Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Oana, iau o pastila la 6 ore, deci 4/zi. La o ora dupa ele am pulsul 140 in repaus, plus o stare de sfarseala totala, sunt zombie.

Diana 29 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki multumesc
tu unde spuneai ca vrei sa pleci asa departe?

diana din cate am vazut gynipralul asta e un bronhodilatator, mie mi.au dat salbutamol care are cam acelasi efect, pt un astm alergic, il am si acum acasa sub forma de inhalador, dar am evitat sa.l folosesc in sarcina , dar stiu ca si mie chiar inainte de sarcina imi accelera pulsul, oricum daca e sa am nevoie il voi folosi pana la urma, ma refer la respiratie

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! Am reusit sa citesc tot din urma.

Freedelia, eu citesc cu interes tot ce scrii. Mi-a placut mult ce ai spus despre comunicare e un fel de positive guidance aplicat la cupluri. Mi-as dori sa am si eu tactul si rabdarea sa comunic mereu asa cu sotul.
Imi pare rau sa aud ca trebuie sa schimbati persoana care va ajuta in casa.

Oana multumim pentru contorizare voturilor. Mie mi-ar placea mult ceva gen zine si spiridusi, ma gindesc la creatiile Annei Geeddes si ii vad pe toti ca spiridusi ai florilor sau ai animalelor.

O seara placuta va doresc!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Diana, probabil doza a fost micuta si nu am avut reactii adverse. Eu nu mai iau si sper sa nu mai trebuiasca.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Ivan! Sa fii mereu sanatos si sa iti fie viata ca o poveste!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

burticile care suferiti de arsuri, puteti incerca si maalox sirop. la mine dicarbocalmul e frectie la picior de lemna, dar siropul asta chiar face minuni, instantaneu imi trec arsurile si ... ragaielile

toate burticile care mi-au admirat burtica si ... pisica, de fapt motanul

freedelia sa stii ca nu te ignoram, dar ce pot eu sa raspund unei mamici cu experienta ca tine sau asa cum zicea si denisa, citesc ce povestesti si nu pot spune decat WOW. sa treaca

briza felicitari pt rezultatele BUNEEEE!

kosir am vazut poze cu burtica, ce semeata este!

ina am facut ochii maaaari cand am citit ca plecati la schi, pfiu, mi-ai dat niste emotii

magdone te asteptam cu vesti bune de la dr, cat despre miscarile lui bebe, si eu azi l-am simtit asa de jos, dar stiu ca-i normal, ca si acolo jos este tot locul lui

diana eu zic ca faci curatenie dupa sarbatori asa ca stai cumintica! aspteptam lista cu bagajul pt spital.

roxana rusina sa imi fie, stau toata ziua cu ochii beliti pe forum si nu am vazut ca azi e ziua lui ivan . sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!! LA MULTI ANI, PUIULE!!!

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

cat despre numele odiseei, mi-e tare greu, imi place si iepurasi, si spiridusi cum zicea erina si fluturasi in aceeasi masura. dar daca ma gandesc ca prima data cand a miscat bebe a facut fal-fal, cred ca raman la fluturasi

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

seara buna fetele, nu prea am timp si va scriu de pe telef
Oana eu eram hotarata sa votez pt IEPURASI, poi am vazut SPIRIDUSIi de care vb Erina si parca nu mai stiu, dar pt ca noi avem DPN de Paste, inclin spre ``iepuras`

pe toate

DPN 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani fericiti si sanatosi Ivan!!! Sa ai parte de noroc si implinire!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, andra, erina

magda, si eu m.am plans mai demult ca misca jos, si burta nu e asa de ridicata, dar am vazut la spital alte burtici la fel de joase , altele mai ridicate asa ca e normal, iar de cateva zile misca si foarte jos dar si mai sus aproape de buric

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput