Il votez pe Geoana pentru ca......

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Laura,apreciez sublinierea cu rosu,insa te asigur ca nu am probleme cu ochii .
In opinia mea si am tot dreptul sa o exprim,calitatea de moderator al unui site despre copii nu prea este compatibila cu o astfel de remarca ( fie si de ordin estetic) la adresa unor copii( mai mici sau mai mari).Atit.
Nu am sarit pe tine sa reactionezi astfel.Am exprimat o opinie.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Probabil in calitatea mea de moderator ar trebui sa nu am absolut nici o parere personala, sa nu scriu absolut nimic pe forum si atunci ar fi mult mai bine, nu?

Tot nu am inteles ce legatura are parerea mea despre fatza unui om cu calitatea de moderator.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citeam acum revista presei,si mi s-a parut foarte obiectiv CTPOPESCU care radiografiaza starea de fapt de azi la noi:

Mircea Geoana,nefiind inteligent, īsi permite si luxul de a nu fi onest. Vorbind īn termeni sportivi, el ar fi trebuit sa fie constient, īn momentul exit-poll, ca "victoria" i se datoreaza prea putin lui īnsusi. Daca ar fi sa-i numaram pe romānii care l-au votat pe Geoana pentru Geoana, nu aduna nici 30%, cāt a luat īn primul tur - a fost votat pentru PSD, pentru Crin Antonescu, īn speranta pomenilor de la stat si, nu īn ultimul rānd, pentru ca celalalt candidat era Traian Basescu. O minima constiinta ar fi trebuit sa-l opreasca de la topaiala,īmbratisari, māini fluturate pe sus si prezentari de cravate chiar si daca ar fi cāstigat īn mod real. Asta nu tine de politicatine de structura umana.

Acum, dl. Geoana iese si spune ca PD-L a furat alegerile. Nu stiu pe ce se bazeaza dar, daca e asa, mai mult ca sigur n-a furat mai mult decāt PSD. si hai sa ne imaginam ca ar decide Curtea Constitutionala repetarea alegerilor: atunci, prezenta la vot ar sari de 60%, iar Basescu ar cāstiga la o diferenta de 10 procente.

Declaratia lui Traian Basescu facuta incorect, cu 4 minute īnainte de īnchiderea urnelor, deschide perspectiva clara unui mandat identic cu primul. Aceeasi postura agresiva, resentimentara, cu acuze si insulte. Daca s-ar fi marginit la a spune: "Am īnvins, haideti sa asteptam cifrele oficiale si o sa vedeti ca-i asa", era īn regula.Adaugānd si zicerea tip C.V. Tudor "mitraliati" luni noaptea: "Un fleac, i-am ciuruit!" - pe cine, pe romānii care nu l-au votat pe el? - avem, īntr-adevar, "za seim piccear" ca īn 2004, cum zice "noul" presedinte. 5 ani am sperat ca dl. Basescu va īnvata sa fie presedinte. Nu mai am putere sa sper si pentru urmatorii 5.

Este posibil ca Mircea Geoana si Crin Antonescu sa piarda presedintia partidelor lor si sa fie trasi pe linie moarta sau chiar īn afara politicii īn urma acestei īnfrāngeri. Īn cazul d-lui Geoana,o asemenea soarta ar fi binemeritata - ar putea sa se duca sa se relaxeze īn exit pool, piscina unde dl. Vāntu īsi īneaca vechii prieteni.

