Il votez pe Geoana pentru ca......
Raspunsuri - Pagina 13
misha71 spune:
Hristos a inviat Irina! Si sper sa fie si el in tagma noastra, a derbedeilor, nu de alta, dar Hristos imseamna ADEVARUL!
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina.c. PSD-ul oricum a fost la guvernare pana nu de mult, Baselu a jucat hora unirii cu ei- sau ai uitat? hai sa nu mai fim asa melodramatici- Geoana, Basescu- tot pe-acolo.Eu l-am preferat de data asta pe Geoana, m-am lamurit ce a facut Basescu cu votul meu de acum 5 ani, asa ca altul la rand |
Dincolo de faptul ca despre alianta de guvernare (nu de campanie electorala la scena deschisa, cum a facut PNL!) PSD-PDL se poate discuta nuantat, eu te intreb: daca tu comiti o crima si esti judecata, te disculpi invocand faptul ca si altii inaintea ta au comis crime?
In rest, sa-mi spui nu peste 5, ci peste UN an ce a facut Geoana cu votul tau!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Dincolo de faptul ca despre alianta de guvernare (nu de campanie electorala la scena deschisa, cum a facut PNL!) PSD-PDL se poate discuta nuantat, eu te intreb: daca tu comiti o crima si esti judecata, te disculpi invocand faptul ca si altii inaintea ta au comis crime? In rest, sa-mi spui nu peste 5, ci peste UN an ce a facut Geoana cu votul tau!Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Bee spune:
Nu stiti voi cati l-au votat pe Geoana si nu se apuca sa-si sustina parerile peste tot, fiindca stiu ca e o optiune riscanta! Insa vad ca sustinatorii actualului presedinte fac ce face si el: tipa sus si tare pe toate canalele posibile. Si l-am votat pe GEoana si eu si toti cunoscutii mei care n-au votat NICIODATA PSD pana acum. Asa ca nu ma mir ca nu castiga Basescu. SI ma simt jignita cand mi se spune ca nu mai judec, nu-mi mai aduc aminte, sau am trait bine pe vremea impuscatului. M-am plictisit si saturat de intoleranta si idei fixe.
http://www.dropshots.com/dochia
mianna spune:
stai linistita, aceleasi epitete vin si din directia cealalta. doar ca in celalalt caz se contesta doar memoria de scurta durata, si nu se accepta ideea ca unii chiar au trait bine in ultimii 5 ani, si-si doresc cand le-o fi mai rau sa le fie ca acum, fara a fi dispusi sa riste sa vada daca se poate sau nu si mai rau.
ariel_7000 spune:
uite aici epitetele care-mi vin mie la gura acum :
http://www.trilulilu.ro/artistu/11a85ceacaa7fd
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
vanessa ionescu spune:
mianna, acum nu mai are rost o analiza a situatiei. iar daca mai gresesc cu literele imi cer scuze dar leptopul meu e la comun cu fi-miu cel mic, care mananca biscuiti in timp ce se joaca asa ca, am multe litere blocate sau care dau erori..... uneori dupa postari vad dar si sa sterg e greu, pentru ca si tasta aia e blocata
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
andrruzza spune:
Deci iata motivele pentru care sa votam Mircea Geoana :
1. Fiindca este un om cult care asculta de un om cu 4 clase primare ca Marean Vanghele.
2. Fiindca este un om diplomat care nu ne spune de ce s-a dus in secret la Moscova
3. Fiindca e un lider sarac si cinstit care e sustinut cu sume fabuloase de toti miliardarii si imbogatitii "dupa revolutie" ai Romaniei
4. Fiindca se mandreste cu colegul sau Adrian Nastase dar nu si cu ouale sale nici cu Matusa Tamara.
5..Fiindca e un om vertical si neifluentabil care ne-a declarat textual ca se consulta cu oameni cu vechime de 60 de ani in politica (retineti politica Romaniei anilor 50 ) la modul : "CE CREDETI CA TREBUIE SA FACEM DOMNU ILIESCU? "
6. Fiindca e frumos (sorry ..aici nu am gasit completare, gusturile nu se discuta...)
7. Fiindca nu bea, nu fumeaza si e familist convins exact cum era si Adolf Hitler
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
irina.c. spune:
Andruzza, iti place sau nu Geoana a fost votat de cel putin jumatate din alegatori. Zic cel putin fiindca sunt sigura ca marinarul a fraudat alegerile.............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog
Laura25 spune:
Off-topic si total nerelevant, dar am observat aseara in imaginile de la tv: Copiii lui Gioana sunt mai frumosi decat copiii lui Basescu.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me