Il votez pe Geoana pentru ca......

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Trag concluzia ca la acest subiect e greu sa se inteleaga mesajul postarii initiale.ARGUMENTAREA OPTIUNII SI ATIT.
Imi este jena sa mai fac apel la acelasi lucru:seriozitate in postarea unui raspuns la acest subiect.
Se pare ca e greu sa iti motivezi o optiune si atit.Polemica este parte din unele tipologii umane.

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

maminuta, de ce te superi, ai impuscat doi iepuri deodata - ai aflat si de ce il voteaza unii pe Basescu, exact la topicul asta.

pana acum, singurele defecte ale lui Geoana ar fi trecutul securisto-comunist si inhaitarea cu feseneul. scuze, dar io fesenisti le zic tuturor, indiferent in ce cioburi partinice s-au spart, ca tot aia e.
defectele lui Basescu sunt mai multe, nu le mai insir.

daca ar fi sa votez (si nu votez, doar raspund apelului maminutei), as vota cu Geoana contra lui Basescu, chiar daca dupa aia mi-as trage un glont in mana cu stampila, de ciuda ca vin si puradeii lui ilici dupa geoana la guvernare. dar pana acum i-am avut pe puradeii lui basescu, puradelul lui ilici, asa ca, iarasi, tot aia e.
motivul pro-Geoana este unul absolut subiectiv: i-am cunoscut personal pe amandoi, in situatii absolut speciale si cam extreme (politic vorbind), iar Geoana a fost un om si-un domn, pe langa Base care a fost si a ramas un odios. si cum experienta nu se imprumuta, bineinteles ca nu pot convinge pe nimeni cu argumentul asta.

dar daca Basescu a jucat rolul calului troian ca sa ajunga la putere si, cand a ajuns, a omorat calul si-a dat foc la miriste (aka romania), atunci tot pe argumentul asta, singur, si Geoana ar trebui sa primeasca o sansa. poate ca si el e tot frun cal troian care darama sistemul fesenist din interior, ca gorbaciov, cine mai stie? pe Basescu nu l-am crezut niciodata in stare de misiunea asta, e un oportunist mediocru si mitocan. pe Geoana il cred, pentru ca eu cred in comunicarea non-violenta, sunt mama AP, si vreau ca Romania sa invete odata pentru totdeauna sa traiasca civilizat din convingere, nu prin forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Candy
- Mie chiar mi-a placut Geoana in dezbaterea de ieri. Am descoperit un om echilibrat, serios, cu o viziune politica chiar coerenta si -surprinzator - cu simtul umorului.
- Ascultandu-l, mi-am dat seama insa ca este in partidul gresit: el nu este social-democrat, este un democrat autentic, de tip american.

Asta este evident de multa vreme. Dar se va rezolva curand: dupa ce va fi inlaturat in aceasta iarna de la sefia partidului, fiind gasit singurul vinovat pentru pierderea prtezidentialelor, se va alatura echipei democrate, de tip american.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

fac parte din grupul celor care au un raspuns la aceasta intrebare: asa cum am exemplificat in urma cu cateva pagini, il votez pe Geoana pentru motivele aratate acolo. Eu nu am intrat deloc la toicul :de ce... Basescu...?" pentru ca, nu votez cu el. Dar, citind ce e pe aici constat ca deobicei, problema "noastra" este ce fac ceilalti nu ce facem noi. Daca cititi in urma toate aceste pagini se vorbeste mai mult de ce nu il votam pe Geoana decat despre intrebarea concreta din subiect. Parca am fi la tv. Da, eu in votez si il votez in continuare chiar daca aseara mi s-a parut lamentabil (defapt amandoi au fost la fel). l-asi fi votat in continuare chiar daca se tavalea pe jos in convulsii calcat in picioare de Basescu. Nu am personal nimic cu nici unul. si asa cum am mai scris votez personajul si nu persoana. Am auzit explicatii de genul "e prezentabil, e inteligent, etc" Astea sunt pareri subiective si le respect. Toti votam subiectiv. De ce ne suparam atat pe cei care nu sunt de caord cu asta? De ce atatea injurii? Eu nu mi-asi permite sa-l fac pe Basescu prostanac, imbecil etc, etc. Asta am citit despre Geoana aici. Oare suntem in masura sa facem astfel de afirmatii?
de ce, cele care nu sunt deacord cu aceasta optiune nu scriu acolo unde exista subiectul preferat? de ce ne place sa dam cu noroi?

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu il votez pe Geoana pentru ca votez anti Basescu.
Am un singur regret, ca am de ales intre ei doi.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrruzza

Si totusi,

De ce-l votati pe Geoana fetelor?!
Eu chiar sunt de buna credinta si vreau sa inteleg!

... Ca sa nu iasa Basescu presedinte pentru alti 5 ani? ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:

nu sirimie, nu dupa 6 pagini pun eu intrebarea, ci dupa ce candidat am vazut in seara asta!
Nu ca in cele 6 pagini as fi citit ceva concret, nuu...

Am remarcat ca foarte, foarte multi sustin ca pāna la dezbaterea de aseara au fost neutri si impartiali, ca tot romānu' ...

... daaaaaaar, DUPAdezbatere, domne, a fost ca o epifanie, o revelatie, ceva, si brusc li s-a luat valul de pe ochi, domne!!... si de unde cāntareau ei toate cele cu ratiune si detasare, acum au decis!! Base da, Geoana nu!!

please :) be merciful :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:

nu sirimie, nu dupa 6 pagini pun eu intrebarea, ci dupa ce candidat am vazut in seara asta!

Am remarcat ca foarte, foarte multi sustin ca pāna la dezbaterea de aseara au fost neutri si impartiali, ca tot romānu' ...

... daaaaaaar, DUPAdezbatere, domne, a fost ca o epifanie, o revelatie, ceva, si brusc li s-a luat valul de pe ochi, domne!!... si de unde cāntareau ei toate cele cu ratiune si detasare, acum au decis!! Base da, Geoana nu!!

please :) be merciful :)

Pana la dezbatere eu n-am votat niciodata PSD.
Eu votez basescu, nu votez anti Geoana!
Am votat in 2004 Basescu, nu anti Nastase.

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Ca sa intelegeti de ce am cerut seriozitate,am sa divulg intentia mea.Toate aceste raspunsuri,si de aici si de dincolo vor parveni PERSONAL celor doi,indiferent de rezultatul de duminica.Am aceasta posibilitate.
Vreau sa va ofer satisfactia unor explicatii sau multumiri "direct de la votat" la un moment dat.
De aceea va si rugam pe voi toti sa postati foarte corect si la obiect opinia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:

Am remarcat ca foarte, foarte multi sustin ca pāna la dezbaterea de aseara au fost neutri si impartiali, ca tot romānu' ...... daaaaaaar, DUPAdezbatere, domne, a fost ca o epifanie, o revelatie, ceva, si brusc li s-a luat valul de pe ochi, domne!!... si de unde cāntareau ei toate cele cu ratiune si detasare, acum au decis!! Base da, Geoana nu!! please :) be merciful :)
Pana la dezbatere eu n-am votat niciodata PSD.
Eu votez basescu, nu votez anti Geoana!
Am votat in 2004 Basescu, nu anti Nastase.

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
foarte bine, altii au optiuni diferite, consoleaza-te............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Ca sa intelegeti de ce am cerut seriozitate,am sa divulg intentia mea.Toate aceste raspunsuri,si de aici si de dincolo vor parveni PERSONAL celor doi,indiferent de rezultatul de duminica.Am aceasta posibilitate.
Vreau sa va ofer satisfactia unor explicatii sau multumiri "direct de la votat" la un moment dat.
De aceea va si rugam pe voi toti sa postati foarte corect si la obiect opinia.

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

pai nu inteleg de ce nu il aduci aici direct in piele si oase.
yo pe geaoana il vreau

Mergi la inceput