Care l-ati votat pe Iliescu in 2000?

Care l-ati votat pe Iliescu in 2000? | Autor: accept92

Link direct la acest mesaj



Pentru ca vad ca lupta impotriva comunismului e in floare si ca prea multi se grabesc sa puna etichete celor care il voteaza pe Geoana, in timp ce ei 'n-au mancat usturoi si nici gura nu le miroase'...va intreb, doar pe acestia din urma...cu cine ati votat in 2000?

Pentru improspatarea respiratiei memoriei va aduc aminte ca atunci au ajuns in turul II Iliescu si Vadim.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Haha, pai hai sa raspund eu.

Avem gradele de comparatie, care din pacate se aplica la greu in politica romaneasca. Facem ce facem si ne vedem pusi IAR in situatia de a alege intre: Rau, foarte rau, cel mai rau.

In 2000 am votat Iliescu pentru ca contracandidatului lui era Vadim, un nebun in libertate. Nu mai explic de ce nu am votat cu vadim..nu imi pierd timpul.

Numai si numai din cauza votului meu din 2000, nu imi poti cere fidelitate pentru psd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

n-am votat nimeni in turul 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

ladyJ, vad ca accept nu vrea fidelitate, vrea doar sa puna niste etichete de ipocrizie. Presupun ca de la ea situatiile sunt similare pana la confundare. Nu neg, asa s-o vedea de la ea, de la mine e altfel.

accept, sa stii ca in 2000 in turul al doilea l-au votat pe Iliescu 6.696.623 de alegatori (adica 66,83% din voturile valabil exprimate). Iar in 2004 protejatul acestuia a primit tot in turul II doar 4.881.520 de voturi (adica 48.77%). As face comparatie si cu Geoana in 2009, dar nu e corect, ca nu pot compara turul I cu turul al II-lea (ca io nu compar mere cu pere, cum faci tu cu alegerile din 2000 versus alegerile 2009). Sunt 1.8 milioane diferenta. Care o fi diferenta intre 2000 si 2009 inca nu stim, dar poti porni la drum cu intrebari specifice pentru astia aproape 2 milioane. Pentru ca daca intelegi de ce au votat altfel in 2004, poate reusesti sa extrapolezi si la 2009 (da' iti trebuie cercetare serioasa pentru asta, esantion, reprezentativitate...). Ca, asa, sa intrebi doar care a votat altfel, nu merita, aflam raspunsul intr-o saptamana si nu trebuie sa facem decat o banala scadere.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielag


ladyJ, vad ca accept nu vrea fidelitate, vrea doar sa puna niste etichete de ipocrizie. Presupun ca de la ea situatiile sunt similare pana la confundare.



Nu sunt similare deloc. Nu pentru mine. In 2000 nu am votat cu Iliescu, acum votez cu Geoana. Pentru mine Basescu este un nebun in libertate, insa un nebun care face pe seriosul - mult mai periculos decat Vadim care e cu totul altceva, el e un nebun autentic.

Dar ipocrizie din partea celor care s-au considerat atunci indreptatiti sa-l voteze pe Iliescu iar acum vin cu totul felul de sloganuri ieftine , este din plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

io, pe Iliescu!



www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

accept, sa inteleg ca ai votat Vadim? Ca io am votat impotriva lui Vadim in 2000. Si nea Ilici s-a lins pe bot, nu mai pupa un alt vot din partea mea.

Hai lamureste-ma ca tie ti se pare Vadim doar un nebun autentic si l-ai votat! (N.B.: Pentru functia de presedinte de tara, nu pentru nu-sh ce prezident de scara de bloc. Desi io nici presedinte de scara de bloc nu l-as fi votat!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu am votat cu Iliescu.
Motivele sunt la toata lumea la fel.
Am crezut ca sunt vreun patriot, facand un compromis, trecand peste principii.
Nu as mai face asa ceva niciodata. Nu imi este rusine ca am gresit, mi-ar fi mai rusine daca as repeta greseala. La vot se merge pentru ceva, pentru cineva, nu impotriva cuiva. Imi dau seama ca, inlaturandu-l pe WC Tudor, n-am facut nici o branza, nu mi-a fost mai bine, nu ne-am civilizat, n-a disparut coruptia...in fine, l-am votat pe Iliescu degeaba. Probabil ca cu alalalt ar fi fost mai rau, sau nu...nu vom sti niciodata.
Ii inteleg pe cei care nu-l vor pe basescu. Dar, eu nu mai votez in veci contra. De cele mai multe ori, alegerea e gresita.
Si, oricum, sa votez din nou partidul pe care-l detest de cand s-a infiintat, mi se pare de neiertat.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:


Rufus eu nu am vrut sa aduc pe cineva in situatia de a se justifica. Am vrut doar sa ne reamintim ca am mai avut de ales intre doua rele. Faptul ca aici intre noi ne facem unii pe altii in toate felurile (mai mult sau mai putin subtil sau ironic) este de inteles. Dar sa spui ca Doina Cornea nu are onoare (un exemplu), mi se pare a merge un pic prea departe. S-a aruncat cu noroi in niste oameni care chiar au suferit de pe urma comunismului pentru ca s-au impotrivit sistemului atat cat au putut si mai mult decat atat nici nu sunt implicati in politica (isi mai amintesc candidatii de ei in campanii, atata tot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Accept, stim deja (ai mai spus la alt subiect ca ai votat cu Vadim) ca faptul ca votezi cu Geoana e in cazul tau un progres serios. Eu am apreciat, pe cuvant.
Subiectul asta nu are sens, e o provocare absurda la care sper sa nu rapunda prea multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Accept, stim deja (ai mai spus la alt subiect ca ai votat cu Vadim) ca faptul ca votezi cu Geoana e in cazul tau un progres serios. Eu am apreciat, pe cuvant.
Subiectul asta nu are sens, e o provocare absurda la care sper sa nu rapunda prea multi.


1. Te rog sa citezi unde am spus ca am votat cu Vadim. Nu aveam cum sa spun asta.

2. In numele cui vorbesti? Observ dupa conjugarea verbului 'a sti' ca reprezinti opinia mai multor persoane.

Mergi la inceput