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Dankutza-aceeasi problema a avut-o si bebe al meu.La 37 de sapt.a avut 2400.Nu si-au dat seama de la ce a fost restrictia de crestere.Intr-un final cica a fost placenta mica.Dar bebe a recuperat super dupa.Acum are 4100.Stai linistita,Important este sa fie sanatos.

Mergi la inceput

multam pentru raspunsuri tiusca si dienutze.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

HAI CRISTINICA

NASTERE USOARA! Sa vii acasa cu bebe frumos si sanatos!
Te !!!!!!!!!!

39+

Mergi la inceput