Burtici de fluturasi pretiosi de Mar-Apr 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanaa28 spune:
Dianami, si pentru mine crosetatul e o pasiune dar nu prea mai am timp...oricum nu lucrez la nivelul tau, asa mai simplut
Dar tin sa te felicit, tu faci bijuterii !!![]()
cat despre bebe tau..eu zic ca o sa stea cuminte in burtica inca o vreme..."transmite-i" si tu asta si ai rabdare. Cred ca ai vrea sa faci de toate da las-o incolo de curatenie, in cel mai bun caz roaga sotul sau pe cineva sa te ajute. pupici familiei tale frumoase, in special lu' bebe cel cuminte.![]()

freedelia, tare bune sfaturile tale, valabile pt toata lumea. Si eu aveam impresia eronata ca daca doi oameni se iubesc e normal sa stie unul ce vrea celalalt fara atatea "povesti"...iar sfaturile de genul asta mi se pareau luate din carti si fara legatura cu realitatea...cel putin credeam ca noi nu avem nevoie de ele. Dar pana la urama am inteles, de fapt incerc in continuare sa inteleg ce inseamna mult dezbatuta "comunicare"![]()
Felicitari pentru relatia voastra, mie imi place tare mult cu cata nerabdare adolescentina iti astepti tu sotiorul cand e plecat..
sa va tina mult si bine..pana la adanci batraneti ![]()
![]()

Vio stai linistita ca nu te judeca nimeni aici, reactiile si gandurile tale sunt perfect normale. Mai sunt si momente din astea cum spuneai chiar tu... Incearca totusi sa-i explici mai mult sotiorului, acum pana mai sunteti doar voi, ca dupa ce vine bebe se complica lucrurile si o sa ai mare nevoie de el![]()

Ina..ca sa vezi ce mica-i lumea
cu siguranta era si sotul meu pe acolo...ei sunt sase in grup. Sa inteleg ca o sa veniti din nou la vara? ar fi frumos sa ne vedem in formatie completa
Da pana atunci mai pove pe forum o gramada![]()

Roxana, LA MULTI ANI PUIULUI TAU !!!!
SA FIE SANATOS SI BAFTOS TOATA VIATA !!!![]()

Ioana,
25+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
nibi_niki spune:
BIANKA am vazut hainutele.Foarte frumoase.Sa le poarte bebe cu placere.
25+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
dayanara spune:
ioanact, bianka, ioana28 
cristina bine ca acum macar stai linistita si stii cauza si bine ca nu sunt alte probleme
niki vorbeste cu doctora ta despre nastere, poate nu e contraindicata o nastere naturala, cat despre plecat nu cred ca ar fi probleme daca e asa de aproape, eu ma gandeam la plecari prin tari exotice unde faci multe ore si poate nici acolo n.ar fi problema, doar ca eu n.as pleca asa departe
bianka frumoase hainutele sa le poarte bebe sanatos, imi plac culorile :)
eu am zis fluturasi dar si spiridusi si zane imi suna ca din poveste :)
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
Carmen cand mai intri te rog sa-mi reamintesi ...cum ii dadeai tu uleiul de masline pt tuse lui Mihai? incalzit si amestecat cu zahar sau miere? memoria mea scurta n-a retinut chiar tot![]()
Deci ai hotarat sa nu faci drumul... Sunt convinsa ca tu stii cel mai bine ce e de facut, te ghideaza si instinctul. Oricum sa nu fii supi, vor fi niste sarbatori speciale, de neuitat...important e ca tu si bebelina sa fiti sanatoase si protejate. Eu te anunt de pe acum ca vin cu baietii mei la colindat (chiar si virtual
)![]()

Cristina30, nu-ti face prea multe griji, important e sa fie bebelina sanatoasa, daca e mai mica nu e o problema, recuperaza ea dupa ca papa laptic bun![]()

Denisa si tu erai ingrijorata parca de greutatea bebelunei? Eu cred ca si bebeii intrauterin au perioadele lor de dezvoltare diferite, in plus masuratorile astea sunt mai mult sau mai putin exacte. nu te ingrijora, sanatoasa sa fie![]()

Ioana,
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
ioanaa28 spune:
Ia sa va spun si eu pe scurt despre nasterea lui Alex, si perioada imediat urmatoare, chiar daca unele lucruri le-am mai spus, oa sa ma repet si sper ca si de data asta sa fie macar la fel de bine. In plus vreau sa dau un exemplu pozitiv mamicilor debutante, sa nu se teama, mai ales de nasterea naturala.
Asadar, am nascut la Zalau, eram la parintii mei, la 37 de saptamani. doctorita ma cunoscuse abia cu 2 sapt. inainte cand am fost la un control de rutina. Cu doua zile inainte de a naste am eliminat dopul gelatinos ce inchide colul, moment in care informand doctora, mi-a spus ca nastera poate interveni oricand. Eu asteptam sotul sa se intoarca din Italia asa ca nici macar nu imi facusem bagajul pt spital, credeam ca asa grabesc lucrurile
aveam doar cateva hainute de nou nascut pregatite.
Asa ca in dimineata cu pricina, m-am trezit pe le ora 9, am inecput sa simt dureri ca cele menstruale, si aveam des scaun (macar am evitat clisma) In scurt timp au inceput contractiile, tot mai dese si dureroase asa ca am chemat salvarea si doctorita, care nu era de garda dar mi-a spus sa o chem cand e nevoie. Travaliul a fost mai dureros de cat ma asteptam, e drept, atunci am inteles de ce durerile nasterii sunt considerate cele mei grele, DAR, imediat dupa nastere, adica ora 15, nu au ramas decat o amintire. Daca ar fi fost sa o iau de la capat a doua zi nu as fi ezitat. Alex a avut 3.300 kg si 51 cm, scor apgar 9 fiindca a avut cordonul in jurul gatului, in consecinta pielicica pigmentata, fapt care se puncteaza.
Mie mi s-a facur epiziotomie, cusuta frumos, si vindecata complet in 3 sapt. Am stat in spital doar 3 zile, timp in care mi s-a facut toaleta intima cu o solutie speciala. Sangerari am avut 2, 3 zile, ca o menstruatie normala aoi alte 2, 3 mult mai putin. Tampoane mi-am confectionat din vata invelita in tifon, desi initial nu intelegeam de ce nu as putea folosi din cele normale. Ei, mi-am dat seama atunci ca ar fi fost incomode.
Cert e ca, dupa trei sapt, am facut pentru prima dta dupa nastere, sex, si spre surprinderea mea si in special a sotiorului am avut orgasm. Nu prea vorbesc eu chestii din astea dar, vi le spun tocmai ca sa va incurajez, sa nu va faceti ganduri negre, si sa ganditi pozitiv, ca totul poate fi ff bine. Iar bebe compenseaza in final tot, ba chiar mai mult de atat![]()
![]()
![]()
Sa avem cu toate nasteri usoare si bebei sanatosi!! pana atunci...gandire pozitiva !!!![]()

