Il votez pe Basescu pentru ca...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gioto

Cat a comunicat Geoana comparativ cu Basescu ?

Pai Geoana ce3 sa comunice daca nu avea ce????

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui lordul

Pentru ca e consecvent ! Si pentru ce a spus xenocid...e fundamental sa ai libertate de exprimare!
Pentru ca Geoana a fost prea mic la Revolutie ca sa isi mai aduca aminte ce s-a inatamplat atunci cum sa ii ceri sa mai si inteleaga evenimentele...Domnule Geoana atunci au murit oameni, tineri mai tineri decat dumneavoastra atunci, ca sa poti sa ajugi tu cu clica ta la o dezbatere televizata!

Lordule ca bine ai zis-o.
Astia ne iau chiar asa de fraieri, de spalati pe creier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

E cu mult mai simplu decat pare.

Il votez pe Basescu pentru ca il pot injura neintrerupt 5 ani de zile fara teama. Pentru ca totul se termina odata cu el. N'are nici masti lipite nici fire atasate. Pentru ca singurul care'i poate controla si pune la respect e unul dintre ei.

Invingem impreuna Romania bunului simt

Ca bine zici.

In plus eu il votez pe Basescu pentru ca Romania nu are nevoie de un prostovan. Ar fi o premiera nedorita. A avut parte de toate categoriile si caracterele, inclusiv de dictatori, dar nici unul dintre conducatorii de pana acum nu a fost un tampit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Ca sa intelegeti de ce am cerut seriozitate,am sa divulg intentia mea.Toate aceste raspunsuri,si de aici si de dincolo vor parveni PERSONAL celor doi,indiferent de rezultatul de duminica.Am aceasta posibilitate.
Vreau sa va ofer satisfactia unor explicatii sau multumiri "direct de la votat" la un moment dat.
De aceea va si rugam pe voi toti sa postati foarte corect si la obiect opinia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Pentru ca nu vreau ca sacrificiul tinerilor morti pentru libertate sa fie zadarnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

...Si pentru ca nu vreau ca Iliescu sa obtina al patrulea mandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Citat:
citat din mesajul lui cortexia

...Si pentru ca nu vreau ca Iliescu sa obtina al patrulea mandat....

...si stabilind astfel un nou record la 80 de ani + si suflandu-i sansa ucenicului sau "anticomunist" ( care dupa Revolutie a continuat politica pcr ( http://ro.wikipedia.org/wiki/Basescu ) cu politica fsn-ului , chiar de pe vremea cand era doar Ministrul Transporturilor , prin iunie '91 parca ... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui serenity
chiar de pe vremea cand era doar Ministrul Transporturilor , prin iunie '91 parca ...

Parca ... prin iunie '91 nu fuse niciun eveniment mai deosebit prin tara. Sau stii tu ce nu stie o tara-ntreaga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Il votez pe Basescu pt. ca nu mai vreau sa-mi fie cenzurata informatia pe televiziunile nationale!
Nu mai vreau ca TVR1 si 2 sa dea ceeace dispune o anumita "coalitie de interese personale"!
Nu mai vreau o campanie pt. Prezidentiale care sa fie furnizata de altcineva decat televiziunile pe care sunt OBLIGATA sa le platesc lunar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

in primul rand datorita prestatiei minunatului dinescu din aceasta seara uite-asa pofteste sufletelul meu de blonda, na

maminuta, te rog mult, transmite-i si lui dinescu personal, sa se poata mandri c-a reusit sa-i ofere (cel putin) un vot nehotarat lui basescu si consoleaza-l ca-s gustosi castravetii bulgaresti (n-am spus-o eu, el a batut moneda pe asta, dar nu pot spera decat sa-i savureze).

sa nu-ti imaginezi ca e mistocareala. nici macar dupa spectacolul de rasu-plansu' de-aseara nu consideram ca merita efortul. mitocaneala lui dinescu si hahaitul tamp al lui tanase m-au convins.

Mergi la inceput