Scrisoarea acelei seri de decembrie ... (CONCURS)
Raspunsuri - Pagina 9
01milupa24 spune:
Fetita mea stie ca a participat cu scrisoarea la un concurs. Cum ar putea sa creada ca le va citi adevaratul Mos Craciun, din moment ce acum se face o luna de cand a trecut Craciunul ?
Cristina_C spune:
Milupa, fetita ta deseneaza intr-adevar foarte frumos, o spun si eu si e evident, dovada si premiile pe care le-a luat, poate chiar va lua un premiu si la concursul asta. Dar nu trebuie sa faci o obsesie din asta si s-o implici si pe ea. Nu mai fi atat de insistenta, cine o sa vrea sa voteze, o sa voteze cu siguranta! Dar gandeste-te ca unii poate unii vad si "altceva" intr-un desen poate nu la fel de frumos sau in continutul scrisorii. Pentru Mos Craciun, oricum, sunt toate la fel de frumoase si valabile!
Noi nu participam de data asta la concurs, spun asta ca sa nu crezi ca ma simt "amenintata".
Dodo, sper sa fi fost o neintelegere, mi se pare odios sa se fi intamplat cum spui tu. Sper sa fi lamurit problema cu organizatorii concursului.
elyanne spune:
Am votat toate scrisorile... cele ale copiilor mai mari, care sunt mai bine "definite"... desenele piticilor pentru stilul lor unic ... cat si cele scrise, asa cum s-a descurcat fiecare... toate scrisorile este frumoase, fiecare in felul sau.
Din pacate nu mi-am calculat bine punctele disponibile... si m-am trezit la scrisorile de pe pagina 3 ca mai pot da numai 2 stelute, ca sa-mi ajunga pentru toate...
Sper sa nu fie cu suparare
katalyna spune:
eu gandesc ca nu se face comparatie intre copii ci pur si simplu daca ne place o scrisorica o votam. poate o scrisorica desenata e mai dragalasa decat una scrisa.
sunt atat de inocenti copilasii nostri incat e pacat sa-i implicam mai mult decat trebuie, ei si-au cam facut treaba.
-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Dodo, sper sa fi fost o neintelegere, mi se pare odios sa se fi intamplat cum spui tu. Sper sa fi lamurit problema cu organizatorii concursului. |
Nici macar nu mi-au spus ca eu am gresit cu ceva sau ca am uitat ceva sa trec
Aici atasez si lucrarea lui...
Daca nu era votam intelegeam/nu ma suparam/daca nu primea nimic la fel...dar nu inteleg de ce nu a aparut lucrarea habar nu am...
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
RODY77 spune:
Dodo este foarte frumoasa scrisoarea desenata de puiul tau. Pacat ca nu a aparut in concurs. primeste de la mine.
01milupa24 spune:
Dodo, imi pare rau ca nu a aparut scrisoarea baietelului tau. E tare draguta. Sunt sigura ca vei primi un raspuns de la o persoana autorizata.
RODY77 spune:
Pentru cei care voteaza scrisoarea fetitei mele " ro1.jpg " de la pagina 3 , care a scris pentru ea si fratiorl ei ,va daruiesc o
Va multumesc!