Il votez pe Basescu pentru ca...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mianna unde a fost Dinescu la ce emisiune? Poate dau de ceva pe net sa-mi fac idee.Politicienii ca politicienii, dar pe mine mai tare ma dezamagira astia de prin jurul lor. Dinescu e unul dintre ei. Hai mai sa te iei de sotia presedintelui sa o birfesti cum facem noi femeile, pai asta e dreptul nostru rezervat intre dame ca sa zic asa mai de rujatul doamnei geoana mai de o coafura, Dinescu trebuia sa-si vada de ale lui, ma rog, optiunile politice nu i le discut doar ca ma mira atita tot. Ce facu la timisoara iar nu l-a prins bine, dar in fine.. Si apoi aseara imi dadu KO-ul cu pozitia lui cu cohoanele rasfirate ca la bodega..mai ca tre sa zicem merci ca nu s-a si scarpinat intre ele. Pai geoana nu o fi avut mai multe exemplare din cartea aia cu maniere sa-i dea si lui una si inca una nevestii personale care cica zise in plin duel electoral printre dinti "p.... ma-si" fata de colegul de scaun cred ca la intrebarea astronomului, pe asta o auzii la telefon de la cineva de asta imi scapa amanuntele, ar fi chiar de groaza sa fie asa. dar cica filmata de aproape se putea citi perfect pe buze perla.Vikinga 36+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

in primul rand datorita prestatiei minunatului dinescu din aceasta seara uite-asa pofteste sufletelul meu de blonda, na

maminuta, te rog mult, transmite-i si lui dinescu personal, sa se poata mandri c-a reusit sa-i ofere (cel putin) un vot nehotarat lui basescu si consoleaza-l ca-s gustosi castravetii bulgaresti (n-am spus-o eu, el a batut moneda pe asta, dar nu pot spera decat sa-i savureze).

sa nu-ti imaginezi ca e mistocareala. nici macar dupa spectacolul de rasu-plansu' de-aseara nu consideram ca merita efortul. mitocaneala lui dinescu si hahaitul tamp al lui tanase m-au convins.

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Ce bine ca ai adus in discutie si acea emisiune de aseara cu Dinescu!Marele si destins poet al natiunii, cu limbaj vulgar, scarbos, gen "bai, cur, etc" , incerca sa convinga poporul cu cine sa voteze!Bleah!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Vikinga, pai unde decat la Realitatea Tv putea sa fie marele poet Dinescu!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

off-topic

Citat:
citat din mesajul lui mianna

in primul rand datorita prestatiei minunatului dinescu din aceasta seara uite-asa pofteste sufletelul meu de blonda, na

Daaa.. nimeri aseara intamplator pe postul cu pricina si pret de cateva minute ma uitai la susnumitul, da cu sonorul pe mute. Ce gesticulatie, ce patos, ora de aerobic era o nimica toata.. mai sa sara de pe scaun. Si ce mimica turbata. Dezgustator.

.. iar Tanase chiar ca privea tamp..

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Il votez pe Basescu pt ca facem parte din aceiasi specie,putin nebuni,deranjanti cu sigurantza,are tendintza de a inota contra curentului....etc.Chiar cred ca poate face ceva pt tara asta.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Apropo de Dinescu,FOARTE CORECT IL RADIOGRAFIA UN CUNOSCUT JURNALIST DIN TAGMA JURNALISTILOR DE VALOARE AI ROMANIEI LA VREMEA ASTA:
Nu mi-am imaginat ca poetul Mircea Dinescu, mort de mult, a lasat in urma o sosie care ar putea fi numita Poetul Portofel. Rareori am vazut un indragostit de bani mai tandru decat d. Dinescu. De la Gandul, cu care a colaborat un an, a plecat fara sa spuna o vorba redactiei, fara macar sa dea un telefon, mie sau altcuiva.S-a dus la bani mai multi.

Mai pastram o umbra de retinere nostalgica in legatura cu poetul Dinescu. De-acum, ea este stearsa cu totul de opera Poetului Portofel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Il votez pe Basescu pt. ca nu mai vreau sa fie terfelit epitetul de dizident de catre Dinescu, pt. ca nu mai vreau sa fie aburita d-na Cornea(?) incat sa voteze cu puii tortionarilor sai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 75IrDa spune:

pentru ca vedem din ce in ce mai clar (in justitie sau macar in presa) cine sunt, de 20 de ani incoace, criminalii si talharii acestei tari; in plus, simt ca acestia chiar vor plati pentru ca ne-au furat/distrus viitorul (si inca mai au curaj sa ameninte viitorul copiilor nostri)

IrDa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Inainte de turul I m-am hotarat sa-l votez pe Antonescu, desi persoana imi era relativ antipatica, cu gandul ca, obiectiv, tara nu mai poate suporta in continuare instabilitatea data de razboiul Basescu-Parlament+megatrusturile media. Evident ca de a doua zi am regretat...ca dupa ce am vazut marea pupare a pietei independentei de la Timisoara mi-a venit sa ...si ca dupa dezbaterea de joi, cand in spatele balbaielilor lui Geoana chicotea cu marlanul de Dinescu, m-am intrebat unde mi-a stat capul.
Dar nu despre Antonescu este vorba aici.
Intotdeauna l-am indragit pe Basescu, intotdeauna. Si m-am bucurat enorm cand a castigat zdrobitor referendumul de dupa suspendare. Un privilegiu de care nici macar Iliescu nu a beneficiat; o victorie imensa impotriva coruptei clase politice cu care Basescu mereu s-a luptat.
E urat, e mai mitocan, e conflictual, e dur...Dar e constant in opinii, sincer pana la a fi socant, tenace, luptator si puternic in spirit. E tot ce are nevoie poporul asta aiurit, ametit, sentimental, lenes si imprevizibil.
Scandaluri? Cu cine le are? Cu parlamentarii injurati de un neam intreg pt nesimtirea lor, cu marii mincinosi ai presei, cu jefuitorii adevarati ai statului, cu ipocritii si incompetentii. Si impotriva tuturor acestora e SINGUR!
Ca sa punem capat dezbinarilor, scandalurilor si instabilitatii, solutia NU e sa-l dam jos pe Basescu! Solutia e sa-l votam, sa ramanem alaturi de el ca sa nu mai fie singur in lupta cu caracatitele monstruoase ale Romaniei-atat relicvele trecutului cat si cele post-revolutionare!
Inainte de a nu pune stampila pe Basescu de teama scandalurilor mai ganditi-va timp de o secunda cine le provoaca, cine le intretine...Oare el? Sau el e SINGURUL care inca rezista Mafiei?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Inainte de turul I m-am hotarat sa-l votez pe Antonescu, desi persoana imi era relativ antipatica, cu gandul ca, obiectiv, tara nu mai poate suporta in continuare instabilitatea data de razboiul Basescu-Parlament+megatrusturile media. Evident ca de a doua zi am regretat...ca dupa ce am vazut marea pupare a pietei independentei de la Timisoara mi-a venit sa ...si ca dupa dezbaterea de joi, cand in spatele balbaielilor lui Geoana chicotea cu marlanul de Dinescu, m-am intrebat unde mi-a stat capul.
Dar nu despre Antonescu este vorba aici.
Intotdeauna l-am indragit pe Basescu, intotdeauna. Si m-am bucurat enorm cand a castigat zdrobitor referendumul de dupa suspendare. Un privilegiu de care nici macar Iliescu nu a beneficiat; o victorie imensa impotriva coruptei clase politice cu care Basescu mereu s-a luptat.
E urat, e mai mitocan, e conflictual, e dur...Dar e constant in opinii, sincer pana la a fi socant, tenace, luptator si puternic in spirit. E tot ce are nevoie poporul asta aiurit, ametit, sentimental, lenes si imprevizibil.
Scandaluri? Cu cine le are? Cu parlamentarii injurati de un neam intreg pt nesimtirea lor, cu marii mincinosi ai presei, cu jefuitorii adevarati ai statului, cu ipocritii si incompetentii. Si impotriva tuturor acestora e SINGUR!
Ca sa punem capat dezbinarilor, scandalurilor si instabilitatii, solutia NU e sa-l dam jos pe Basescu! Solutia e sa-l votam, sa ramanem alaturi de el ca sa nu mai fie singur in lupta cu caracatitele monstruoase ale Romaniei-atat relicvele trecutului cat si cele post-revolutionare!
Inainte de a nu pune stampila pe Basescu de teama scandalurilor mai ganditi-va timp de o secunda cine le provoaca, cine le intretine...Oare el? Sau el e SINGURUL care inca rezista Mafiei?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Naty,bravo,ai scris pe sufletul meu...asta-i adevarul pe care ar trebui sa-l vada toata tara!

Mergi la inceput