Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 5
miany75 spune:
LUMI ti-am raspuns intr-un mesaj anterior....mergem pe Infarix ...
Shtephy pe unde esti? incerci sa scapi de plastilina?
monis5 spune:
Arcadia - acum am vazut intrebarea. Cred ca va fi un Transalp.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
poze de azi de ieri
Lumi_Richard spune:
Miany,sunt zapacita....
Vroiam sa intreb de Prevenar.
Monis,mi-e dor de zilele cand puteam sa stau pe net oricat aveam chef....
Da,si mie mi-a spus pediatra sa o urmaresc....si,atata timp cat nu ajunge la 38,cica e OK...si totusi,peste 37,5 e febra,nu?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Annabelle doarme de pe la 10 si ceva,si eu tot astept sa se trezeasca sa pape,sa ma pot culca si eu,doar ca ea nu da nici un semn ca s-ar trezi!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Annabelle doarme de pe la 10 si ceva,si eu tot astept sa se trezeasca sa pape,sa ma pot culca si eu,doar ca ea nu da nici un semn ca s-ar trezi! |
Asta e cea mai mare teapa posibila. Si greu am invatat sa nu mi-o mai iau. Inca mai invat.
Am inceput sa ma obisnuiesc, cu adoarme copilul, cum hop si eu la somn, ca uneori el doarme neintors cu orele si eu benganesc prin casa, doar-doar s-o trezi sa-i dau sa pape.
Sabina Ioana by Ancutza_Bro, Amalia Teodora by Laurairina si Mihai by Ali762000
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
poze de azi de ieri
laviniablaga spune:
Sabina Ioana by Ancutza_Bro, Amalia Teodora by Laurairina si Mihai by Ali762000
Neatza si de la mine!
Am pus de !
GO CRISTINICA
Monisule! Raspuns la intrebarea ta cu pampersii....eu am trecut deja la Nr.2!
Pupaceala mamicilor mele favorite...se stiu ele!Nu mai insir pomelnicul!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
laurairina13 spune:
Neata!
sunt cu una bucata rechinas in brate..doarme ca un pisic lipicios
Scriu cu o mana , deci fac rezumatu rezumatului..
Lumi, am vazut ca te preocupi de temp peste 37.5. Doar ce mi-a explicat ieri pediatra ca 37.5 e normal, 37.6-37.8 e normal in conditiile in care puiutul e imbracat mai gros, fie in camera e mai cald, fie doar ce a dormit si a stat la caldurica sub paturica. Dar cu apare 37.9-38, e de pus supozitor cu paracetamol ca sa scadem musai temperatura, sosetute inmuiate in apa cu otet.
Monis, buna intrebarea..daca nu e candida, de ce stamicin??da mi nu mi-a picat fisa sa intreb pe loc. Intrebai cine a trecut la pampares nr2..io!! Da am trecut la ei pt ca i-am primit moka de la socri, oricum mi se par mai comozi pt rechinila, caci are deja 4.6kg, deci nr 1 ii sunt cam fix.
NASTERE USOARA, CRISTINICA!!!!
LA MULTI ANI Sabinutei si lui Mihai!![s]
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
pozici noi cu rechinas
laurairina13 spune:
Crissa, frumos nume ales la cupil!
Dienutze, banuiam eu ca asta ar fi urdorile, da voiam sa fiu sigura..Deci , puiuta mea are si ea urdori aproape zilnic, sa inteleg ca inca nu s-au desfundat canalele alea??ca nu am vazut pana acu nici o lacrimuta..
Dankutza, las-o mai moale cu toate..ce poti face, vei face, ce nu..asta e..!Si tare faza cu lupu urlator la intrareEu nu imi mai aduc aminte de cand mi-au mai trecut ganduri rusinoase prin creieras, de cand cu rechinasa acasa
Crlp, chiar ma gandeam zilele astea la tine, ca nu mai aparusei..Bine ca sunteti bine, si sa mai apari prin zona, da?
mai..cum am pus rechinasa jos..cum s-a trezit...asta doarme doar pe carne de om..restul are spini
Eu mai am o problema de ieri..doar ce am aflat de la o colega de munca ca sefii mei nu au platit impozitele pt asig medicale/somaj, tot ce tine pt salariati de prin luna iunie..Deci eu teoretic desi am lucrat nu am platit nici un impozit la stat !!Si eu acu daca depun dosarul pt CIC , si ma gasesc astia ca nu au platit angajatorii contributiile mele, cum mama naibii imi mai iau si amaratii aia de 600ron pt 2 ani???Imi mai aproba dosarul?? Ca ai mei sefi , din ce vad, au dat afara, de a ramas un sg angajat, si se indreapta vertiginos spre faliment, probabil ca la anu inchid firma. I-au zis colegei mele verde in fata, ca nu au bani sa ne plateasca toate cele taxe la stat!!! Stau cu morcovu acu ca poate raman fara CIC din cauza netrebnicilor de anjajatori! Bine..al meu a zis ca ii dam in judecata..dar stim cum functioneaza sistemul judiciar in romania, pana una alta eu raman fara concediu pe 2 ani, si fara amaratii aia de 600ron
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
pozici noi cu rechinas
camelia86 spune:
Neatza!!!
LA MULTI ANI Sabina Ioana bebe de mami Ancutza_Bro!
LA MULTI ANI Amalia Teodora bebe de mami Laurairina !
LA MULTI ANI Mihai bebe de mami Ali762000 !
CURAJ CRISTINICA!!!
Shtephy nu mai e mult si iti vei strange puiul in brate.
37+