Il votez pe Geoana pentru ca......
Raspunsuri - Pagina 16
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Pfiu ce tragedie! Ciuruim impreuna Romania bunului simt |
Am zis eu ca-i o tragedie?
Eu facusem o constatare logica.
Crin e out.
Clasa politica de miine va fi alcatuita majoritar din persoane discrete ca EBA, si din categoria celor ce acced si se mentin la putere prin intrigi, populism, ideologii de imprumut si sisteme de valori schimbate ca sosetele, tehnici securiste, etc.
E cum vreti voi. Puteti sa va bucurati, asadar.
Triunghiul portocaliu *
Julie spune:
E cum vreti voi. Puteti sa va bucurati, asadar. |
Pai noi ne bucuram de ieri dimineata deja
Julie
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana E cum vreti voi. Puteti sa va bucurati, asadar. |
Ne stim de atata timp. Nu te poti bucura un pic pentru bucuria noastra?
Invingem impreuna Romania bunului simt
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Ne stim de atata timp. Nu te poti bucura un pic pentru bucuria noastra? Invingem. www.youtube.com/watch?v=VXEd9oKYxZg" target="_blank">impreuna. Romania bunului simt |
Am sa incerc, de dragul vostru, cum sa nu.
Cam 5 minute, asa.
De preferat azi, ca nici pe voi nu va va mai tine mult.
Fa-mi o lista explicita, cu liniuta de la capat, sa stiu exact pentru ce sa ma bucur. Sa nu carecumva sa scap fr'un motiv.
Triunghiul portocaliu *
maminuta spune:
citat din mesajul lui iileana Clasa politica de miine va fi alcatuita majoritar din persoane discrete ca EBA, si din categoria celor ce acced si se mentin la putere prin intrigi, populism, ideologii de imprumut si sisteme de valori schimbate ca sosetele, tehnici securiste, etc. |
Ileana,de ce crezi tu ca din tinerii nostri nu s-ar gasi si citiva care sa faca cinste in calitate de oameni politici?Va trebui ca si tara asta sa o ia odata si odata in directia buna.
iileana spune:
citat din mesajul lui maminuta Ileana, de ce crezi tu ca din tinerii nostri nu s-ar gasi si citiva care sa faca cinste in calitate de oameni politici? |
Pentru ca aia sint, precum s-a vazut, rejectati de popor. Nu "prind" la mase. Ca urmare, nu vor mai fi promovati de partide.
Vom avea politicienii pe care-i meritam.
P.S. Desigur, depinde mult si de ce intelegem fiecare dintre noi prin "tineri care sa faca cinste in calitate de oameni politici".
Unora le convine EBA, ca tot veni vorba. Mie nu. Mi se pare ca se consuma inutil bani de la buget ca sa-mi apere ea interesele facind umbra pamintului in PE. De gustibus.
Triunghiul portocaliu *
maminuta spune:
Ca tot veni vorba,nu cunosc persoana EBA,insa nici in viziunea mea la ce am vazut public nu este tipul de politician roman tinar demn de promovat.
denizel spune:
citat din mesajul lui iileana
Pentru ca aia sint, precum s-a vazut, rejectati de popor. Nu "prind" la mase. Ca urmare, nu vor mai fi promovati de partide. Vom avea politicienii pe care-i meritam. P.S. Desigur, depinde mult si de ce intelegem fiecare dintre noi prin "tineri care sa faca cinste in calitate de oameni politici". Unora le convine EBA, ca tot veni vorba. Mie nu. Mi se pare ca se consuma inutil bani de la buget ca sa-mi apere ea interesele facind umbra pamintului in PE. De gustibus. Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Desigur, masele sunt prea stupide si/sau lipsite de imaginatie, ca sa poata intui bunul simt ascuns cu atata delicatete.
Maselor nu le plac subtilii si modestii .
Bile in poseta sau doar mi s-a parut? Eu raman la ruj si oglinda. De gustibus.
b.nica spune:
citat din mesajul lui iileana
Am zis eu ca-i o tragedie? Eu facusem o constatare logica. Crin e out. Clasa politica de miine va fi alcatuita majoritar din persoane discrete ca EBA, si din categoria celor ce acced si se mentin la putere prin intrigi, populism, ideologii de imprumut si sisteme de valori schimbate ca sosetele, tehnici securiste, etc. E cum vreti voi. Puteti sa va bucurati, asadar. Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Ileana incearca sa te detasezi emotional.
Eu am crezut ca pe Crin l-ati idolatrizat din ratiuni de partid,niciun moment nu am crezut ca tu sau alti PNL-isti nu ati apreciat corect care ii sunt limitele!
Crin este terminat politic si asta,sa fie clar,numai din vina lui:a ascultat de adevaratii sefi, crezand ca mergand pe indicatiile lor va invinge.
Nu a tinut cont de ideologia partidului,nu a tinut cont de sacrificiile facute de acei membrii marcanti care l-au sustinut,nu a tinut cont decat de SPONSORI!
Guestus spune:
Unul zice de madam basescu...altul de domnul remes...si a mai trecut 1 zi la munca...nu? ...vai vai..ce bine ca-mi impun punctul de vedere si cit de documentat sint.