Frāngerea traiectoriei politice a lui Crin Antonescu, victima a inevitabilei combinatorici postalegeri, ar fi īnsa dupa parerea mea, o pierdere majora nu numai pentru PNL, dar si pentru politica romāneasca.Inteligent, ferm, īnzestrat cu o tarie de caracter iesit din comun, el a fost adevaratul adversar al lui Traian Basescu. Dupa prestatia fatala a lui Geoana īn ultima īntālnire televizata,īn loc sa se puna la adapost, cum se face de obicei īn politica noastra,Crin Antonescu a iesit sa sustina cauza pāna la capat mai curajos decāt pesedintii lui Geoana.L-a zdruncinat serios pe Traian Basescu cānd a fost fata īn fata cu el. Antonescu reprezinta tipul de politician "generatia urmatoare", care nu are legaturi nici cu Partidul Comunist, nici cu Securitatea. Crin Antonescu este speranta ca aceste alegeri prezidentiale au fost ultimele īn care s-au īnfruntat candidatul PCR cu candidatul Securitatii.

Asa ca īi sfatuiesc pe votantii anti-Basescu batuti de gāndul emigrarii sa mai chibzuiasca īnainte de a o face. Nu de alta, dar aproape toti cei care au plecat īnaintea lor au ajuns sa-l voteze pe Basescu.

http://www.gandul.info/opinii/iz-za-seim-piccear-5161781

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu e deloc imposibil ca la urmatoarele alegeri sa apara generatii noi ca si candidati. E destul de clar ca roata se invarte si in Romania.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Pentru cafeau de dimineata
Academia Catavencu a facut in redactie un concurs"Cine seamana cel mai bine cu Geoana"
http://catavencu.ro/cine_semanam_cel_mai_bine_cu_geoana-11608.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Nu e deloc imposibil ca la urmatoarele alegeri sa apara generatii noi ca si candidati. E destul de clar ca roata se invarte si in Romania.

Marius,ar cam fi cazul sa se faca si la noi o "schimbare la fata" a intregii clase politice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Citat:
citat din mesajul lui marius

Marius,ar cam fi cazul sa se faca si la noi o "schimbare la fata" a intregii clase politice.

Schimbarea se va face, natural, in timp, insa, conform legilor selectiei naturale, ea va conserva "pattern"-ul de politician care astazi are succes.
Va cistiga teren exclusiv "tiparul" considerat dovedit cistigator. Iar tipul de politician care astazi este aruncat la cos, va iesi din scena.
Vom avea alti politicieni, dar vor fi croiti dupa chipul si asemanarea lui Basescu. Sau Udrea, Blaga, Videanu, EBA etc. Cei care culeg astazi laurii si aplauzele.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Vom avea alti politicieni, dar vor fi croiti dupa chipul si asemanarea lui Basescu. Sau Udrea, Blaga, Videanu, EBA etc. Cei care culeg astazi laurii si aplauzele.

Sau Olgutza, Ponta, Oprisan, Marean etc. Cei care au cules alaltaieri seara laurii si aplauzele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ultima data cand l-am vazut pe politicianul aproape perfect, radea cu pofta si strivea vecinul de scaun, ca sa nu piarda ceva din ce-i spune analistul perfect (nu se puteau intalni la jumatea drumului, fiindca analistul perfect sedea tolanit in scaun, cu palmele impreunate la ceafa).
In acest timp, adversarul sau politic debita, desigur, dementzenii vorbea.

Ultima data cand am vazut-o pe EBA, sedea cuminte in scaun, tinandu-se de mana cu sora ei.
Avea si ea de comentat, dar o facea discret, soptind la urechea sora-sii.

A, penultima data cand l-am vazut pe politicianul nedreptatit, zicea ceva fain rau de Geoana si ne mana spre cabinele de vot, atentionandu-ne sa ne cercetam tinuta inainte de a iesi din casa si sa nu cumva sa ne uitam acasa bascutza si inelusul de la cravata.

Iar antepenultima data, nici nu mai stiu, parca ii zicea ceva naspa rau lui Geoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Schimbarea se va face, natural, in timp, insa, conform legilor selectiei naturale, ea va conserva "pattern"-ul de politician care astazi are succes.

Pfiu ce tragedie! Extinctia ocupantilor nisei scatofage: Crin, Orban, Ghise si Morega.

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput