Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
nibi_niki spune:
Banuiesc ca dormiti toate la ora asta,numai eu nu
.
25+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
atb spune:
Meeei ce de discutii pe-aici... hmmmm... parca vad ca acusica se aprind spiritele... ca scanteia vad ca a fost lansata...
Eu votez pt. spiridusi, desi imi place si iepurasi, si fluturasi... insa fara "pretiosi", asta e de la sine inteles si oricum nu mai potriveste, la prunci mergea dar daca schimbam denumirea e mai bine sa fie mai scurt.
Roxana, LA MULTI ANI!!! lui Ivan, sa creasca mare si sanatos, sa aibe o viata plina de bucurii si impliniri alaturi de parintii si surioara lui!
Ioanact sa traiasca printesa nou venita pe lume iar mamicii refacere usoara!
Oana, filmuletul nu l-am vazut fiindca nu mi-a mers youtube-ul azi
, dar am vazut dulapiorul cu hainute, f frumos aranjat, cred ca acum daca stai acasa ai timp sa le bibilesti asa cum iti place tie. Eu habar n-aveam ca la Gine1 nu te lasa sa folosesti liftul, ce prostie! Eu nu am urcat mai mult de etajul 1.
Child, felicitari pt. rezultatele bune de la eco, vezi ca totul e bine? Vazut burtica frumoasa si rochitele elegante!
V-ati hotarat la nume?
Dianami, sa dea DD sa stea bebe cat mai mult in burtica!!!
Nibi_niki, cu calatoritul depinde mult de persoana, cum ti-a fost sarcina pana acum, daca ai avut probleme sau nu. Uite, eu, de exemplu, la prima sarcina am fost asa de sprintena si vioaie, n-am avut nici un fel de problema iar la 32s eu mergeam la mare, cu masina mica, tocmai din Cluj la Mamaia, facut in total 12 ore cu tot cu opriri, si n-am avut absolut nimic. Acuma, de avion nu stiu ce sa zic, insa sunt sigura ca nu are ce sa te afecteze, mai ales ca burticuta nu e inca f mare (si apropo, arati f bine!!!) si oricum nu calatoresti f mult. Eu zic ca poti merge linistita, dar totusi consulta-te si cu medicul.
Vazut si alte pozici cu burtici frumoase, Delia13, Erina, Linda, Andra
, sper ca n-am uitat pe nimeni! Daca da, scuzeee, neuronul meu doarme la ora asta...
Taaare as vrea sa vad poze cu Castelana si Vladimirescu, cred ca ele sunt printre singurele de pe-aici (vorbesc de fetele mai active) pe care inca doar incerc sa mi le imaginez cum arata. Ce ziceti fetelor?![]()
Am pus si eu poze noi pe picasa, in sfarsit am reusit sa ajung si eu la coafor sa-mi uniformizez cat de cat culoarea parului fiindca crescuse tare la radacini si arata cam ciudat in 2 nuante...![]()
Adriana
23+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
honeybaby spune:
Neata!
Bianka- frumoase hainutele lui bb, mai ales prima salopetica
. Sa le poarte sanatos.
Freedelia- si eu ma gandeam ca degeaba am pat mare si putem sa dormim toti in el , daca trebuie s-o schimb dupa fiecare supt. Tot va trebui sa ma ridic din pat si sa aprind lumina.
Ioana- eu eram ingrijrata. Asa e sanatoasa sa fie. Eu sper sa recupereze odata diferenta asta.
cred ca nu m-am uitat la toate pozele dar acum nu mai retin ce mai am de vazut.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Neata burticutelor!
Dau un bol cu cereale si lapte, un fresh de portocale sau o
dupa preferinte.
Trecand peste nervii unui mesaj kilometric pierdut reiau.
Anca bebe Eric are dulapiorul lui dar de dormit va dormi cu noi in camera pentru ca in luna in care am ramas gravi am luat in camera mica o o mobila tineret si nu o sa imi incapa patutul acolo. Asa ca atat cat va dormi in patut, il tinem la noi in dormitor, iar dupa ce mai creste il mutam in camera mica pe canapea.
Niki cred ca cel mai bine e sa te consulti cu medicul tau in privinta nasterii naturale sau cezariana.
Alina felicitari prieteni tale pentru bebelina grasuna.
Cristina tinem pumnii la Dopplerul special si sunt convinsa ca totul este bine cu bebelina ta.
Bianka wow ce lucrusoare frumoase.
Steluta e lampa de veghe?
Ioana felicitari pentru prima nastere asa rapida si pentru refacere. Sunt bune pentru noi, cele la prima sarcina, povestile voastre pline de curaj.
Ella al doilea/treilea meu nume e rabdare.
Glumesc.![]()
Spor la treburi si dupa ridicarea santierului sa aveti un cuibusor frumusel foc.
Adriana la Policlinica de pe Motilor amurcat fara lift ca acolo am fost dupa medical. La Gine1 au pus lift din ala smecheros ca in mall si se intra numai pe baza de cartela cu un medic langa tine.
Pupici multi la mamica sexoasa si frumoasa de mori. Esti o graviduta super super frumusica.
Saptamana viitoare marti sau miercuri o sa merg iar la Policlinica dupa medical, poate gasim un loc pe acolo sa ne intalnim, ce zici?
Denisa iar papi noaptea?![]()
Mno, merg si eu la partea a doua de somnic.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
buna dimineata mamici si Fluturasi(deocamdata),
Am servit deja cerealele Oanei, si cafeluta, asa ca pot sa incep o noua zi!
Oana, am vazut azi ca de fapt paturica e kaki si nu maro..
..vad ca incep sa fiu si discromata
Cat despre patutul in camera, e foarte comod..eu asa am facut cu Lucas, dar din pacate nu am mai avut taria sa-l mut pana pe la 1 an si 4 luni.
De data asta , voi aduce in dormitor patutul doar 1-2 luni pana ma refac fizice(taieturile) complet.
Votul meu merge catre fluturas.
Corimami despre sangerari , pot sa iti spun ca dureaza mai mult la nasterile naturale din simplu motiv ca medicul nu are acces la fel de usor sa-ti curete uterul...in cazul cezarienei, cu un medic bun, adica rabdator(care sa curete bine uterul) , pot dura doar cateva zile...
Eu nu ma pot lauda, pentru ca la mine au durat mai bine de o luna, dar nu sangerari neaparat,ci celebrele lohii...Si bineinteles ca la finalul perioadei, scurgerile nu ma sunt abundente...doar cat sa nu fii "clean"
Bianka, vazut hainute si placut
! Dar bebe tau baietel, chiar nu va fi imbracat in albastru deloc?
ATB ce misto arati..adica esti printre putinele gravidute care nu s-au "umflat " la fata
Burtica mare, fara falcute! Asa mi-ar fi placut si mie sa nu imi creasca si falcile..macar ele nu!
Anca
Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
bordeancavio spune:
oana, eu votez pt iepurasi. ![]()
bianka, am admirat hainutele si sunt super dragute. sa le poarte sanatos bebe. mi-au placut culorile foarte mult. sunt vesele si calde.
ioanaa28, ce frumos ai povestit despre nasterea naturala. chiar ca este incurajator cand auzi asa povesti, si te face sa iti fie mai putina frica de ea. multumim pt incurajari, eu una fiind la prima sarcina, tot ma gandesc cum sa nasc, si daca nu sunt probleme, m-as gandi la natural, daca nu ma apuca panica atunci, mai aproape. ![]()
vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
GabyHila spune:
Buna dimineataaaa,
Eu astazi sunt acasa pana pe la 11 dupa care plec la Tg Mures la intalnirea cu bebe. Trebui sa ne vedem cu doctorul doar prin 16 dec dar se pare ca isi ia o vacanta si numai azi mai are loc.
Am mancat un ananas si doua sandwichiuri la toaster!
va pup si intru deseara sa va spun cum a fost la eco:) vine si mama mea cu mine..
O zi faina,
Gaby
Fetita mamei de 27 saptamani
Lindal spune:
Oana, un
pt treaba cu numaratul voturilor. Ne bazam pe tine. Sper sa iasa ceva frumos.
Atb si Bianka, vazut pozele, f.faine.
Eu aseara am calcat toate lucrusoarele spalate ale Elizei. Azi vreau sa le fac poze si apoi le strang in dulapas.
Am schimbat semnatura la 21 sapt.
PS: Imi cer scuze daca am suparat pe cineva in postarile anterioare.
21+ cu
Eliza
Pictura pe sticla
Poze
babyangel spune:
DayanaraLa multi ani puiutului Ivan, sa fie sanatos si iubitor! Sa se impace bine cu surioara Silvana!Ce-mi place numele asta
!
Niki si Kossir,despre calatorii cred ca va poate da recomandari dr vostru. El stie starea voastra (uter, col, contractii etc) si poate sa va spuna ce riscati.
Ideea e ca in trim 3 din cate stiu eu, cu avionul nu este recomandat deloc, si exista companii care refuza imbarcarea "burtoaselor" la bord.
Iar cu masina, e recomandat sa faceti pauze dese, si drumul sa fie cat de bun . Asa ca , sa va simtiti bine!
Freedelia, am citit din urma si am vazut ca trebuie sa va schimbati bona dupa 4 ani
Cred ca in momentele astea, esti impotriva "emanciparii femeii", nu? Sper sa se adapteze copilasii repede cu noua dadaca!![]()
Nu mai stiu ce doream sa spun...dar imi aduc eu aminte mai incolo! Sa aveti o zi superba!
Anca
Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
GabyHila spune:
Am trimis pe emailul sclipiciosi2010@gmail.com o invitatie catre albumul meu cu poze de gravida:) pozele nu am apucat sa le dau la prelucrat si mai trebe scoasa din poza cate o hcestie doua..!
sper sa va placa. va pup!
Fetita mamei de 27 saptamani