Fulgusori (176)-Hai Cristinica! Hai SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 3
miany75 spune:
monis multumim de aprecieri si sper ca vestile sa fie bune..si pe mine ma termina faza cu vaccinurile..
apropo de spitale si sistem medical,sunt foarte multe aspecte care pot influenta experienta unei persoane ,unele sunt obiective altele subiective...din pacate,in sistemul medical romanesc se tine cont de unele aspecte care nu au nici o treaba cu profesionalismul..fiecare poate a trecut printr-o situatie de genul asta..
crlp spune:
va pup si eu dupa o absenta extrem de lunga
din pacate nu am avut net o lunga perioada de timp
vreau in primul rand sa felicit toate prospetele mamici si sa le urez bun venit pe lume tuturor bb-ilor, la multe luni, anisori sa fie mancaciosi, fara colici si cat mai cumintei.
de asemenea vreau sa urez nastere usoara burticilor ce se pregatesc sa-si aduca pe lume comorile
eu voi merge marti la eco de 37 sapt si atunci voi dicuta detaliile nasterii
oricum deja ma doare burtica, spatele, si zona pubiana dar sper ca bb sa mai stea putin ca inca nu e timpul sa vina pe lume
fetelor exista printre voi mamici care ati nascut la filantropia?
as avea rugamintea sa-MI DATI CATEVA DETALII legate de preturi, de obiceiuri, etc.
28+ cu ingerasul Matei
Lumi_Richard spune:
Cu intarziere,imi pare rau,dar vreau sa spun la multi ani sarbatoritilor nostri scumpi:
David Andrei,ginerica!
David
Iulian
Sa cresteti mari,sa fiti papaciosi si fara colici!
La multi ani,Lauradi! Refacere usoara,sa fii fericita alaturi de Raducu,Raluca si tati!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Dankutza bine ca ai zis de prenatal ca eu nu aveam nici un gand.
Iti doresc sa termini tot ce trebuie pana la nastere ...cu lucrurile pt bagaj eu de data aceasta le-am lasat in dulap la vedere ca data trecuta le bagam in geanta si le scoteam toata ziua.Ai timp sa le impachetezi inainte de plecare.
Cu durerile alea din pacate nu exista incurajari ,mie dupa ce am implinit 38 s mi s-a parut pe zi ce trece mai greu,au aparut mereu neplaceri si dureri noi.
Sa vii cu vesti bune de dupa paravan iar lupul mai lasa-l un pic acolo
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin
Lumi_Richard spune:
Si acum sa felicit sarbatoritii de astazi!
Mihai
Amalia
Sabina
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si papaciosi! Si sa nu mai plangeti noaptea!
Lumi_Richard spune:
Puiutul meu e cam `fierbinte`, in ultimul timp are temperatura intre 37,4 si 37,7. Pediatrele spun ca nu e motiv de ingrijorare, dr. de familie spune ca nu ar fi normal...eu ce sa mai cred?
miany75 spune:
Shtephy multumim de aprecieri ;zambetul a fost unul cuceritor...cel mai frumos de pana acum;legat de Debridat sper sa nu patim la fel ..momentan nu prea vad imbunatatiri ,mai vedem ce zice maine pediatra (mergem la bilant)..tu cum mai esti? cred ca incep sa apara emotiile...ce familie frumoasa veti fi! De cand ma stiu mi-am dorit 2 copii si uite ca abia am reusit sa fac unul..
Dankutza super tare faza cu "lupul"!!;iar cand te aud ca mai ai de facut enspe chestii ,imi aduc aminte de mine acu 2 luni ..asa gandeam si eu si am ramas cu multe nefacute..sper sa nu fie cazul tau....
Floricik,dymomo,dienutze multumim
Lumi_Richard spune:
Crlp,bine ai revenit! Sarcina usoara in continuare!