Ioana,
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
freedelia spune:
Fac prezenta cu insonia de la ora 3 am 
La Multi Ani, Ivan!!! Sa fii sanatos si sa fii un fratior mai mare minunat!!!
Dayanara -- gripele astea sunt mereu, ce o sa faci, o sa tii copilul in casa in fiecare an din toamna pana in primavara, sa nu se imbolnaveasca?? Eu cred ca nu faci decat sa il sensibilizezi la maxim. Nu zic sa il duci in focarul de infectie, dar sa nu mai iasa din casa, nu e sanatos.
Dianami -- sper sa stea bebicul tau in burtica pana in 2010. Stai linistita cu curatenia, stiu ca acum avem instinctul asta de nesting puternic, dar asta e, tre sa faci tot posibilul sa il tii pe bebe cat mai mult.
Andra --
esti o scumpa. Dar sa stii ca parca nu-mi mai aduc aminte nimic. Vorbeam cu o prietena care tre sa nasca in curand si ii ziceam ca e usor cu alaptatul daca doarme copilul cu tine in pat. SI ea ma intreaba "Dar nu trebuie oricum sa te scoli sa schimbi scutecul?" AM ramas masca, efectiv nu imi mai amintesc cum faceam cu partea asta.
Pentru mamicile care ati alaptat si ati dormit cu copilul in pat, cum faceati cu scutecul??? Io nu tin minte sa ma fi sculat din pt sa il schimb... dar totusi parca facea kk dupa fiecare masa...
Cristina -- DOamne-ajuta sa fie totul bine!!!
Va pup si ma duc sa ma bag inapoi in pat, poate reusesc sa mai adorm, ca altfel e tragic maine dimineata.
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
freedelia multumim 
nu n.ai inteles, acum ma feresc pt ca sunt gravida, daca nu eram nu era nici.o problema, eu am stat mereu afara cu ivan peste 4 ore pe zi indiferent de sezon si virusi dar acum asa am decis eu sa ma protejez
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
ioana foarte buna povestea , incurajatoare 
nici eu n.am avut slava domnului, nimic iesit din comun, totul a decurs normal si frumos
vezi cum e cu dopul asta, mie mi.a cazut cu 3-4 ore inainte sa inceapa travaliu si tie cu 2 saptamani!
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Dayanara sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos.
Eu nu votez.
De fapt ...dar mai bine ma abtin de la comentarii...azi am scris un mesaj lung referitor la niste chestii aiurea de aici de pe odiseea noastra insa nu stiu de ce nu s-a trimis.
"Deci ati innebunit cu totul cu numele de odisee.Aasa se intampla cand n-are omu ' ce face.Isi cauta de lucru.Si mie imi e indiferent.
Freedelia esti belea cu nebagatul in seama.Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau sau ...pai tu povestesti diverse chestii si activitati fara a cere pareri,sfaturi(ai atata experienta incat ar fi culmea sa ceri de la incepatori ca mine sfaturi de sarcina si crestere copii) .Acum ca m-ai facut curioasa ,dupa povestile frumoase de viata linistita cam ce ar trebui sa spunem noi ca sa te simti bagata in seama?"Felicitari pt ca ati avut cina cu prietenii" sau ceva de genul asta?!Nu te supara nu o spun in niciun fel dar ....ce-ar insemna sa ma supar eu daca as avea probleme ,as cere opinii si tu nu mi-ai raspunde ?Fiecare raspunde cum poate .Asta nu inseamna ca cineva nu baga in seama pe cineva s.a.m.d.Parerea mea!!!No offense!
Vio nu mai face comparatii intre barbati ca ei sunt diferiti.
Oana nu am dat tzeapa, maaai!Sunt in santier si da-ti seama ca nu stau acum de poze la hainute.Te mai fierb putin.Oricum sunt pantalonasi de catifea ,salopetzica..deci nu e ceva nemaivazut."
Salutari tuturor!

Va urez numai bine TUTUROR (credeti-ma imi e greu sa nominalizez 101 de fete)![]()
+26 cu
George-Theodor
AMR 13 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
dayanara spune:
ella
ioanact felicitari prietenei, sa aibe o fetita fericita si sanatoasa ca altceva nu e important
ivan n.a dormit la pranz , de fapt de 2 zile nu prea vrea sa mai doarma si l.am lasat in pace doar ca acum ii pica ochii :)) cred ca ma bag in pat cu el sa.l culc dar imi iau laptopul cu mine ca n.am ce face ...leo e plecat pana la un prieten
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE