Il votez pe Geoana pentru ca......
Raspunsuri - Pagina 12
75IrDa spune:
Ma ingrozeste lipsa cvasitotala a argumentelor pentru care unii dintre noi acceptam sa sustinem un candidat sau altul.
Sicer ma asteptam sa gasesc idei/ referiri la proiecte reale pentru tineri (nu abureli cu 25.000 eur) pentru viitorul copiilor nostri (nu alocatii mai mari, ci un sistem de invatamant si sanitar mai performant) pentru incurajarea initiativei private (nu scutirea de la plata ratelor la banca si alte ineptii).
Dar e cam tarziu pentru toate acestea acum; poate la urmatorul scrutin (Parlament-light) va fi altfel
IrDa
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clau2toma Mai fratilor ati observat ca toti cei care voteaza sau tin cu Geoana sau Antonescu sunt mai civilizati si mai diplomati decat cei care voteaza cu Basescu?Oare ce sa insemne asta? Oare cine se aseamana se aduna? In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2 |
Nu, mai soro, pe bune ca zau nu observasem. Dar acum ca-mi daschisesi tu ochii... macar nu mor proasta
gweno spune:
citat din mesajul lui clau2toma Mai fratilor ati observat ca toti cei care voteaza sau tin cu Geoana sau Antonescu sunt mai civilizati si mai diplomati decat cei care voteaza cu Basescu?Oare ce sa insemne asta? Oare cine se aseamana se aduna? In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2 |
No comment.....esti ultima care poate face acest fel de observatie foarte jignitoare pentru multi dintre membrii acestei comunitati
mianna spune:
citat din mesajul lui gweno No comment.....esti ultima care poate face acest fel de observatie foarte jignitoare pentru multi dintre membrii acestei comunitati |
chill out, impresiile dansei au cam tot atata legatura cu realitatea cat are neimplicarea lui iliescu in chemarea minerilor fericiti cei saraci... in fine
Alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Eu l-am intalnit la un dineu AmCham, unde, vazand ca nu il baga nimeni in seama, dupa 10 minute a plecat. Crispat tot . Mi-a facut o impresie excelenta . |
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Eu l-am intalnit la un dineu AmCham, unde, vazand ca nu il baga nimeni in seama, dupa 10 minute a plecat. Crispat tot . Mi-a facut o impresie excelenta . |
allinta
irina.c. spune:
hehe, se pare ca Geoana a castigatvorba lui Badea, sunt bucuroasa ca a pierdut Basescu, sunt trista ca a iesit Geoana ............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog
ariel_7000 spune:
irina, pai...daca e asa, le doresc algatorilor lui Pinochio sa aiba parte de linistea pe care au votat-o!...pot sa se bucure, sa scoata berea de la rece, noi ceilalti ne gandim cum am fost nenorociti de 51 si ceva la suta din "fratii" nostri. daca e asa, eu ma lipsesc de asa infratire, caci bunul meu simt refuza sa ma alature cu unii care ne considera necivilizati, golani, derbedei.
prefer sa traiesc undeva unde sa fiu apreciata, sa fiu tratata ca un om, nu ca o euglena verde! Dumnezeu m-a dotat cu creier ca sa-l folosesc, nu sa-l las sa dormiteze si sa aiba Geona&co grija de el...
Daca iese intr-adevar Geoana, sunt dezamagita de poporul meu si ii transmit ca-si merita soarta! si oricare dintre cei care l-au ales, va avea tupeul sa se planga de ceva in urmatorii 5 ani, atunci RUSINE! v-ati semnat condamnarea la .... liniste, la somn, la SOMNUL RATIUNII CARE NASTE MONSTRI.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
irina.c. spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 irina, pai...daca e asa, le doresc algatorilor lui Pinochio sa aiba parte de linistea pe care au votat-o!...pot sa se bucuri, sa scotiaberea de la rece, noi ceilalti ne gandim cum am fost nenorociti de 51 si ceva la suta din "fratii" nostri. daca e asa, eu ma lipsesc de asa infratire, caci bunul meu simt refuza sa ma alature cu unii care ne considera necivilizati, golani, derbedei. prefer sa traiesc undeva unde sa fiu apreciata, sa fiu tratata ca un om, nu ca o euglena verde! Dumnezeu m-a dotat cu creier ca sa-l folosesc, nu sa-l las sa dormiteze si sa aiba Geona&co grija de el... Daca iese intr-adevar Geoana, sunt dezamagita de poporul meu si ii transmit ca-si merita soarta! si oricare dintre cei care l-au ales, va avea tupeul sa se planga de ceva in urmatorii 5 ani, atunci RUSINE! v-ati semnat condamnarea la .... liniste, la somn, la SOMNUL RATIUNII CARE NASTE MONSTRI. mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
natynic spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 irina, pai...daca e asa, le doresc algatorilor lui Pinochio sa aiba parte de linistea pe care au votat-o!...pot sa se bucure, sa scoata berea de la rece, noi ceilalti ne gandim cum am fost nenorociti de 51 si ceva la suta din "fratii" nostri. daca e asa, eu ma lipsesc de asa infratire, caci bunul meu simt refuza sa ma alature cu unii care ne considera necivilizati, golani, derbedei. prefer sa traiesc undeva unde sa fiu apreciata, sa fiu tratata ca un om, nu ca o euglena verde! Dumnezeu m-a dotat cu creier ca sa-l folosesc, nu sa-l las sa dormiteze si sa aiba Geona&co grija de el... Daca iese intr-adevar Geoana, sunt dezamagita de poporul meu si ii transmit ca-si merita soarta! si oricare dintre cei care l-au ales, va avea tupeul sa se planga de ceva in urmatorii 5 ani, atunci RUSINE! v-ati semnat condamnarea la .... liniste, la somn, la SOMNUL RATIUNII CARE NASTE MONSTRI. |
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!